Неплатените потребители по форумите

• 12 497
  • 341
  •   1
Отговори
# 45
Предлагането е по голямо от търсенето , така че цените ще са ниски. Остава подмолното съблазняване на рекламодатели на ЛС.

# 46
  • София
Време е за теми "На колко оценявате профила си?" , "В чий профил бихте инвестирали?" и т.н.
Оценявам го на нула, дори своите продукти не съм рекламирала тук, значи не ставам за нищо. (Недейте сега да ме питате кои са моите продукти, моля)

# 47
  • София
4710 мнения! 3000? Божке, Марче къде си тръгнала  с тези 20  мнения и ти да искаш пари.?? Аз, май трябва да излизам от тук...жалко.

# 48
  • Луната ни пази
Да се шмугна тук, че взе да става интересно, може да получа някой по- така профил. От платените още по- добре.  smile3508   Не знам  жегата ли е, неделя вечер ли е (съвсем нищо не дават по ТВто).

# 49
  • София
а аз се чудя на букета от никове в "оня списък". Най-странно ми е за Краси и се чудя защо Сийка не е там.

# 50
  • Galaxy 13197853088
Пусни го на аукцион  Sunglasses
Убеден съм, че цената ще е висока.

# 51
Хъм, аз съм някъде по средата
ама като добавя височина и килца в моя полза
и някоя връзчица с по-стари кучки
се виждам с добър хонорар

# 52
4710 мнения! 3000? Божке, Марче къде си тръгнала  с тези 20  мнения и ти да искаш пари.?? Аз, май трябва да излизам от тук...жалко.

Да бе, 20. Недей лъга, 830 са. Ако имаш и изтрити...  Mr. Green

а аз се чудя на букета от никове в "оня списък". Най-странно ми е за Краси и се чудя защо Сийка не е там.

Ох! Просто е копирал явните потребители, виснали на балкона. Скритите и гостите няма как да знае кои са.
После пак питайте що някои се крият. Заради такива компромати, как защо?  Crossing Arms

# 53
  • София
Сийче, имам , имам ... оф, оставам Grinning

# 54
  • Другата България
Да се шмугна тук, че взе да става интересно, може да получа някой по- така профил. От платените още по- добре.  smile3508   Не знам  жегата ли е, неделя вечер ли е (съвсем нищо не дават по ТВто).
И пълнолунието! Tired

# 55
  • Другата България

Дойде ли пак ред на темата за купуване на профили? 
Нали знаете - офертите на ЛС. Не съм алчна...  Flutter
Joy Joy hahaha

# 56
Аз нещо съм изпуснала явно,защото нямам ни най-малка представа за какво става въпрос  Laughing

# 57
се виждам с добър хонорар
Ехооо, събуди се hahaha

# 58
  • Другата България
Е той пусна онази за платените, как да не си вярва?

# 59
аз съм сигурна, че има платени профили с политическа насоченост..
много отдавна сме разисквали тук в една от темите, но не ми се търси.
не са само в този форум, а целия нет. Но да разбереш кои са е много трудно.
newsm10 newsm10 newsm10

необичайно активният нов съфорумец има нещо общо с един друг съфорумец, дето го баннаха

Общи условия

Активация на акаунт