Неплатените потребители по форумите

• 12 588
  • 341
  •   1
Отговори
# 165
Ооо, теб също те познаваме, Бо - винаги опитваш да сразиш противника с думите - симпатична си ми, умна си ми и т.н. и то точно в моменти, когато явно вече не се сещаш как да отвърнеш  Joy
Аз съм пацифист, Вили, ако искам да сразявам мога, но е неморално, нещо като ангажимента на онези в бойните изкуства да не се бият извън ринга с беззащитни граждани. Hug

Силно се надявам да си даваш сметка, че това, което ти самата мислиш за себе си - понякога не е на 100% покриващо се с мнението и на околните.
Силно се надявам, че поне веднъж ще усетиш кога се гъбаркам с теб или кога се самоиронизирам безадресно. Wink Не, че не ми е забавно и така, но пък не е лошо да се посмеем и заедно поне веднъж.

Ами, Бо - дали се гъбаркаш или се самоиронизираш - не мога да знам точно, пък и не ми се иска да съм точно на твое място, така че . може да уточняваш поне с иконки или да опиташ поне веднъж да се изкажеш ясно и кратко  Peace

# 166
Laughing Кофти ти е, че вече не си ти центъра на темата ли?

Не. Просто ми доскучава сред махленски закачки.

# 167
Laughing Кофти ти е, че вече не си ти центъра на темата ли?

Не. Просто ми доскучава сред махленски закачки.

Да, понеже темата беше дълбоко интелектуална до преди да се появя  Joy Joy

# 168
Вилико, тъкмо мислих да насоча Фниманието към моята персона и ти взе, че се появи  Crossing Arms
Изчакай си реда де  Naughty

# 169
Вилико, тъкмо мислих да насоча Фниманието към моята персона и ти взе, че се появи  Crossing Arms
Изчакай си реда де  Naughty

Hug
Скоро си тръгвам от работа, в 18ч - знаеш...

# 170
  • София

Ами, Бо - дали се гъбаркаш или се самоиронизираш - не мога да знам точно, пък и не ми се иска да съм точно на твое място, така че . може да уточняваш поне с иконки или да опиташ поне веднъж да се изкажеш ясно и кратко  Peace
Ако само половината от това, което ти казваш, че мисля за себе си отговаряше на истина би означавало, че съм толкова глупава, че ми е нужен личен асистент.
Колкото до краткото и ясното, трудно ми е. Мога да съм кратка и ясна само, когато знам какво искам да кажа или наистина имам нещо за казване. Когато само си меля съм така, и на мен ми се иска всяка спонтанна мисла, която преминава през главата ми да е все гениална, но не става.

# 171
Бояна, знаеш ти как да си вдигнеш цената.
Я как си спретна безплатна реклама и покачи цената на профила. Професионалист!

# 172
Вилико, какво стана с твоята приятелка от Англия? Гледам си я изоставила и си насочила любовта си другаде  Wink

И не откланяй темата, ако обичаш  Naughty
Веднага да обясниш присъствието ти в "онзи" списък

# 173
Ама, Бояна – аз си нямам на идея от какво имаш нужда, личният асистент никога не съм засягала, ти го направи, не знам   Peace
Нена – съвсем сериозно сега – кой списък и за какво иде реч?
А за приятелката ми от Англия - се чувствам много виновна, след един чат с мен - тя се изпари от форума с онази самоличност, защото припадна от срам. Не искам пак да й докарвам подобни главоболия просто...

# 174
Този списък  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681247.0

П.П. Значи все още вирее из форумното пространство, не си я прогонила завинаги  Laughing

# 175
Мале, добре че са заключили онази тема – аз и Краса един човек – егати обидата!
Не знам вирее ли, иска ми се да вирее, много се напъваше да вирее на високо, а беше така забита в нищото

# 176
аз и Краса един човек – егати обидата!

Прозрение е, Вилико, не обида.

# 177
  • Kопенхаген
Бояна, много хора се опитват да градят форумски авторитет за твоя сметка.

# 178
Този списък  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681247.0

П.П. Значи все още вирее из форумното пространство, не си я прогонила завинаги  Laughing

ОМГ и аз съм в него Shocked
Ето защо, снощи кръжаха хеликоптери над нас...

# 179
Защо ли е заглъхнала свирката на Богинята?

Устата и е пълна с омари.

Общи условия

Активация на акаунт