VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 927
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 790
И аз нямам, но много добре виждам, че нещо е сбъркано при Влади.

# 2 791
Мисията на ББ е успешна , а Бонка много лесна, интригата е готова и биг скендъла Laughing
И аз бих се издразнила ,предполагам и ти .

Бонката ВЪН ! Тоя Ники как не й набие шамараите най-накрая..
Оф,малииииииии ти за някакъв интелигентен българин ли се вземаш ?!?

# 2 792
Ирен да не ни е съфорумка? Тази приказка, че щом нямаш дете, нямаш право да даваш мнение за гледане и възпитание на чуждите деца само тук съм я срещала. Confused

Взеха вече да се повтарят. Даже и скандалите им са едни и същи. Нали вече се караха на тази тема.
 ooooh!

# 2 793
Мисията на ББ е успешна , а Бонка много лесна, интригата е готова и биг скендъла Laughing
И аз бих се издразнила ,предполагам и ти .

Бонката ВЪН ! Тоя Ники как не й набие шамараите най-накрая..
Оф,малииииииии ти за някакъв интелигентен българин ли се вземаш ?!?

Просто нейното нахалство край няма.. на кой ще му издържат нервите да живее с такова цигане и да го дразни нарочно и после да се изкарва жертва а ?!?!

# 2 794
Вече всичко е ясно нагласения победител в вип брадър 2012 се казва Ники Мартинов.Няма смисъл да се гледа шоуто -Продуцентите никога няма да дадат Ники в негативна светлина просто защото е нагласения им победител. И винаги ще си го пазят.Пожелавам на Ники простака като спечели наградата дано да се задави със нея

# 2 795
  • Стара Загора
Ирен колкото и да е луда добре отговаря на Патрашкова-не може да я съди след като не е гледала деца!!

# 2 796
Много грубо е това спрямо Кристина в момента, колкото и да не я харесвам.

# 2 797
И аз не знаех ,че Патрашкова няма деца.Обаче ми писна и от бонка и от Ирен и Влади
С риск да разочаровам някой от вас искам Ники Мартинов да остане вместо другите трим Засега от номинираните предпочитам той да продължи

ГОСТ съжалявам

# 2 798
  • София
"Ти не можеш да имаш мнение!". Жестоката мисъл и логика, като няма дете, значи не може да има мнение.  Crazy Никога няма да го разбера това.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 799
Тази Ирен наистина прекалява...
Човек може да няма дете, дали поради личен избор, дали поради други причини...но има ли дете, трябва да е готов да поеме отговорност за това какъв човек е или ще стане то.

# 2 800
Вече всичко е ясно нагласения победител в вип брадър 2012 се казва Ники Мартинов.Няма смисъл да се гледа шоуто -Продуцентите никога няма да дадат Ники в негативна светлина просто защото е нагласения им победител. И винаги ще си го пазят.Пожелавам на Ники простака като спечели наградата дано да се задави със нея
Ти си отвратително гнусно същество.

# 2 801

Ти да не падаш от космоса?

Ирен и тя е такава сврака - крякаща и отвратителна, отвратителна колкото Бонка.

# 2 802
Владко  към Патрашкова:" Как съм луд  и съм симпатичен?" Joy

# 2 803
Ирен колкото и да е луда добре отговаря на Патрашкова-не може да я съди след като не е гледала деца!!
Ауу Ирен като е отгледала дете сигурно много ще се радваш да ти дава акъл как се гледат деца...  Joy Joy Joy Joy Няма такъв бисер в този форум.

# 2 804
  • Варна
Ирен наистина е ЛУДА. Тотално е за жълта книжка. Откачалка и половина.

Също нямам деца, но това не ми пречи да виждам откачалките. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт