Неплатените потребители по форумите

• 12 626
  • 341
  •   1
Отговори
# 120
Хммм, 6г. и половина във форума, завиден стаж и разнообразен опит в различни теми и подфоруми. )))
Мисля че заслужавам достойно заплащане.  Laughing

# 121
  • n/a
Мислех, че неплатените ще ни организират върл капитализъм - с всичката му конкурентна борба, дъмпинг и прочие, ала се получил жив социализъм - с недоимък и опашки от чакащи. Що тъй?  Mr. Green

# 122
  • Galaxy 13197853088
Хммм ти не беше ли в Ония списък?

# 123
  • в пералнята
Ех, Лоана, вие в момента, като класически пример за монополистичен пазар, не допускате конкуренция.

# 124

Хубаво е да има потребители, при които омарите на техните омари си имат сребърни прибори, които пък си имат собствена страница на фейсбук.  Дано да се намери форум, който да плаща според усещането за собствената значимост на потребителите му. Иначе бих се сломила от мисълта в какъв несправедлив свят живеем.

# 125
  • n/a
Не само бях, и още съм.
Затова и пиша: "Мислех, че неплатените ще ни организират..."

# 126
  • Galaxy 13197853088
писател, не читател
 ooooh!

# 127
  • София

Хубаво е да има потребители, при които омарите на техните омари си имат сребърни прибори, които пък си имат собствена страница на фейсбук.  Дано да се намери форум, който да плаща според усещането за собствената значимост на потребителите му. Иначе бих се сломила от мисълта в какъв несправедлив свят живеем.

Има, има, нарича се живот, аз лично не се оплаквам, дори животът често ме оценява по- високо, отколкото аз оценявам себе си.

# 128
животът често ме оценява по- високо, отколкото аз оценявам себе си.

Му-ха-ха, не мога да не се изкискам при тази фраза.
Черешката на тортата беше поставена, току-що.

# 129
  • Варна
Алиса, да взема да ти пратя един ... прибор за омари, та да се поуспокоиш малко. А?

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 15:00 от Приятно ми е - Богиня!

# 130
Мерси, ама ние ядем с ръце и после се трием или в ханцузите си, или в мушамата.
Отстъпвам си подаръка на Бояна

# 131
  • София
животът често ме оценява по- високо, отколкото аз оценявам себе си.

Му-ха-ха, не мога да не се изкискам при тази фраза.
Черешката на тортата беше поставена, току-що.

Разбира се, разчитай винаги.    bouquet Ако някой ден се срещнем, най- вероятно случайно,  ще се кискам аз, защото може и да не ти се вярва, но съм твърде скромна всъщност. Laughing

Богиньо, няма да се успокои Алиса, той проблемът и не е нито с мен, нито с теб, нито дори с омарите, сигурна съм. Но пък поради липса на средства или познания мнозина бъркат този форум с групова терапия или ринг за свободен спаринг. Какво да се прави, капката истина в това е, че форума е за взаимопомощ.

ПП Алиса много я харесвах по едно време, но с всяка следваща среща е все по- агресивна с мен без видима причина, неприятно съм изненадана, но пък сефте, както се казва.

# 132
От цялата тема разбрах, че НСЧ била всъщност мъж.

# 133
Може ли да смените темата за омарите. Не се чувствам комфортно.  Laughing

# 134
  • Варна
Аз оферирах шоколад с чили  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт