Неплатените потребители по форумите

• 12 538
  • 341
  •   1
Отговори
# 90
Преди време получих ЛС с оферта  Shocked гласеше нещо от сорта, че така и така не си ползвам обширно подписа, да взема да пусна реклама за еди какво си с/у заплащане. Щях да падна, въобще не съм си и мисляла, че има подобни неща  Crazy препратих съобщението на модератор  Mr. Green

# 91
препратих съобщението на модератор  Mr. Green

Защо не го игра "под прикритие" и да разучиш пазара?

# 92
  • Galaxy 13197853088
Подписът ми е свободен, Омега или Ролекс да се обадят да се договорим ...

# 93
Защо не го игра "под прикритие" и да разучиш пазара?

А, те всичко си бяха написали  Laughing кой е магазина, линк... само не помня цена имаше ли или аз трябваше да кажа, електронен магазин за обувки беше.

# 94
Те пък намерили:)
Нищо лично, знаем се и се харесваме, ама никак не виждам Не се сърди да рекламира баш обувки. За поне пет други неща бих я препоръчала.

# 95
Ееееее, веднъж и аз да намажа значиииииии  Hug

Моля всички потребителки - глигани, които рекламирам в подписа си, да ми се обадят на лични, за да им изпратя банковата си сметка. Тъй като потребителките са много, а аз не съм алчна, тарифата е скромна - 1,00 евро на месец.
Малииииииии, забогятах  newsm35

Да не е посмял някой да ми пипне идята, ееееей  #2gunfire

# 96
  • София
Аз по- скоро очаквам някой да ми плати, за да не пиша, но така или иначе и други предложения не съм получавала, започвам да се замислям...

# 97
Нищо лично, знаем се и се харесваме, ама никак не виждам Не се сърди да рекламира баш обувки. За поне пет други неща бих я препоръчала.

Ти остави, че бяха обувки, ами и повечето с токчета  Mr. Green
Но явно си търсеха човек с повече мнения, а това беше преди няколко години, когато бяхме по-малко такива Simple Smile

# 98
  • в пералнята

Ти остави, че бяха обувки, ами и повечето с токчета  Mr. Green
Но явно си търсеха човек с повече мнения, а това беше преди няколко години, когато бяхме по-малко такива Simple Smile

Joy Ох, умирам вече!
То не беше търговия с кърма, не беше купуване на профили, ами сега и реклама в подписа.

# 99
електронен магазин за обувки беше.

Виж ти, виж ти...
А аз се чудя каква е тази мода сред съфорумките да се кичат по аватари и подписи с разни обувки, а то какво било...
Що не свиркате, бе?  Crossing Arms
Ало, рекламодателите, да знаете, че не съм претенциозна. Мога да рекламирам Кока-кола, Зайо-байо, даже и шоколад.  Flutter
И луканки мога...  Embarassed

# 100
Аз съм продуктово ориентирана към източните пазари и кредитните карти. Конвертируема съм за всички валути, а съобщението "We accept Octopus only!" е мой патент.

Скрит текст:

# 101
  • Kопенхаген
Бих искала да попитам ЛС влизат ли в бройката, че за N- ти път вече чистя фул пълна пощенска кутия  newsm78

# 102
Аз ше се продам /ако има кой да ме купи/ за един шоколад Линдт чери и чили.

# 103
  • Варна
Искай поне кашон.
Не подбивай цената, моля. Иначе ще те дадем на Комисията за защита срещу нелоялна конкуренция за дъмпинг на цените Twisted Evil

# 104
  • Kопенхаген

NinoTino, гледам и в тази тема го споменаваш въпросния шоколад. Дай една картинка да видя как изглежда, ако го има тук да ти взема  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт