Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 9 септ. 2014, 21:46 ч.

Минал живот (прераждане)

 • 46 256
 • 143
 •   1
Отговори
 • Мнения: 67
Пускам тази тема, защото не видях друга такава, която да не е затворена Simple Smile
Темата е много интересна за мен и има много хора, които се интересуват от тази тема. Целта с тази тема ми е да навлезем по-дълбоко в нея, да разкаже всеки какво знае и какво мисли по темата....да съберем пъзела. За себе си аз имам отговори, защо църквата не потвърждава, но и не отрича прераждането, за духовете, за връзки от минал живот в сегашен...Може да не съм права в размишленията си и затова искам да размишляваме с тези, които се интересуват от темата и да си кажат мнението по нея :Simple Smile

# 1
 • Мнения: 27
В темата за духовете написах, че има такива, но една от участниците във форума ми е написала, че ходя при врачки и всичко й е ясно! Предсказанията има. На мен ми се е случвало. Най-важни събитията в живота ми са били предсказани, за съжаление, лоши. Месеци преди да се случат, аз заспах през деня и уж спя, но не е! Гледам, как в стаята при мен е влязъл мъж с очила и е започнал един вид да ме притиска, да хваща за ръцете. Аз се борих с него и после започнах да осъзнавам, че нещо ми се случва и да отварям очите си с ръцете и видях, че човекът се е разпаднал, се е стопил...При това нещо нямаше чувство на страх или нещо. Мозъкът е бил сякаш хипнотизиран. Друг път пак ми се е случвало, но вече са минали от тогава много години!

# 2
 • Мнения: 493
Всичко, свързано с окултното, винаги ме е привличало, откакто се помня.
Моето мнение е, че съществува такова нещо, т.е. прераждане.
Някои религии (например - джайнизма, с който съм обстойно запозната) признават прераждането, което, разбира се, се определя от земния живот. Отделно, покрай мен и близките ми има много съвпадения на раждане на нов живот и смърт на някой много близък в рамките на месец-два. Отделно, майка  ми много пъти ми е споделяла за нейни натрапчиви сънища за потопи и прочее, протичащи винаги еднотипно, все едно някога е преживяла подобно нещо. Както и непоносимостта ѝ и физическия дискомфорт, който изпитва при вида на бръснач или нещо подобно. Казва, че я побиват тръпки и усеща действителна болка (в областта на врата) само при вида им.
Гледайки исторически или документални филми, често имам усещането, че съм преживяла нещо подобно. Сякаш знам какво ще последва, каква ще е следващата сцена и т.н. А множеството дежавюта (извинявам се, ако не съм написала правилно думата), през които всеки един от нас е минал, според мен, потвърждават тази теза, че прераждане съществува.

# 3
 • Мнения: 67
Ахх Tahana аз съм сигурна, че ти се е случвало, защото вярвам, че има духове без покой, но там ми се губи връзката с прераждането.

Ръмжел и аз знам за случаи за смърт и след това нов живот....тук ще вметна за регресията, която също е много интересна. От минал живот ние носим със себе си в сегашния, близки хора, истории, изпитания, наказания.....Много хора се интересуват от тази тема напоследък и според мен нещо ни подтиква към това.... Тук е много интересна позицията на библията и отделно представителите на църквата.

# 4
 • Мнения: 493
Много хора се интересуват от тази тема напоследък и според мен нещо ни подтиква към това...
+1 . Щях и аз да го пиша, че напоследък на доста подобна информация, теми и предавания попадам (включително и по Discovery Channel, NG и подобни, заклеймени за сериозни канали).

# 5
 • Мнения: 5 792
 Rolling Eyes

# 6
 • Мнения: 67
Никой май не иска да разбере какъв е бил в предишен живот....няма интерес хахах нищо. Аз за себе си скоро ще разбера и мисля, че по-този начин ще разбера каква е мисията ми в този живот, защото не сме тук за да живеем и умираме. Simple Smile

# 7
 • Мнения: 493
selza, как точно ще разбереш - от врачка или?

# 8
 • София
 • Мнения: 834
Аз също имам интерес и бих искала да разбера за минал живот,прераждане..но не мисля,че има точно как да се случи.На врачка не бих повярвала,така че не знам дали има достоверен източник на тази информация.

# 9
 • Бургас
 • Мнения: 589
 
 прочетете за библиотеката с палмови листа

 http://www.ndt1.com/article.php/20140205195801701

 майкъл нютон - пътят на душите; следите на душите; спомени от отвъдното; живот между преражданията

# 10
 • Мнения: 67
Ами бих се подложила на Регресия, също астрологията е надежден източник за мен. Врачка-не, не мисля, че са вещи по тази тема.
А книгите на Майкъл Нютон ги знам. Преди време в едно предаване Годжи беше разказал една история за неговото дете. Не помня точно, но той каза, че детето му имало спомени от ....не знам как да го нарека "отвъдното", как седяли много деца и чакали тяло в което да отидат. Тези неща ги пише и в Пътят на душите на Майкъл, всъщност Годжи в предаването каза за тази книга.  Затова децата нямат спомени по принцип до...казват 2-3 годинки. Чела съм истории за деца, които не могат да се отърсят от миналия си живот. Не знам дали сте гледали филма "Облакът атлас".....този филм събира шест живота на едни и същи хора. Те се срещат във всеки следващ живот, но всеки играе различна роля в друг живот и винаги пътищата им се срещат. Този филм не е направен ей така, защото някой има голяма фантазия. Вчера четох една статия, че учени открили, че има минал живот, като правели опити с доброволци. Дават им лекарство с което изпадали в клинична смърт за 20 минути и след като се събудели всеки разказвал истории............и на това ще се подложа ххахаха Усещам, че сме на прав път Simple Smile Аз вярвам в това, защото искам наистина да имаме повече от един живот....един не стига. Прекалено глупаво е да се раждаме...блъскаме цял живот и после да умрем...и нищо, какъв е смисъла...за мен няма.

# 11
 • в огледалото на живота
 • Мнения: 7 885
Вчера четох една статия, че учени открили, че има минал живот, като правели опити с доброволци. Дават им лекарство с което изпадали в клинична смърт за 20 минути и след като се събудели всеки разказвал истории............и на това ще се подложа ххахаха Усещам, че сме на прав път Simple Smile
Надявам се го казваш в кръга на шегата.... Rolling Eyes
Едно филмче за миналото ,настоящето и бъдещото.....Много истина има в него...Всичко е това което сме:тук и сега!

# 12
 • Мнения: 67
Ето статията....не знам колко е достоверна обаче

http://topnovini.net/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5% … %D0%B0%D0%B7.html

# 13
 • в огледалото на живота
 • Мнения: 7 885
О,не...далеч не споря  Simple Smile
Просто начина на регресия ми е твърде ''силен''.
Благодаря за споделения филм,ще го изгледам по късно  Peace

# 14
 • Мнения: 67
Да, силен е , но мисля, че със регресия, ще мога да разбера мисията си и ще бъда по-добре ориентирана в това какво искам и какво трябва да направя, какви са ми наказанията, защо (защото всеки има нещо което трябва да поправя от минал живот)  ......знам ли, търся смисъла на живота и очаквам  да се случи нещо Simple Smile
И аз благодаря за филмчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт