VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 652
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 390
И Люси има нормални панталони, снощи беше с едни много хубави сини и прилепнали.

Влади как напсува Ласкин и Къцко. Вика им педера***. ooooh!

Влади пита има ли дума дребнаво, Ласкин отговори, че не. Влади пита каква подобна има, че учи езика и Къци си призна, че има, тогава В ги нарече педераси. Кристина любознателно го попита тя каква е и В я нареди като клюкарка, злобарка и сатанистка.  Mr. Green  В случая направо си беше на място казаното от В.

# 391
  • София
писна ми да ги гледам с очила ...
А на обикновените хора не разрешават, но тези нали са випове...

# 392
Ей, за тея очила и аз страшно много се дразня! ooooh!

# 393
Те са звезди и се заслепяват един друг Joy

# 394
Ако не е успешна мисията на Камелия какво следва?  Thinking

# 395
  • София
Ако не е успешна мисията на Камелия какво следва?  Thinking
ами тръгва си, иначе има право да остане като пълноправен съквартирант, поне така май каза НК като влизаше

# 396
  • ЯМБОЛ
                Очите са прозорец към душата на човека,затова ги крият почти винаги,не е само заради осветлението,така им е по-удобно Sick

# 397
  • sofia
Joy

# 398
  • София
Като са звезди, да не са фарове, та ще се заслепяват.Само слънцето заслепява, мен досега звезда не ме е заслепила.

# 399
То голямо спиране на звука, голямо нещо  Tired

# 400
Дидиела, а мен защо ме има цитата? Shocked

За цвят...  китка си все пак, че и росна  Laughing   

Аз нямам предпочитания - все ми е едно кой ще излезе - фаворити за наградата също нямам /стига да не са двамата гастролиращи от психодиспансера/ - така си ми е спокойно и не се вживявам. Споменава се, че  Бонка щяла или трябвало да остане - имала още потенциал за създаване на скандали, а то тя има ли някакъв  друг потенциал изобщо? Съгласна съм -  това съвсем вярно, но на мен ми писна от скандали по цигански -  с ръце на кръста като чайник,  да мели  едно и също и да прибелва очи...  Махленските разправии за пръдни и цигари и кой подпали килима ми омръзнаха честно,  има нужда от малко  по-изискан скандал (щом държите на това) плод на някаква по-интелигентна интрига, а не знам би могъл да  направи такава ... Патрашкова има способности в това отношение, обаче е хитра и се пази много.
Напоследък и мен Аксиния вече не ме дразни чак толкова - в никакъв случай, колкото Бони, Кривошиева и син. Има потенциал и в нея - тя е неизползван материал и от ББ зависи какво и дали може да покаже нещо  - нелепо е да я изкарват нея. Другите номинирани вече показаха на какво са способни и от тук нататък само ще си повтарят простотиите.

# 401
Дали ВБ въпреки обстоятелствата няма да извърти мисията на принцесата като успешна, за да остане?
Все пак нестандартна двойка, а и ще иска да наблюдава реакциите на съквартирантите след като им съобщят за мисията, пък може и някой секс да спретнат двенките - все неща интересни за аудиторията, струва ми се. Rolling Eyes

# 402
Добре де и това е майка на малко дете.Няма ли някакви инстинкти като ставане рано,приготвяне на закуска ,почистване на дома?
И аз, и аз съм майка на малко дете, и всичко това го правя заради него  Mr. Green Ако него го няма наоколо ставам късно, ям навън и чистя веднъж в седмицата много бързо Joy Така че, няма никакво значение майка ли си, или не  Wink  Но мен мрънкането И страшно много ме дразни, има някаква неприятна енергия около нея...  Crazy

# 403
Ако не е успешна мисията на Камелия какво следва?  Thinking
Ми нищо не следва сигурно.Ще си остане легално да си се гушкат с Люси,че оная вече се изнади.
Вярно,Мариана точно като някой вампир,като талъсъм,вечно намусена и тоя неин монотонен говор...

# 404
Леле какъв вампир е Марияна...................И страхотен разговор в 14:30 следобяд. Ти спа ли днес?

Общи условия

Активация на акаунт