Неплатените потребители по форумите

• 12 564
  • 341
  •   1
Отговори
# 195
  • Другата България
Абе и аз взех да се замислям, чета ви от доста време , тук-там се включвам, с какво точно тази тема ви провокира да се правите на  Monkey Monkey не мога да разбера newsm78 дали ви плащат малко?? hahaha

# 196
Merri_An, периодично се пуска по една тема, в която форусмкото общество да се разтовари малко от напрежението. Тази е такава, какво има за разбиране?

# 197
  • София
Абе и аз взех да се замислям, чета ви от доста време , тук-там се включвам, с какво точно тази тема ви провокира да се правите на  Monkey Monkey не мога да разбера newsm78 дали ви плащат малко?? hahaha
Или изобщо  Laughing

# 198
  • Kопенхаген
Обаче какъв парадокс има в Онзи списък, поне да се състоеше само от умни и интелигентни.

Всекиму според таргета.

Е да, но имайки предвид представителната извадка за форума...  

Merri_An , темата от самото начало си е неадекватна, това си личи и от държанието на списващите в нея.

# 199
Еми мако са темите, където можеш си пишеш глупости без проблем  Joy

В интерес на истината се задълбочих и успях да хвана нишката.
Не виждам нищо странно, самата аз преди участвах в нещо подобно, преди няколко години - брой кликвания и тн, които се заплащаха, а ма си докарвах, въпреки невероятната упоритост - смешни центове и се отказах. После имаше в един сайт за пътувания - колкот повече мнения и снимки за места, които си посетил - дадеш - заплаща се...Въобще  Wink Защо ни провокира толкоз подобна тема /и предната/ се чудя?

# 200
  • Другата България
Merri_An, периодично се пуска по една тема, в която форусмкото общество да се разтовари малко от напрежението. Тази е такава, какво има за разбиране?
Ето сега вече разбрах, явно е имало какво, за момент си помислих, че се хапете сериозно.

# 201
Аз само едно не можах да разбера. На кой му хрумна тази велика глупост да обърка Краси с Вилико  newsm78

Нищо общо не виждам между двете

# 202
Аз само едно не можах да разбера. На кой му хрумна тази велика глупост да обърка Краси с Вилико  newsm78

И аз исках да узная истината, ама Октопода ме резна, не можа да обясни

# 203

изпуснала си нишката, чети по задълбочено

# 204
Абе, чета, чета, ама никаква нишка не видях  newsm78
Тя ли е малка, аз ли недовиждам  Whistling

П.П. Познавам КраситУ лично, може би заради това ми е непонятна нишката ...

# 205
  • Kопенхаген
Защо ни провокира толкоз подобна тема /и предната/ се чудя?

Поради това, че едни са влезнали в списъка, а други не, а това предполага противопоставяне.

Онзи просто е копирал първите 13 имена на потребители във форума онлайн и го е поставил тук без капка умисъл.

Сигурна съм дори, че и за първи път ги чете...

# 206
Абе, чета, чета, ама никаква нишка не видях  newsm78
Тя ли е малка, аз ли недовиждам  Whistling

П.П. Познавам КраситУ лично, може би заради това ми е непонятна нишката ...

Чунким мен не познаваш?  Crossing Arms
7 години се мъча...

Аааааааа, Мадам - демек някои ги е яд, че не са в списъка  Joy

# 207
  • Другата България

Онзи просто е копирал първите 13 имена на потребители във форума онлайн и го е поставил тук без капка умисъл.

Сигурна съм дори, че и за първи път ги чете...
В една друга тема някой питаше дали "онзи" не е Калифорниеца.... аз съм се дъвкала с него в една тема преди време и мисля, че не е , ама кой знае.......

# 208
  • n/a
Мадам Дьо Помпадур, тц, едва ли това е бил начинът за онзи списък.
Аз не съм била онлайн по онова време.

# 209
Изобщо не смея да питам, кой е този толкова известен форумец "Калифорниеца", че току виж пак разгневя тези, които са по-нависоко от мен  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт