Неплатените потребители по форумите

• 12 585
  • 341
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз ше се продам /ако има кой да ме купи/ за един шоколад Линдт чери и чили.
Искай поне кашон.
Не подбивай цената, моля. Иначе ще те дадем на Комисията за защита срещу нелоялна конкуренция за дъмпинг на цените Twisted Evil
Да, не е лошо като други гилдии да сложим някаква минимална цена за услугите си, иначе рискуваме да паднат много цените.

# 106
  • София
Егати! Започнахте и подаръци да си раздавате, шоколад...а ние на опашката да си стоим. Ами така е,..като сте си близки..а чуждите /нови те/ "кучета ги яли".  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 14:53 от ma14

# 107
  • в пералнята
Искай поне кашон.
Не подбивай цената, моля. Иначе ще те дадем на Комисията за защита срещу нелоялна конкуренция за дъмпинг на цените Twisted Evil
Да, не е лошо като други гилдии да сложим някаква минимална цена за услугите си, иначе рискуваме да паднат много цените.
Бояна, ще ни съдят после за картелни споразумения. Недей подтиква публично към престъпления.

# 108
  • Варна
Личи си, че си новак. Последното нещо, което можеш да кажеш за нас с НиноТино е, че сме си близки Mr. Green

# 109
  • Kопенхаген
Маре, форумче в нужда се познава  Grinning

# 110
  • София
Искай поне кашон.
Бояна, ще ни съдят после за картелни споразумения. Недей подтиква публично към престъпления.
Картел ще е ако сме фирми, виж архитекти, адвокати си има минимални цине и ако паднеш под тях бан.

# 111
  • в пералнята
Е тогава трябва поне един профсъюз да направим. Бива ли такова нещо?

# 112
..а чуждите /новите/ "кучета ги яли".  Crossing Arms

Здравеееей!  smile3560

# 113
  • София
Добре де, не сте си близки...но на добра воля, може. Няма да правя един шоколад на въпрос .

# 114
  • София
Е тогава трябва поне един профсъюз да направим. Бива ли такова нещо?
Трябва, на мен като никой не ми предлага пари за писането тук мога спокойно да стане председател на профсъюзното движение. Струва ми се, че от там поне ще паднат някакви пари.

# 115
  • Варна
..а чуждите /новите/ "кучета ги яли".  Crossing Arms

Здравеееей!  smile3560
hahaha
Сядам на първия ред. Някой да ми донесе пуканки. Моля Mr. Green

# 116
Личи си, че си новак. Последното нещо, което можеш да кажеш за нас с НиноТино е, че сме си близки Mr. Green

Не сме ли?  Crossing Arms

# 117
  • Варна

Не сме ли?  Crossing Arms

Много, гълъбчето ми.

# 118
Туй не биваше да го правиш.  Laughing

# 119
  • Galaxy 13197853088
За такива картинки по това време наказанието е бан.

Общи условия

Активация на акаунт