Неплатените потребители по форумите

• 12 597
  • 341
  •   1
Отговори
# 180
  • n/a
Много моля колегите по списък да не преиграват с изненадата  Praynig

# 181
аз и Краса един човек – егати обидата!

Прозрение е, Вилико, не обида.

С цел да ти угодя и да направя темата отново високо интелектуална – би ли разгърнала тази  блестяща мисъл малко повече и то на разбираем език за простолюдието, както Бояна се изказа?

Мадам - няма да е лошо и ти да пообясниш малко, видно е, че не всички сме на такова ниво - за да разбираме от половин дума само  Embarassed

# 182

Мен обикновено ме бъркат с Касиди, така че, нищо чудно и сега така да се е получило.

# 183

Мен обикновено ме бъркат с Касиди, така че, нищо чудно и сега така да се е получило.

Обърквам се вече от кой акаунт пиша, в момента съм на viliko, нали  Joy

# 184

Хайде сега оправдания  Mr. Green

# 185
С цел да ти угодя и да направя темата отново високо интелектуална – би ли разгърнала тази  блестяща мисъл малко повече и то на разбираем език за простолюдието, както Бояна се изказа?

Точно ти не можеш да направиш нищо, за да ми угодиш.

Кейси, ти и Рокси сте във всички списъци без значение какъв е повода. Само не разбрах какво продавате...  Mr. Green

# 186
  • София
Бояна, много хора се опитват да градят форумски авторитет за твоя сметка.

Няма проблем, форумът е за взаимопомощ. Grinning

Кейси Не се прави на изненадана и неразбрала, това е мой специалитет, все пак. Wink

# 187
С цел да ти угодя и да направя темата отново високо интелектуална – би ли разгърнала тази  блестяща мисъл малко повече и то на разбираем език за простолюдието, както Бояна се изказа?

Точно ти не можеш да направиш нищо, за да ми угодиш.

Кейси, ти и Рокси сте във всички списъци без значение какъв е повода. Само не разбрах какво продавате...  Mr. Green

Но гледам и ти не можеш да обясниш гениалната си мисъл  Laughing
Явно е взаимно това с угаждането...

# 188
  • n/a
О! Кейси, по-внимателно, да не издадем заверата! Хвърлянето на пясък в очите на противника е маньовър, който не винаги дава добър резултат. Започва да ми скърца между зъбите, пустият му пясък ...
Споко, вилико, ти си. Ако не беше - щяхме да дадем знак.

# 189
  • София
Вие не сте добре!  smile3555

# 190
Мили мами, аз минавам само да ви поздравя за една успешна нова седмица, нека бъде слънчева и усмихната! Искам да отправя специални поздрави на Пенка на Николинчето, на която днес е избило първото зъбче, нека порасне прекрасно и здраво зъбче! Също така да попитам Малинка как беше вчера на детската площадка, успяхте ли да се пуснете на пързалката поне веднъж, нали имахте преди проблем заради опиканото от котките през нощта? Ние също сме добре, днес моят малчуган изяде два моркова и ми напълни душичката с гордост, на мама слънчицето то, толкова е умно за възрастта си! Това е засега, лек ден и цунки на всички  Hug

# 191
и аз така мисля
само 13 страници са изписали
ако им плащат на дума, до сега да са фалирали

# 192
  • Kопенхаген
vili, та и аз пропита от всеобщото заразно зло на малодумието.

Обаче какъв парадокс има в Онзи списък, поне да се състоеше само от умни и интелигентни.

# 193
Обаче какъв парадокс има в Онзи списък, поне да се състоеше само от умни и интелигентни.

Всекиму според таргета.

# 194

Спокойно, за теб има място в не един списък, нищо че в този те няма.  spoko

Общи условия

Активация на акаунт