VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 596
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 375
Да не им казаха вече за мисията,защото Люси каза как започнахме да си й викаме Софи.

# 376
Те са си модерни наистина сега. Почти всички са по анцузи/клинове вътре. Не виждам разлика между прилепналото и по-широкото.

И аз харесвам и двата вида, ходя си с такива. Heart Eyes

# 377
  • София
Ужасно ме дразнят размъкнатите гащи на Люси.......Може да си всякакъва - хетеро или гей, ама на първо място си  жена.  С този анцуг - потури, ми седи като прът в лявото око. Дргата крайност е клина на Бонка с дебелия и задник.
Че тя и Аксинията ходи с такива, всички са фиешън просто. Grinning

Аксиния има и нормални панталони. А Люси е като наака.. направо. Изобщо не й отиват според мен Sad
Извинявам се, 2 дни не съм гледала, а и от толкова не съм чела и писала. Та разбра ли се за мисията на Софи/Камелия?

# 378
някой случайно да знае каква марка са слънчевите очила на Никол, търся точно такъв модел  Crazy

# 379
Къцито вече започна да играе стратегически.Хитрец е.Каза че на следващите номинации ще номинира  Орлин.Смята го за силен съперник.Явно иска на финала да се изправи срещу по слаб съперник за да може по лесно да спечели наградата

# 380
Спряха звука WhistlingТъкмо Владко се развихри.

# 381
И Люси има нормални панталони, снощи беше с едни много хубави сини и прилепнали.

Влади как напсува Ласкин и Къцко. Вика им педера***. ooooh!

# 382
Искам Аксиния и Багата да излизат.И двамата са толкова безлични и скучни ,че просто няма накъде.
Аксиния я харесвах в Star Academy, но наистина трудно се вписва в обащия кюп.Нямам някакви лоши впечатления от нея, но просто не е интересна.

# 383
Искам Аксиния и Багата да излизат.И двамата са толкова безлични и скучни ,че просто няма накъде.
Аксиния я харесвах в Star Academy, но наистина трудно се вписва в обащия кюп.Нямам някакви лоши впечатления от нея, но просто не е интересна.

Аз не, че я харесвах в предното предаване, но откакто се самопровъзгласи за певица и си сложи силикон, й се вдигна самочувствието. Като цяло ми е неприятна.

# 384
Влади как напсува Ласкин и Къцко. Вика им педера***. ooooh!
Влади май му писна да се прави на светец / или му липсва дрога/

# 385
Тя и Люси не помогна особено, за да е успешна мисията, все се бута да е до Камелия, утешава я в спалнята и тн. Как няма да се усетят.

# 386
Тя и Люси не помогна особено, за да е успешна мисията, все се бута да е до Камелия, утешава я в спалнята и тн. Как няма да се усетят.
А де..

# 387
  • Berlin
писна ми да ги гледам с очила ...

# 388
  • ЯМБОЛ
                 Някакси ми се иска да има елиминации с четирима,тогава доста хора ще са на пангара и още повече ще си покажат истинските лица.

# 389
И аз това се чудя-все двете една до друга-не се ли усещат,че провалят мисията...

Общи условия

Активация на акаунт