VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 720
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 240
Сдобриха сеее. Laughing

# 241
ей ,тоя Ласкин голяма отврат Sick

# 242
  • софия
Не гледам много редовно, но къде изчезна Ники откакто се появи Ласкин? Иначе беше голям професор  Whistling

# 243

Ама то така трябва с Иван. Като му се опъне човек, особено интелигентно, той дава назад. Напълни ми душата Къци.  Много ги е страх другите от Иванчо.

Тези, ако не си легнат скоро, няма мога да стана за работа. Laughing

# 244

Ама то така трябва с Иван. Като му се опъне човек, особено интелигентно, той дава назад. Напълни ми душата Къци.  Много ги е страх другите от Иванчо.

А няма за какво. Grinning

Багата пие сок и от 2-те ръце, по една кутия във всяка. hahaha

# 245
  • España
1. Аксиния
2. Мариана
3. Не

# 246
Тази игра е точно за Златка. Прекрасно ще се справи. hahaha

# 247
Някой ще каже ли кой е разкрил мисията на Камелия, как е успял и от къде вие разбрахте?
Защото гледах тук някакви предположения, че Марияна разбрала, че някой и казал..
Само не разбрах вие от къде знаете? Тая вечер нямаше предаване, къде видяхте въпросното разкриване?

# 248
Записвам се да следя темата, защото се оказа, че тя е по - интересна от самото предаване Laughing

# 249
Къци всичко си каза на Иван.
А Фънки как му се слага на Ласкин! Laughing

# 250
Разкажете по-подробно за Къци и Иван, моля.

# 251
Разкажете по-подробно за Къци и Иван, моля.

Еми преди малко Иван и Къци се сдърпаха малко на тема - Кой кога и как е измислил игри?
Иван се отваряше, ама Къци му отговори и той даде назад и му се извини. Сега се сдобриха, ама Къци му каза, че като е в настроение е пич, ама понякога е с рогата напред. Това е общо взето.
Общо взето са се събрали интелигентни хора и е много интересно да се слушат.

# 252
Прост запис и отивам да видя дали ще хвана и аз малко от играта  Crazy

# 253
ЕЕЕ спряха го! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това беше най- интересният и интелигентен разговор в тази къща. Аз лично научих доста неща от тях, а те го спряха. Crossing Arms Crossing Arms Лошо хора.
Само, че Ласкин е много интелигентен човек, което не пасва с манталитета и характера.

# 254
Аксиния,Ласкин,Не!

Общи условия

Активация на акаунт