Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 542
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря за пожеланията.
Мименце, Кляш, аз сега виждам, че вие двете се гоните .Май сте правили бебетата по едно и също време Laughing
Златенце, ти как си?
Бейсис, дано сте открили вашето мляко.

# 646
Бейсис, за Аптамила АР знам че запичал...това от коментар в парка, най- добра била Хумана, ама тука пък го нямало по магазините ooooh!

Сас, а ти как си, нищо не казваш... Hug

# 647
  • Пловдив
Момичета, виждам торти въртите тука - кой с повод, кой без повод   cook
Аз също въртях торти и вкусотии, понеже мъжо имаше РД (да ми е жив и здрав). Снимка на тортата нямам и затова ще ви почерпя с едно особено любимо стихотворение. Сигурна съм, че ще нахраня душата ви с него  Hug

НЕЖНОСТ

Додето сме млади, додето сме хубави,
Обичта покрай нас все кръжи и кръжи…
Очите ни срещат погледи влюбени,
Ушите ни слушат мили лъжи –

И ний разцъфтяваме като горди кринове,
Къпани от ласкави дъждове,
Галени от ветрове копринени,
Блеснали в лъч мигновен…

Но когато очите ми избелеят
И по ръцете избият кафяви петна,
Когато косата ми със снега се слее
И стана просто стара жена –

От всички, които са ме любили,
Край мен ще остане само един:
И за него аз ще съм винаги хубава,
Неотделима, както преди.

Той ще милва ръката ми стара и грозна,
Ще ме води полека с усмивка добра…
Затова сега мисля със нежност за този,
Със когото ще се състаря.

Станка Пенчева

Кляш, то наистина не остава много до срещичката с малкото човече  Heart Eyes Опс, всъщост голямото човече - добре си расте  Hug А това СУЕ и на мен ми се вижда високо. Моето около 30-40 се въртеше и се водеше завишено (сега си прегледах изследванията от 35 седмица), но все пак док каза, че е супер. Но твоето пък чак трицифрено станало  newsm78

Бейсис, ужасии ще преживяли  Confused Дано беб е вече по-добре с новото мляко. За шума в сърчицето нека не те тревожи. Всяко второ бебче има такъв до около 10-12 месец и после си го израстват.

# 648
Doni M доктора на теб познали ти кг. на бебечо, че нали винаги има едни + - . Тази седмица ще ходя на зъбар да видим как е положението там и евентуално на очен все пак и той да си каже мнението а и нещо напоследък не много добре . Да но да е от зъб високото СУЕ че другите варианти не са хич весели  Cry

# 649

Поздравче и от мен  Peace
Doni M стиховете на Станка Пенчева са едни от най -трогващите душата,редом с тези на Дамян Дамянов и Евтим Евтимов. Благодаря за" почерпката"  Hug

# 650
  • София
Кляш, а другите кръвни показатели как са? Левкоцитите до към 15 са ок при бременни, ако другите ти кръвни показатели са наред най-вероятно нищо не е, случва се при бременни СУЕ да достига и трицифрено число. При мен също като при Дони СУЕ беше около 40 към края, но иначе винаги ми е било много ниско, левкоцитите пък все ми бяха между 12 и 14. А за кг.  по ехограф имай едно наум, но често има доста големи разминавания.

Дони, да ти е жив и здрав рожденика, много да го обичате, а той много да се грижи за вас   bouquet

# 651
Sas, добре съм, благодаря! Днес е последният ми ден с антибиотик и глобули и вторник отивам за контролна микробиология. Според доки няма как да не е повлияло това лечение, но аз искам да видя резултатите.  Praynig При теб как се развиват нещата?
Кляш, и според мен си има доста разминавания по ехографи, така че не се шашкай. А за СУЕ стискам палци да е от зъба.  Praynig
basis, причината понякога е много лесна за откриване, но за жалост докторите не винаги се сещат. Надявам се с новото мляко да сте по-добре!  Hug

# 652
  • NE
Златенце Стискам палци всичко да е от зъба и да няма последстия за малката беба. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дони Честит рожден ден на твоят мъжо. Пожелавам ви много години семейно щастие, здраве, любов и второ пухче. newsm59

Малко съм суеверна, но на вас винаги ще кажа. Mr. Green Понеже ми беше супер объркан последния цикъл, дойде ми много по-рано, кървенето продължи един ден по-малко и реших да си пробвам късмета с тестовете за ову и о'чудо - вече два дни съм с две ярки чертички.  newsm68
Още не се радвам защото искам да видя как ще се движи и БТ, но (да не кажа голяма дума) май всичко работи в положителна насока.

# 653
Flower Fairy  Много се радвам за теб HugМоля се всичко да е наред при теб, и дано си "повлечеш краката" Praynig Крайно време беше някой да се похвали.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 21:30 от Ira.M

# 654
Flower Fairy , искрено се надявам всичко да е наред!  Praynig Hug Я вземи направо и един от другите тестове и ни зарадвай още повече бързо-бързо!  Flutter

# 655
Аз така и не съм виждала при мен две черти на тест за овулация. В месеца в който реших че няма вече да си купувам тестове и забременях/неуспешно/

# 656
Феичка Hug Hug много се радвам, стисвам силно палците вече да се спират тези недоразумения между теб и гъбите и цикльо да не идва още поне 8-9 месеца Hug Hug Hug

# 657
svetla81 левкоцити - 11.5 СУЕ - 106 Ц-реактивен протеин - 16.00, и в комплект с ужасния сърбеж по кожата ме вкарват в филм. Притеснявам се да не сме пропусна ли нещо  Rolling Eyes

# 658
Как да съм. Хормоните ме блъскат яко. Само на рев ме избива. Ей сега и Дони отде го изкопа това стихотворение и пак се разциврих. Във вторник съм на преглед и ще пиша. Дано да е с хубави новини.
Дони, да ти е жив и здрав рожденникът. Много да се обичате, да се слушате взаимно и още много, много хуббави неща да ви се случват
Златенце, стискам палци за перфектни резултати.
Феичке, браво за двете чертички. А много скоро да се похвалиш и с едни други

# 659
sas3 , всичко ще бъде наред!  Hug Чакаме те с добри новини във вторник!
Зузи, Боби нещо ми се губят!  Thinking драснете да кажете как сте!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт