Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
basis, стискам палци всичко да е ок!  Hug Съжалявам, че трябва да минеш през това, но съм убедена, че новините след прегледа ще са ок!  Hug

# 631
Честит рожден ден момичета на патерици
basis стискам силно палци всичко да е ок с бебчо
Момичета изпратих вече лелката всичко си беше нормално
Има ли някой от Варна който да ме насочи към добър генеколог (нали трябва след първия цикъл да отида на контролен  newsm78)

# 632
  • Варна
Basis, палци и от мен за двама Ви  newsm17 newsm10.
Hixxy, моята ми я препоръча приятелка, в МЦ Санита, в кв. Младост, д-р Христина Христова, работи със ЗК, платения преглед е 30лв.

# 633
  • NE
basis Стискам палчета всички тревоги да се окажат мигновенни и да си растете здрави и щастливи. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
hixxy Радвам се че нещата с теб се нареждат. Стискам палци да получите зелена светлина бързо и да не чакате  EFP дълго.fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
sas3 Честит ти рожденник. Пожелавам ви много семейно щастие и догодина да празнувате в увеличен състав. nbirthday
Мира Най-хубаво е когато сме почерпани без повод. Mr. Green Много хубава торта си направила. Искам да изкажа адмирации, тъй като съм фен и ям само домашни торти. Моята мама и сестра правят такива великолепни торти, че утре половина свита от гости за рд ще дойдат зареди тортата.
Аз другата седмица съм при доки да видим как върви войната с моята напаст. Засега нямам оплаквания, но ми е много свито след тези 2 месеца малшанс. Thinking
Силни пригръдки на всички! Hug Hug Hug

# 634
Здравейте, сега се връщам от преглед бебка продължава да си върви напред вече е 3264 грама. Доктора ми препоръчва секцио аз леко се притеснявам, но както и да тръгна да раждам си ме е страх  Embarassed . Евентуално ще ме гласят за 14.12 и изведнъж времето ми се струва не реално малко до срещата с бебка, все едно вчера видях двете чертички .
sas3 Честит ти рожденик   Party Time
Basis, палци и от мен  Praynig

# 635
klqsh -Защо секцио? Ти си млада,защо не нормално?Или има здравословен проблем?

# 636
 Ira.M заради очите имам голям диоптър и за да планираме кога да спра клексана, а и бебка върви едричка , общо взето комплексно . Хубавото е че доктора предпочита да е с спинална упойка и ше видя бебка веднага. Последните ми изследвания не  са ми хич добри имам СУЕ 106 и не можем да разберем защо е толкова високо, явно има някакъв възпалителен процес но микробиологията и посявката останаха стерилни, а аз се чувствам здрава и това малко притеснява доктора а и мен..........................  мрън мрън

# 637
Кляш, какви са тези неща сега накрая баш ooooh! за раждането- не се притеснявай- секцио, нормално- мисли за бебче, ние сме жени- устроени сме да държим на всичко, ще мине и ще замине по който и от двата начина да се случи Hug Hug Hug

Бейсис, незнам в коя държава сте ама направо ме отнесе с това как са ви правили изследвания и тн Shocked като знам как тука лекарите казват- ми то бебе- ще реве и те пращат по живо по здраво ooooh! мога ли да питам какъв е сиропа, който са ви дали Embarassed смисъл анти-рефлукс нещо или нещо от изследванията ги е разтревожило Rolling Eyes

още не съм стигнала до питата и меденките......вчера пътувахме, днес мисля поне да поизчистя малко, че вкъщи бомба е паднал и дано другата седмица вече запретна ръкави да направя няколко опита преди празниците Embarassed

# 638
  • София
klqsh, абе какъв е този доктор дето само те шашка излишно, нормално е при бременност да са повишени СУЕ и левкоцитите, не го мисли повече  Hug А и най-добре отиди на очен да си каже мнението дали си за секцио  Peace

Сас, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet Ти как си? Кога си на преглед?

Луни, започнахме да поспиваме нощем, само ядем около 3 и после около 6, има светлина в тунела  Mr. Green Изместихме реването за сутрин и следобед  Laughing, а по обед излизаме, сега се понаспивам, но така пък из къщи съвсем нищо не мога да свърша защото се носим на ръце като сме кисели. Вие как сте?

basis, дано всичко да е наред  Praynig За повръщането се хранете в по-изправена поза и повдигни матрачето на легълцето от страната на главата.

# 639
Бейзис , мила, силно стискам палчета след прегледа да приключат всички притеснения!  Praynig Hug

# 640
Кляшче , 14ти декември е чудесна дата за раждане на бебка   Grinning Не се страхувай, всички се притесняваме, дали сме готови...  Simple Smile

Светле , много се радвам, че двечките с бебка влизате в ритъм!  Flutter

Флауърче , Честит Рожден Ден на патерици от мен! С цялото си сърце ти пожелавам да си с твоето бебе на ръце другата година по това време!  Praynig

Тединко  hug

# 641
svetla81  аз ходя при двама лекари по ЗК и на частно и двамата смятат че са прекалено високи стойностите, май ще пия антибиотик превантивно но първо ме посъветваха да мина и при стоматолог, че може да идва от зъб а ми се счупи един преди няколко седмици но аз бях решила да ходя след като родя. Дано да е от зъб.

# 642
Мименце, айде не остана и при теб- дано хванеш хубаво време след като родиш да поизлизате Flutter

Кляш, аз не че съм голям разбирач, ама след като родиш забрави че ще имаш време за каквото и да е, най- малкото за зъболекар...аз всичко свърших преди да родя- фризи, зъболекар, пълна програма, щото после така не си обръщаш внимание че в един момент откачаш чак hahaha

Светле, браво за съня Hug ще си свикнете вие, няма как Hug Hug

# 643
Не,докторът не я шашка Naughty Naughty-Кляш-не се страхувай,всичко ще е  наред,слушай  си док....да не би да има бъбречно възпление Thinking Thinking
Спокойно,/доколкото може Rolling Eyes/още малко до срещата с беба Hug Hug

Бейсис Praynig Praynig Praynig-силно стискам палци,всичко да е наред при бебко  Praynig

# 644
Благодаря за подкрепата момичета!  Hug
Положението пак се влоши вчера и решихме на своя глава да сменим млякото. Консултирах се с едни мои роднини във Варна, които имаха същите проблеми с бебето си преди време и бяха стигнали да гастроентолог...та сменихме млякото(Фризопеп АС) със друго, което е за рефлукс(Аптамил АР) и нещата се промениха веднага към по-добро. Яд ме е, че 5 педиатри му бяха на главата и един не се сети, че проблема е в адаптираното мляко. Не, че не питаха какъв вид АМ пие, но се счита, че това което има хидролизиран казеин е най-доброто, а явно не важи за всички бебета.
Сиропа е с ренатидин "Епадорен", взима се и от възрастни и деца.
Иначе бебета се приемат в болница, дори само като имат температура.  
Стискам палци на всички нуждаещи се

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 16:50 от basis

Общи условия

Активация на акаунт