VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 107 015
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 540
Ох, да спре да говори. Sick Stop

# 541
  • Някъде в Матрицата
Всички махали, гласувайте за Бони  Joy

# 542
Бони как грачи , особено до Милица ..

# 543
  • Варна
А де! Peace

# 544
Искате  ама няма: " от Бургас до Варна Шумен Разград Омуртаг и Сливен", нейните хора шИ пращат смсета Mr. Green

# 545
  • През девет планини в десета...
Бони се оказа уникално проста жена, вече започвам да се чудя дали не надмина Златка.... ooooh!

# 546
Те може и да нямат кирливи ризи, но ще все нещо ще скалъпят за първа страница. И след това иди доказвай, че нямаш сестра
Права си, просто ми е смешно на какво ниско ниво е нашата журналистика. Веднъж дори бяха копирали мой постинг (нещо като фен фикшън) за едни известни личности все едно е истина, така съм се смяла. Постоянно четат по Интернета какво се пише и търсят пикантерии, без изобщо да подлагат прочетеното на критика и съмнение, както би трябвало да прави един добър журналист, копират се един-друг и направо си измислят
Значи тук е мястото да споделя, че в зората на демокрацията /началото на 90те год./ в центъра на Бс имаше едно кафене, което се казваше....Соня Държеше го тогавашният любовник на " щастливо омъжената", която първа изгониха Mr. Green
Всички махали, гласувайте за Бони  Joy
Мисля си, че мама и синче изчезват

# 547
Бони се оказа уникално проста жена, вече започвам да се чудя дали не надмина Златка.... ooooh!

Определено я надмина. Златка може да не знае столиците, но не съм я виждала да простее така. Дори я "хващам" да си говори разни интересни неща с другите. Докато Бонкаа... Sick Sick

# 548
Господари на ефира тази вечер започва Бай Брадър  Joy Joy Joy

# 549
Иван Ласкин!!! Blush Heart Eyes Hug txtloves  love001

# 550
Да видими дали махлъта ши ъреса джам сешъна  Laughing

# 551
Защо, бе, защо? На репетицията беше толкова по-добре. ooooh!

# 552
  • Варна
На английски я подкараха. Grinning

# 553
That's my boy - Vlado  Sunglasses Sunglasses

# 554
  • Някъде в Матрицата
Стра`отна импровизация  Joy

Общи условия

Активация на акаунт