Неплатените потребители по форумите

• 12 521
  • 341
  •   1
Отговори
# 255
Казвам ви аз, наистина си заслужава, дори без пуканки  Laughing

# 256
  • В Космоса
Тц! Изнасиленко ми идва, без желание... Стегнете се, сестрички! Laughing

# 257
  • София
Вилико си чака бана, но някак все се плъзга по острието на бръснача, някъде из зоната здрача. Как се случва е пълна мистерия, поне за мен.

Лабрадор, дрийм тийм е много хубаво име за категория, а като гледам как нараснаха темите с авторефелксия май е време.

# 258
Вилико си чака бана, но някак все се плъзга по острието на бръснача, някъде из зоната здрача. Как се случва е пълна мистерия, поне за мен.

Лабрадор, дрийм тийм е много хубаво име за категория, а като гледам как нараснаха темите с авторефелксия май е време.

viliko не започва първа никога, а само отговаря на определени постове. Незнайно защо обаче това се пропуска винаги, то и тя самата доста пъти е чакала ответна реакция на мод, но уви...няма, дано съм ти отговорила на въпроса  Sunglasses
 Ти също си интересна птица, в доста теми пращаш потребителите я на терапия, я при специалист...Но пък обичаш всички от момента, в който играта загрубее  Peace

# 259
  • София

viliko не започва първа никога, а само отговаря на определени постове. Незнайно защо обаче това се пропуска винаги, то и тя самата доста пъти е чакала ответна реакция на мод, но уви...няма, дано съм ти отговорила на въпроса  Sunglasses

Това ми е любимото извинение- кой започнал пръв. Така по баровете се започва с "Ти мене уважаваш ли ме" или "Що ме гледаш така" и работата е готова. Човек трябва да може да носи отговорност за поведението си, но това според мен, разбира се.

Ти също си интересна птица, в доста теми пращаш потребителите я на терапия, я при специалист...Но пък обичаш всички от момента, в който играта загрубее  Peace
Всички никога не съм обичала, но да, отговарям за поведението си мога да изпростея само по своя воля, не защото Вилико и друг ме бил предизвикал.

# 260
  • Kопенхаген
Тъкмо влизам, надявайки се темата да се е извисила, а тя отново забита в 10- та глуха от обичайните заподозрени  Thinking

Да ви попитам що е това БАН /понеже в последните публикации доста се спряга/ и как човек би могъл да се възползва от подобна привилегия?

# 261
Безболезнено анално нападение

# 262

Това ми е любимото извинение- кой започнал пръв. Така по баровете се започва с "Ти мене уважаваш ли ме" или "Що ме гледаш така" и работата е готова. Човек трябва да може да носи отговорност за поведението си, но това според мен, разбира се.

Всички никога не съм обичала, но да, отговарям за поведението си мога да изпростея само по своя воля, не защото Вилико и друг ме бил предизвикал.

И как стигнахме до момента, в който пък реши, че не нося отговорност, започва да става все по-интригуващо  Joy
Всъщност доста и от твоитепостове са пълни с ето такива индиректни намеци, достатъчно нелицеприятни, но явно мислиш, че така може, инак - не...
Иначе е доста плоско да опитваш в 19 поста да обориш противника, да ползваш горепосочения похват за сразяване и накрая като видиш, че нещо не се получава - да напишеш гордо - много си ми симпатична всъщност, харесвам те...и с това приключва спора...не мисли, че остава незабелязано, всъщност не е лош начина, защото гледам - след това всички спират да диалогизират с теб  Wink

Мадам - не знаеш какво е БАН? Срамота...

# 263
  • София

Да ви попитам що е това БАН /понеже в последните публикации доста се спряга/ и как човек би могъл да се възползва от подобна привилегия?

Трябва да успееш да прекрачиш границата на търпението на иначе студенокръвния Татман, например.

Вилико, не ми се бистри защо ако се извиняваш с това, че не си започнала първа се опитваш да не носиш отговорност за поведението. Ти си знаеш каква причина имаш да продължаваш след като друг е започнал. На мен ми е интересно, но не винаги, да видя накъде е тръгнал започналия. Теб например, не виждам да влагаш нещо лично, може и да бъркам, но така интерпретирам поведението ти. На това му викат трол, май, но и за това е вероятно да не съм права, защото не съм съвсем запозната с терминологията.

# 264
Трудно ли ти е да излезеш поне веднъж от ролята и опитите си да анализираш и психологизираш? Опитай, приятно е  Peace
Не е задължително да взимаш форума така на сериозно, ако се позабавляваш с писането - е доста по-разтоварващо  Wink

# 265
  • Kопенхаген

Трябва да успееш да прекрачиш границата на търпението на иначе студенокръвния Татман, например.

Безболезнено анално нападение

Много добре представено за незнаещите  Grinning

Добре девойки, защо просто не заровите томахавките и не изпушите наргилето на мира?

# 266
  • Варна
От бой, спор и малко кютек се печели най-много.

# 267
От бой, спор и малко кютек се печели най-много.

Затова ли пусна темата  Joy

# 268
Цитат на: Мадам Дьо Помпадур link=topic=681290.msg23137482#msg23137482

Добре девойки, защо просто не заровите томахавките и не изпушите наргилето на мира?

Трудно при такова несходство на характерите. Бан или ъперкът, няма друго решение. Второто предполага повече приходи, ако входа за темата стане платен.

# 269
  • Варна
Търся начин да припечеля за нови обувки  Mr. Green Но засега нямам оферта.

Общи условия

Активация на акаунт