Неплатените потребители по форумите

• 12 519
  • 341
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Добре девойки, защо просто не заровите томахавките и не изпушите наргилето на мира?

Няма томахавки, просто не всеки ми разбира хумора, но аз съм свикнала, дори е по-забавно така.

Оспамихме темата яко, струва ми се, че скоро ще я заключат, но може и да бъкам, кой знае. Grinning

# 271
  • Варна
Не, нека не я заключват. Тук си е нужен гръмоотвод.

# 272
  • В Космоса
Бояна, аз смея да твърдя, че ти усещам хумора, но ми се струва, че понякога целта ти не е била да се изшегуваш, а накрая го изкарваш така, за да се измъкнеш от по-неприятно стечение на дискусията. Grinning

# 273
  • n/a

Кому е нужен, ако смея да запитам?

# 274
  • Kопенхаген

Добре девойки, защо просто не заровите томахавките и не изпушите наргилето на мира?

Няма томахавки, просто не всеки ми разбира хумора, но аз съм свикнала, дори е по-забавно така.

Оспамихме темата яко, струва ми се, че скоро ще я заключат, но може и да бъкам, кой знае. Grinning

Хм... странно агресивно чувство за хумор, а на снимката изглеждаше позитивна и лъчезарна  Thinking

Иначе си права за последното, темата отдавна спря да бъде това което е.

# 275
  • Kопенхаген

Кому е нужен, ако смея да запитам?

То тук гръмоотвод до гръмоотвод, е как не се натрещяхте и не нагърмяхте.

# 276
  • n/a
Мадам, Вие ме включвате в трещящите и гърмящите?
Или неправилно съм разбрала литературната форма, която понякога не е това, което е?

# 277
  • София
Бояна, аз смея да твърдя, че ти усещам хумора, но ми се струва, че понякога целта ти не е била да се изшегуваш, а накрая го изкарваш така, за да се измъкнеш от по-неприятно стечение на дискусията. Grinning
Случвало се е, разбира се, и ще продължава да се случва. Нямам нито желание, нито намерение да се бия, с който и да е от вас. Когато сбъркам или прекаля признавам, но понякога бъркам за намеренията или настроението на другата страна, виждам, че нещата отиват на зле и избягвам неприятното стечение на дискусията, както се изрази ти. Пацифист съм.

# 278
Уж всички тук пишат с много хумор, но след първите 5стр никой не се смее.

# 279
За какво става дума? newsm78

# 280
  • София
Ох, аз, като сравнително отскоро следяща клюкарника, миналата година почти не обърнах внимание на номинацийте, само слушам легенди, ама да ми напомните да номинирам "ни лук ял, ни лук мирисал пацифист" на форума. Mr. Green Sunglasses

# 281
  • София
Уж всички тук пишат с много хумор, но след първите 5стр никой не се смее.
Аз съм сигурна, че и след пета страница ти не подсмърчаш, сещам се и за още няколко други. Но вярно, че в един момент става скучно...

# 282
  • Kопенхаген
Мадам, Вие ме включвате в трещящите и гърмящите?
Или неправилно съм разбрала литературната форма, която понякога не е това, което е?

Excusez-moi Лоана  Grinning В навалицата не съм видяла кой съм цитирала   Laughing

# 283
  • Galaxy 13197853088
От бой, спор и малко кютек се печели най-много.
Пропусна нещо.

# 284
  • Варна
От бой, спор и малко кютек се печели най-много.
Пропусна нещо.
Защото съм скромна, а и все пак сме в мамешки форум Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт