VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 606
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 360
Харесва ми и споделям написаното от М. Фучеджиева. С малката разлика, че гледах ВН и съм отвратена от КК - толкова ниска топка и елементаризъм. (Преди е бил, защото нямаше възможност за сравнение и получаването на информация беше ограничено. Най-любимо ми е "интервюто" на КК с Гор Видал Laughing Laughing. Човекът го закова като пеперуда с карфица на стената и му показа с финес какво му е нивото.)

сподели за срещата му с Гор Видал (може и на лични) интересно ми е  Laughing

Заповядай - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=392637

Благодаря Мама Цоцолана.

Но аз не разбрах идеята на zvanche и как Гор Видал е показал нивото на КК...
но пък интересно интервю от 2003г. Гор Видал си е половин футуролог  Simple Smile

# 361
Благодаря за новата тема и за анкетите! Аз мисля, че продуцентите се притесниха, че много дразнят вече СД и днес ще изгонят Владко и майка му (пък и не са чаааааак толкова атрактивни, че да си заслужава евентуален скандал и съд). За най-голяма мижитурка гласувах за Паласкин, макар че всички вип-ове заслужават титлата. За съжаление, според мен, мисията е неуспешна. Момичетата са големи сладурани, но май ги разкриха. Искам да споделя и още нещо - това е ВБ със съквартирантите с най-съмнителен ВИП-статут и същевременно с това са най-разглезени и с най-големи претенции. Не ми харесва форматът в този му вид и се надявам продуцентите да четат форума и да предприемат спешни мерки. Цялата им организация е била съсредоточена върху 3-те дни на Памела, че не са направили нищо друго като хората

# 362
  • София
Запис на 25-та страница, ей, нямате стигане Simple Smile

# 363
Чакам певците в брадъра да ни попеят малко, както правеше Десислава, като участваше.  Ама май няма да дочакам туй чудо! Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=3Ej3ZKdPkvc&feature=related

# 364
Владко и мама плюят Патрашкова.

# 365
Владко и Ирен се заканват на Патрашкова и кроят план как ще и "отрежат главата" докрая на предаването.
Това момче вярно е много докоснато  Shocked

Тези двамата вярно много са си повярвали, вижте ни кои сме ние....ужас направо какви ги редят.

# 366
Духовно извисеното семейство с такава любов плюят по Патрашкова, душички.
Кое точно духовно учение проповядва хуленето, съденето и интригите?
Смешници. ooooh!

# 367
И аз съм тъпа като вас, защото нищо не им разбирам  Crazy Crazy Crazy

# 368
Май само те си се разбират милите, живеят си в някакъв техен свят.

# 369
Май само те си се разбират милите, живеят си в някакъв техен свят.
...с меки, тапицирани стени и красиви бели ризи, с обратни ръкави.

# 370
  • Ботевград
Е няма как да е успешна мисията, те през 2 часа един по един излизат от къщата - по участия и тн... а да не говорим, че момичето не полага старания за да му е успешна мисията  Mr. Green

# 371
Багата можел и да говори, бъбри си сладко с Мариянчето, тя предложи да пее на сватбата му.
Компанията на кафепиещите и пушещи цигарки се примъква към масата да хапне.

# 372
  • Някъде в Матрицата
Хоп, запис и от мен!
Благодарско за темата   bouquet.
Тази вечер според мен ще си излезе Аксиния, освен ако последните събития около размяната на писма между Ламбо и Нова не повлияят на иначе "безпристрастния" вот на зрителите.

# 373
Ужасно ме дразнят размъкнатите гащи на Люси.......Може да си всякакъва - хетеро или гей, ама на първо място си  жена.  С този анцуг - потури, ми седи като прът в лявото око. Дргата крайност е клина на Бонка с дебелия и задник.
Че тя и Аксинията ходи с такива, всички са фиешън просто. Grinning

# 374
  • София
Те са си модерни наистина сега. Почти всички са по анцузи/клинове вътре. Не виждам разлика между прилепналото и по-широкото.

Общи условия

Активация на акаунт