VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 865
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 895
И освен,че се навира сама Бонка,мен много ме дразни като говори на всички-Николай,Мариана,Никол,КП-с един мазен и назидателен глас.Дразни ме и с това ,че се изживява като многострадалната Геновева.И изобщо за да потушим етническия конфликт/който  само Бона споменава /и е време да си ходи,смятам аз.

# 2 896
И Ирен и Владо много си противоречат. Владо веднъж баща му е велик, веднъж - нищо не струва. Ирен веднъж детето е детенце, милото, видиш ли ти, друг път - голям е, нямам нищо общо с него.
Ами откачалки са, но не какви да е откачалки, ами такива, които са постигнали душевен мир. Патрашкова, и тя, с една реплика в какъв филм се вкара, направо ужас. Тия двамата подскачат като добермани около нея и я нападат. Чак пък, щом нямала дете, нямала право да има мнение за хората  ooooh!
А Бони пък, съвсем истеряса! Ходи, дразни всички, провокира ги, и после тя, горкичката била тероризирана. Ама не, защото дразни и е проста, а защото била от цигански произход. Може и така да е, те повечето с такъв произход дразнят и са прости.

# 2 897
Хайде вече Ирен и Владо да излизат, че ми писна от драмата с Данаилов.  Confused Сега пък писмо! То бива дъвкане, но минава всякакви граници! Confused
Да прекръстят Big Brother - Big Drama, повече ще подхожда.

# 2 898
Смятам аз най-добре да се стане един съюз Ники, Фънки, Влади , Орлин, Юли, Ласкин и да разреват пак това бонче и тоя път дай боже доброволно да си хване пътя а ?

# 2 899
Как кои сме? Нима Бонката не дразни голям процент от хората извън къщата? С такова поведение не може да не се подразниш дори малко, то такава наглост, простащина и самочуствие на човек без каквото и да е образование, и без каквато  да е култура.. че направо да потънеш в земята от срам , ако другите държави ни мислят за такива като бонченцето.

Стига си опявал за това образование де.Банален стана.Имам чувството ,че ти имаш комплекс свързан с образованието
Тя Ирен като е образована много  е умна и много е постигнала в живота

# 2 900
Просто на Ники Мартинов много му отива шута на вип брадър 2012 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 2 901
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.Наи-лесно е да се дават оценки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея

Много точно написано, няма какво да се добави   bouquet

# 2 902
Каква стана тя. Отначало си спомням как пишехте всичките колко гаден е Николай, че провокира и обижда това добро момиче Бони и само я нагрубява. Сега се извъртяхте на 180 градуса. Това е типично за нашата нация.

# 2 903
  • София
Ирен като се е напънала и родила и какво? Синът й е ужасен провал и тя го знае.

# 2 904
Даваш кураж за ново включване?
Забавлявам се.  Joy
Разсмиват ме постовете на Гост.
След като няколко пъти и/му писах, че дъвче едно и също, реакция нямаше, та вече на майтап го обърнах. Mr. Green

# 2 905
Как кои сме? Нима Бонката не дразни голям процент от хората извън къщата? С такова поведение не може да не се подразниш дори малко, то такава наглост, простащина и самочуствие на човек без каквото и да е образование, и без каквато  да е култура.. че направо да потънеш в земята от срам , ако другите държави ни мислят за такива като бонченцето.

Стига си опявал за това образование де.Банален стана.Имам чувството ,че ти имаш комплекс свързан с образованието

Какво стига с това образование, като това е едно от най-важните неща в живота, НЕ ДА ГО КУПИШ , а наистина да имаш знания и да се развиваш! Просто дразни как бие на очи колко куха лейка е , и освен от музика си няма понятие за нищо друго. Сигурно не знае и колко континента има Grinning , камоли коя година е създадена БГ и т.н Simple Smile

# 2 906
 ooooh! Да ги махнат и тримата! И невъзпитаното недоносче и лудата му и инфантилна майка, и Бонка - вече здраво почна да ме нерви, и най-вече Николайчо мазен, на който никак не му е мястото там!

# 2 907
Каква стана тя. Отначало си спомням как пишехте всичките колко гаден е Николай, че провокира и обижда това добро момиче Бони и само я нагрубява. Сега се извъртяхте на 180 градуса. Това е типично за нашата нация.
Сменят се я...конментираме каквото виждаме.Да не сме като коне с капаци  Mr. Green

# 2 908

Какво стига с това образование, като това е едно от най-важните неща в живота, НЕ ДА ГО КУПИШ , а наистина да имаш знания и да се развиваш! Просто дразни как бие на очи колко куха лейка е , и освен от музика си няма понятие за нищо друго. Сигурно не знае и колко континента има Grinning , камоли коя година е създадена БГ и т.н Simple Smile
Ти какво образование имаш все пак

# 2 909
''Нормалността е гордостта на посредствения!'' Скучните вън! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт