VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 979
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 525
Аз си мислех, че Милица е любител в джаз пеенето. толкова ли не можаха да намерят истински джаз музикант? Ааааа, сетих се Naughty Хилда играе в БТВ..... Сега кой прави цигански работи?

# 526
Те може и да нямат кирливи ризи, но ще все нещо ще скалъпят за първа страница. И след това иди доказвай, че нямаш сестра
Права си, просто ми е смешно на какво ниско ниво е нашата журналистика. Веднъж дори бяха копирали мой постинг (нещо като фен фикшън) за едни известни личности все едно е истина, така съм се смяла. Постоянно четат по Интернета какво се пише и търсят пикантерии, без изобщо да подлагат прочетеното на критика и съмнение, както би трябвало да прави един добър журналист, копират се един-друг и направо си измислят истории. А после се чудят защо никой не харесва и уважава журналистите. Чудя се на нашите Випове защо не ги съдят, твърде много си позволяват!  Wink

# 527
  • Варна
Предлагам на сценаристите мисия "Смяна на местата" , формат - за 24 часа виповете да влязат в "обувките" един на друг - имитиране на глас, поведение, облекло и прочие, мисля че ще бъде интересно  Whistling

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 19:45 от libra

# 528
Според мен, Марияна не е внасяла информация от вън,тя е знаела за Люси и Ками доста отдавана.
Защото,когато Камелия влезе, Люси много се притесни и имаше един момент,когато отиде в банята и много объркано говореше на ББ,че Марияна знае за тях и ще ги разкрие.

Е ако е знаела отпреди за чий не си трае Мариана ?! Или тя без клюкарстване не може ? То ясно , че мисията е неуспешна де , но Мариана не е коректна .
Е ако е знаела отпреди,не ми е ясно що трябва да си мълчи и да се прави на балък  newsm78.Тя няма мисия да помага на Камелия.

# 529

Разгледах галерията и да си кажа, че не виждам кой знае каква прилика с баща му, даже никак. Главата на Владо е същата като на майка му Grinning скулите същите, чертите като цяло същите. Не виждам харизмата на баща му в него...

Предлагам на сценаристите мисия "Смяна на местата" , формат - за 24 часа виповете да влязат в "обувките" един на друг - емитиране на глас, поведение, облекло и прочие, мисля че ще бъде интересно  Whistling

Изцяло подкрепям, би било адски забавно hahaha .

# 530

Разгледах галерията и да си кажа, че не виждам кой знае каква прилика с баща му, даже никак. Главата на Владо е същата като на майка му Grinning скулите същите, чертите като цяло същите. Не виждам харизмата на баща му в него...

Предлагам на сценаристите мисия "Смяна на местата" , формат - за 24 часа виповете да влязат в "обувките" един на друг - емитиране на глас, поведение, облекло и прочие, мисля че ще бъде интересно  Whistling

Изцяло подкрепям, би било адски забавно hahaha .

Страхотна идея.

В двора обсъждат как Ники Кънчев ги е посрещал.
Златка каза, че Ники й казал , че Патрашкова е вътре и как ще бъдат нещата ....
Патрашкова каза, че и нея са я питали за Злати,
но това е минало и със Злати са се разбрали.

Да видим дали след финала пак ще е така Simple Smile

# 531
О, чакам и общата им снимка, на която след целувка, Криси споделя: Злати е мн. умна, а Златка отговаря, а Криси е мн.добра Joy

# 532
О, чакам и общата им снимка, на която след целувка, Криси споделя: Злати е мн. умна, а Златка отговаря, а Криси е мн.добра Joy

хахахахах, може би вече е готова, чакат да им остане един зрител, за да я пуснат и да взривят пространството.

Злати иска да я номинират следващата седмица

Злати - къде са ти очилата Бе, мен
Фънки - искаш ли ги да ти ги донеса
Злати - носи ги.

Ей възпитание от класа за Злати

# 533
А пък Николай и Бони ще си разменят ролите. Николай ще пее чалга и ще говори на цигански, а Бони ще говори как иска да спаси народа от простотията. Фънки дори може да ѝ даде своята тениска на 'Черно фередже', много ще ѝ ходи Party .

# 534
Да се запиша и да ви следя....  Sunglasses

# 535
Въпрос:    КОЙ ЩЕ Е ВТОРИЯТ ИЗГОНЕН ОТ  ВБ?

Бони    - 15 (1.5%)
Ирен и Владко    - 104 (10.2%)
Аксиния    - 232 (22.8%)

ВИП МИЖИТУРКА НА СЕДМИЦАТА Е:    - 1 (0.1%)
Аксиния    - 33 (3.2%)
Багата    - 38 (3.7%)
Бони    - 20 (2%)
Владо    - 20 (2%)
Фънки    - 40 (3.9%)
Златка    - 4 (0.4%)
Ирен    - 11 (1.1%)
Патрашкова    - 2 (0.2%)
Къци    - 6 (0.6%)
Мариана    - 35 (3.4%)
Никол    - 2 (0.2%)
Мартинов    - 26 (2.6%)
Орлин    - 0 (0%)
Юлиан    - 17 (1.7%)
Люси    - 0 (0%)
Иван Ласкин    - 73 (7.2%)
Камелия    - 7 (0.7%)
Всички    - 16 (1.6%)
Няма такъв    - 3 (0.3%)
Самия ВБ    - 20 (2%)
Друг - моля, пояснете в темата    - 0 (0%)

ТРЯБВА ЛИ МИСИЯТА НА КАМЕЛИЯ/СОФИЯ ДА БЪДЕ ПРИЗНАТА ЗА УСПЕШНА?    - 1 (0.1%)

Да    - 106 (10.4%)
Не    - 186 (18.3%)

Общ брой гласове: 377

# 536
Някаква мъка е това...  Joy Joy

# 537
ГолЕма! Поне текста да беше научила.

Но Милица е страхотна! Heart Eyes

# 538
Харесвам резултатите от анкетката Маме, thank you   love001

# 539
 newsm68 newsm68 newsm68 Оу, йееее! Бони беше просто ужасна!
Не знаех, че ще пеят. Всъщност прочетох бегло тук, но не ми потвърдиха, та приятно съм изненадана. Да видим как ще се справят останалите (ако ще пеят всички, де).

"К'вот ми е на душата, т'ва ми е в устата"  Crossing Arms
Не я понасям. Искам тя да си ходи. ooooh!

"Тя щяла да остане в къщата"
Ами не я искам, бе........ Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт