VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 757
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Тази вечер наистина беше най-интересната, даже покрай Юлиан и Ласкин си водих записки Mr. Green . А на игрите с филми Ласкин и Люси бяха големите експерти Grinning .

# 257
Бони да си заминава мен ако питате, но аз искам да ви питам защо не ви се харесва Аксиния? Имам чувството, че е пич, просто неразбрана от масата, даже напомня ми за мен самата.  Confused Не гледам задълбочено, обаче, дори редовно не, можи би съвсем повърхностно и явно ми убягват неща, но споделете, моля!

Защото не я познаваме. Реално ние нямаме представа от характера й. Няма интрига около нея. Неразбрана е от масата, да, но за да те разберат, първо трябва да те познават  Peace

# 258
Запис   bouquet

# 259
Никой не каза нищо по въпроса за Камелия-Софи и разкриването на тайната и мисия.

# 260
Разкриха ли я вече? Аз не съм гледала Sad

# 261
  • София
Никой не каза нищо по въпроса за Камелия-Софи и разкриването на тайната и мисия.

Някой писа в предишната тема, че Мариана е казала или намекнала, че знае за Софи-Камелия.

също споменала, че докато свирил Дани Милев й разказал доста неща, а и знаела за това какво е говорила за тях Соня Колтуклиева след излизането си.

# 262
Тази игра е точно за Златка. Прекрасно ще се справи. hahaha

че то всички тъпанари отидоха да си легнат, за да не участват и да не  се излагат явно .. "изморени" били  Wink
Багата ме изненада - каза Ултиматумът на Борн и циклиха доста, докато го познаят

# 263
Добро утро! Не гледам на живо, явно много интересна е била играта на филми. В сайта имаше публикувани откъси, които прегледах. Освен това видях и клипче, където Мариана се усъмнява, че Люси и Камелия имат еднакви татуировки. Това ме наведе на мисълта, че може би не са и казали "навън", че двете са партньорки, а тя сама се е досетила. Вероятно ги е и наблюдавала, все пак голяма случайност е две напълно непознати да се татуират еднакво.

За мисията на Ласкин, която отказа, спомням си Алекс каза нещо такова" Такъв си е, не обича да му нареждат какво да прави", само, че се чудя като е влязал там дали се е надявал той да нарежда на ВБ. Толкова дръпнати крив човек не познавам.

Покрай коментарите за Владко, Ирен и Ст.Данаилов се порових в нета и какво ли не прочетох. Започвам да си мисля, че има някаква наследствена фамилна обремененост, за да се страхува толкова майка му за него и да е постоянно под погледа и, а С.Д. да отказва да говори за тях. Статистиката сочи, че в периода на забременяването, раждането и първите години от живота му, майка му постоянно е участвала във филми, един след друг, даже по два за година. Кога е снимала, кога е била във форма, кога се е грижела за него, нямам идея. Но какво ли се чудя, на мен артистичните среди са ми твърде далечни за да мога да разбера това.

Лека и успешна седмица ви желая и много усмивки!

# 264
Според мен Марияна знае от самото начало. Винаги се подсмихваше мазно.В музикалните среди се познават. А тази Камелия отдавна я има в интернет и по вестниците, снимана с Люси.

Може би не я разкриват,защото мислят, че това е пак мисия за бюджета им.Ако знаеха какъв е залога (ако мисията е успешна, Камелия да стане равноправана участничка в предаването), мисля че до сега поне 20 пъти щяха да я разкрият. Grinning

Замислих се и за наградата.То е ясно, че ще бъде малка..не повече от 20-30 бона. Grinning Според мен доста харчове са хвърлили , а и след това започва Биг брадър със старите звезди. Те пък, милите, сигурно хептен нищо няма да вземат. Просто са останали безработни, а реалити славата им е залязла..та влизат да я освежат.
 hahaha

# 265
  • Варна
Гласувах, че ще излязат Ирен и Влади, макар да предпочитам да е Аксиния.
Мисията - НЕуспешна.

# 266
Мале, докато ви изчета от снощи - 10 страници. Laughing

Добре че сте вие, че да знам, какво се е случило.

Гледам обсъждали сте Яна, Орлин и Никол. Аз много харесвам Яна. Много ми е симпатична и с Орлин са чудесна двойка.
Никол визуално е хубава, но като цялостна личност не ми допада особено.

Прочетох, че Къци и Ласкин са имали спор, някакъв. Радвам се, че Ласкин е имал интелигентен опонент и предполагам Къци се е обосновал добре в спора и не се е оттеглил победен.

Явно снощи е имали късно предаване? Видях някакъв линк назад в нова плей и сега ще го изгледам.

Днес очаквам да вкарат някой нов съквартирант и да обявят мисията на Камелия за неуспешна. Мисля, че няма какво да покаже в къщата, а и едва ли ще има някакви сцени с нея и Люси , с които да си вдигне рейтинга предаването.
Истината е, че рейтинг се вдига с простотия и скандали, или иначе казано, когато се излагат съквартирантите. Пример - Златка:Столици. Дори и хора, които не са фенове на предаването са гледали.

Иначе снимки на Данаилова като млада и аз търсих от чисто любопитство, но няма.
Но темата "Данаилов-син, съпруга, Ирен" стана дъвкана и предъвкана, та не ми се чете вече за тях.

Относно мисията на Камелия, от гледаното пряко излъчване в интернет, останах с впечатление, че първа Никол се досети за връзката и с Люси. Дори каза пред другите, че Ники харесва Камелия, но тя харесва друг човек, и че на следващия ден ще наблюдава отново, и ако съмненията и се потвърдят ще сподели с останалите, които я питаха, кой е човекът. Марияна, Орлин, Бони бяха тези, които я питаха кой е.

# 267
  • София
Според мен Марияна знае от самото начало. Винаги се подсмихваше мазно.В музикалните среди се познават. А тази Камелия отдавна я има в интернет и по вестниците, снимана с Люси.

Снощи всички се обръщаха към Камелия с ,,Софи'', значи не всички са наясно с мисията й.

Мариана може й да знае, но не е сигурно.

аз хванах вчера и записах само този разговор за излизането й навън https://picasaweb.google.com/lh/photo/s6Lm1cJI-ZEP8tIWEEcNAxmskN … s?feat=directlink

# 268
Мале, докато ви изчета от снощи - 10 страници. Laughing

Добре че сте вие, че да знам, какво се е случило.

Гледам обсъждали сте Яна, Орлин и Никол. Аз много харесвам Яна. Много ми е симпатична и с Орлин са чудесна двойка.
Никол визуално е хубава, но като цялостна личност не ми допада особено.

Прочетох, че Къци и Ласкин са имали спор, някакъв. Радвам се, че Ласкин е имал интелигентен опонент и предполагам Къци се е обосновал добре в спора и не се е оттеглил победен.

Явно снощи е имали късно предаване? Видях някакъв линк назад в нова плей и сега ще го изгледам.

Днес очаквам да вкарат някой нов съквартирант и да обявят мисията на Камелия за неуспешна. Мисля, че няма какво да покаже в къщата, а и едва ли ще има някакви сцени с нея и Люси , с които да си вдигне рейтинга предаването.
Истината е, че рейтинг се вдига с простотия и скандали, или иначе казано, когато се излагат съквартирантите. Пример - Златка:Столици. Дори и хора, които не са фенове на предаването са гледали.
Иначе снимки на Данаилова като млада и аз търсих от чисто любопитство, но няма.
Но темата Данаилов-син, съпруга, Ирен стана дъвкана и предъвкана, та не ми се чете вече за тях.

Това как Златка им вдигна рейтинга е много вярно.Всички, които отричаха това предаване, седнаха да го гледат, заради нея.

Аз се движа в среда,в която такива реалита не се гледат и са чиста загуба на време. Сега, като се видим и все питат "Абе нещо няма ли покрай Златка или някоя глупост да е направил онзи поп Владо".

Joy
Ето какво им е интересно на хората - абсурдното, скандала, интригата.

# 269
  • София
  Само да ви следя.

Общи условия

Активация на акаунт