Неплатените потребители по форумите

• 12 603
  • 341
  •   1
Отговори
# 150
newsm78

Не мога да се ориентирам за какво е темата, момент да прочета...

Чакай да затвърдя напълно предразсъдъка на Боряна (колко съм гадна и негативна) и да попитам, това пък кога те е спирало да пишеш.  Mr. Green

# 151
Всяка тема:
1. се оспамва накрая
2. се превръща в бойно поле накрая
Тази още от началото, с какво е по-специална, та още отсега? Rolling Eyes

# 152
  • n/a
Защото краят е близо до началото. Просто е  Mr. Green

# 153
newsm78

Чакай да затвърдя напълно предразсъдъка на Боряна (колко съм гадна и негативна) и да попитам, това пък кога те е спирало да пишеш.  Mr. Green

А, както виждаш - не знам за какво иде реч, но се записвам  Joy
След малко ще се включа още по-адекватно, само остава да загрея с последните ви бисери с Бо  Hug

# 154
  • София
newsm78

Негативна съм и аз, но опитвам да не съм груба (с Вилико не винаги успявам, но ще продължа да опитвам). За теб предразсъдъка ми е, че си умна, а обичам умни хора. Но тази част мисля да я приключим преди да загубя и жалките остатъци от достойнството си.

# 155
Любов ли бе да я опишеш ...

# 156
Ооо, теб също те познаваме, Бо - винаги опитваш да сразиш противника с думите - симпатична си ми, умна си ми и т.н. и то точно в моменти, когато явно вече не се сещаш как да отвърнеш  Joy

# 157
  • София
Ооо, теб също те познаваме, Бо - винаги опитваш да сразиш противника с думите - симпатична си ми, умна си ми и т.н. и то точно в моменти, когато явно вече не се сещаш как да отвърнеш  Joy
Аз съм пацифист, Вили, ако искам да сразявам мога, но е неморално, нещо като ангажимента на онези в бойните изкуства да не се бият извън ринга с беззащитни граждани. Hug

# 158
Аз съм пацифист, Вили, ако искам да сразявам мога, но е неморално, нещо като ангажимента на онези в бойните изкуства да не се бият извън ринга с беззащитни граждани. Hug

Силно се надявам да си даваш сметка, че това, което ти самата мислиш за себе си - понякога не е на 100% покриващо се с мнението и на околните.

# 159
Чудя се дали в подфорум Татковци мъжете се кълват така във всяка тема или това е само женски патент  Thinking

# 160
Чудя се дали в подфорум Татковци мъжете се кълват така във всяка тема или това е само женски патент  Thinking

Епа...ходи виж  Laughing
Не се чуди. Отговорът мисля е ясен...

# 161
  • София

Силно се надявам да си даваш сметка, че това, което ти самата мислиш за себе си - понякога не е на 100% покриващо се с мнението и на околните.
Силно се надявам, че поне веднъж ще усетиш кога се гъбаркам с теб или кога се самоиронизирам безадресно. Wink Не, че не ми е забавно и така, но пък не е лошо да се посмеем и заедно поне веднъж.

# 162
Вилико, егати тъпотията настъпва когато се появиш.

# 163
Вилико, егати тъпотията настъпва когато се появиш.

Laughing Кофти ти е, че вече не си ти центъра на темата ли?

# 164
  • Kопенхаген
Защо ли е заглъхнала свирката на Богинята?

Общи условия

Активация на акаунт