Неплатените потребители по форумите

• 12 527
  • 341
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Belle-Etoile , ще се раздават парички, нареди се на опашка, аз съм последна.

# 61
Пу аз след теб..намерих темата  и видях за какво става въпрос  LaughingПуу човек мръдне малко и изпусне веднага нещо  Laughing

# 62
  • В Космоса
Сега се върнах да прегледам списъка - интересен е, не може да се отрече. Но дали има и друг критерий на подбиране, освен заплащането естествено? Хм!

# 63
  • София
Акаша, има по красота Joy/сега стана страшно/

# 64
Е, по красота.
Според един много размятан из форума сайт, в който се определяше процентно приликата на човек с известни личности, имах еднакъв процент  прилика със Софи Марсо и Джеки Чан. Crossing Arms

# 65
И да си продам профила много бързо ще се разбере. Няма как друг да отключва лудостта у новаците само с 1 изречение.

# 66
Е, по красота.
Според един много размятан из форума сайт, в който се определяше процентно приликата на човек с известни личности, имах еднакъв процент  прилика със Софи Марсо и Джеки Чан. Crossing Arms
Joy Joy

# 67
И да си продам профила много бързо ще се разбере. Няма как друг да отключва лудостта у новаците само с 1 изречение.
алоууууу, в поста ти има продуктово позициониране Laughing

# 68
  • Варна
Тцъ, нали знаете, че призът за красота е мой! Naughty Все пак колко често по земята се разхожда реинкарнацията на Грозната доведена Сестра в отпуска? bowuu

# 69
  • В Космоса

Това ми е като някакъв мит. Само съм слушала за тази ти способност и като те засека някъде се подготвям психически да изживея нещо вълнуващо (невинен новак и зли задушаващи го пипала), но напразно. Sad

# 70
алоууууу, в поста ти има продуктово позициониране Laughing

Дай един профил по избор и ще видиш, че не е само реклама. Наготово ги сервирам за номинации или бан. Laughing

Акаша, ти новак ли си?

# 71
  • София
Има, аз я отключвам само с факта, че съществувам. Жалко, че тук не мога да намеря приложение на този си талант, поне в живота ми върши работа.

Бианка  Joy hahaha  Joy

# 72
  • Другата България

Дай един профил по избор и ще видиш, че не е само реклама. Наготово ги сервирам за номинации или бан. Laughing

Акаша, ти новак ли си?
Аааа, не така, хич не си лоша ти,  Hug, давам веднага пример аз с темата за красивия мъж, дето поне според мен беше много .....мека със....забравих и името Joy

# 73
  • В Космоса

За теб... явно. Grinning

Иначе - не.

# 74
Знам и аз, че не си. Пропуснала съм ти дебюта.

Merri_An, само в онзи подфорум галя нежно с пипалата.

Общи условия

Активация на акаунт