Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 512
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Страната на чудесата
Златенце, браво, браво! Вече си на финала, скоро и ти ще срещнеш своето чудо Hug Heart Eyes

# 676
svetla81 честита месечинка на малката брамбазъчка Hug

toni_St честит 5-ти рожден ден на баткото и 40 дни на Тео да са живи и здрави и много послушни  Hug

Златенце, то не останало до срещата с бебчо  Hug

Action Girl стискам палци да вземете най доброто решение  Hug

Аз да се отчета днес ходих на преглед за очите, много гадно нещо бъркаха ми с едни уред в очите както и да е, казаха ми че са добре и няма проблем за раждането.

# 677
Тони, много поводи за радост във вашето семейство Hugнека има само щастие оттук насетне Hug Hug Hug

Светле- кога мина 1 месец Laughing да ви е жива и здрава Hug Hug Hug

Дони, такива са ни мъжете- безценни Heart Eyes Hug

Кляш, дано успееш да родиш нормално Hug

Златенце, стягай чантата- другата седмица по това време може да се гушкате Hug

# 678
Lucky Plam, Златенце, радвам се за чудесните новини, които донесохте. Все такива да са докрая.
И при мен нещата засега са добре. Само ме е яд, че не разреших на доктора да ме види с вагинален ехограф. Със силно обърната матка съм и все още му е трудно с другия да види добре нещата. Преди 12 дни ми каза, че съм в 8 седмица и 6 дни, а сега 9,5-10 седмица и малко се притесних. Но той каза, че не може да го измери добре без вагиналния ехограф. А бебчето през цялото време подскачаше и чак мъжът ми се притесни и пита дали е нормално. Приличало на пингпонг
Светле, честита първа месечинка на Таня. Да ти е жива и здрава
Тони, да са ти живи и здрави и на теб рожденниците. Алекс бил набор на Деян. Помага ли за бебето?

# 679
Сасче Hug Hug Hug няма какво да стане нито на теб, нито на бебче от вагиналния, вярвай ми- гледаха ме 100 пъти още докато беше струпана лигавица мънинка, шийката се затваря почти веднага след оплождането или нещо такова имаше...и няма как да се навреди Peace моята матка също е обърната и това беше причината- на коремен абсолютно нищо не е виждаше Crazy щом бебче е било активно супер- то сега е времето, много сладки акробатики правят като малки мечета Laughing- доколкото разбирам си в 10-11 г.с?, защо не идеш за твое спокойствие утре пак да те види и на вагинален? Rolling Eyes

# 680
  • NE
Здравейте!
Златенце При теб не е останало много. Пожелавам ти срещата с бебка да бъде най-лекото и вълшебно раждане.fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Засега видях две чертички на тестовете за ову и то два дни. Едно чувство в мен се появи, че е време за любов, а не за достигане на заветни цели и с много любов оползотворихме това време. Embarassed Надявам се да се е получило. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Нали нямах ову миналия месец и с това въздържание съвсем откачим, че затова толкова много се радвах на момента. Благодаря момичета за подкрепата.  bouquet
Сасче Много хубави новини носиш. Стискам палци малкото скачащо топче да се превърне в малко енергично и здраво бебче. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
klqsh Браво за прегледа. Важно е че имаш конститация на очен лекар и няма нищо вече да те спре за нормално раждане.
Светле Честита 1 месечинка на Таничка!  newsm51
Тони Честити 40-дни на малкото момче и 5-ти рожден ден на баткото. Да са живи и здравички и да радват много мама и тати. smile3525

Момичета ще помоля за палчета утре, че ще ходя на контролен преглед при доки за тези мои гъби-гадинки. Хубавата новина е че лечението помогна и на двама ни и нямаме никакви оплаквания. Усещат се тези неща. hahaha Хем ще питам дали трябва нещо да направим при евентуални две чертички след някоя друга седмица-две. Heart Eyes

# 681
Момичета моля ви кажете на коя лаборатория във Варна може да се има доверия Sad
Възможни ли са такива резултати според вас
ПролактинH 1583.81    ulU/L  М 76-345.56 Ж 86.9-612.7 в едната лаборатория и в друга на същия ден
Prolactin389.92mlU/lМ(83.0 - 414), Ж(90 - 523) На кого да вярвам и къде да се изследвам Cry

# 682
Здравейте, момичета-кокичета!  Mr. Green

Отдавна не съм се появявала тук и идвам да честитя хубавите новини на обебилите се мами, както и на тези, които са видели вече 2-те заветни чертички.

Много ме зарадваха новините от Сас Mr. Green Мила, толкова силно ти стискам палци, че просто не мога да ти опиша!  Praynig Hug

Пепси, пролактинът по принцип е много кофти хормон и зависи от много неща какви резултати ще покаже. Преди всичко той е стресов хормон, влияе се от моментното ти състояние, от това дали си пила кафе, правила секс в близките дни, дали си си пипала гърдите и т.н. Съвсем възможно е според мен да се получат такива разлики в резултатите. Съветвам те да спазиш всички препоръки преди вземане на кръв за този хормон, за да има реални резултати. Също така е добре минимум 30 мин преди изследването да си полежиш, въпреки че това никъде не го практикуват май. Иначе за лаборатория - аз ходя само в Статус, която е в МЦ Марешки и съм много доволна.  Peace

Светленце, честита месечинка на малката принцеса! Да я намачкаш хубаво!  Mr. Green

Леко раждане на всички, на които им предстои, леко бременеене на бременните момичета, а на останалите - бързо и успешно забременяване!  Mr. Green Hug Hug Hug

# 683
Привет и от мен момичета!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Пепси- аз моите хормони за щитовидна жлеза ги правих в МЦ Марешки, другите си ги пуснах в Надежда- по Ген.Колев срещу Окръжна.

Flower Fairy  стискам палци !!!

sas3  честито миличка!!! аз пък съм около 9 г.с. Няма страшно от ехографа, последния път ми обясниха че той не стига изобщо до шийката на матката и по никакъв начин не може да навреди.

klqsh, Zlatence  миличкИ и на вас успех, пожелавам ви безпроблемно, леко и бързо раждане!

# 684
Здравейте момичета! Имам едно питане към вас. На някоий изписван ли му е жанин за предизвикване на цикъл след аборт?
Цикълът ми се забави доста... От 47ми ден пих оргаметрил за три дни 3х1 на ден и трябваше да ми дойде уж до 5 дни, но уви... Изминаха 11 дни и цикъл още няма. Ходих на преглед и се оказа, че лигавицата ми е тънка и затова няма цикъл. Този път пък ми изписаха жанин отново за три дни 3х1 на ден и до 7 дни трябва да ми дойде. Малко ми е странна тази схема с противозачатъчни, но определено не съм наясно...никога не съм пила. Дали ще има положителен ефект или поне да не повлияе негативно...   Има ли някой с опит да сподели, ще съм много благодарна...

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 22:35 от MAP87

# 685
  • Пловдив
Светле, честита месечинка на госпожицата  Hug

Тони,
честит двоен празник на семейството! Нека да са ти здрави и винаги усмихнати и двете дечица  Heart Eyes

Златенце, чудесни новини! Остават броени дни до срещата с малкото всичко  Heart Eyes

Сас, прекрасни новини! Не се тревожи - аз също съм с обърната матак и до 12 седмица само на вагинален ме гледаше док. Нормално е на коремен да не е много точен в измерванията.

# 686
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО ЛЮБОВ
Феичке, стискам палци да се похвалиш много скоро.
Зузи, ти нищо не казваш за себе си. Как си?
МАР87, защо бързаш с тия лекарства? Някои момичета тук чакаха по 60 дни за цикъл след кюретаж. Да не греша, ама май едно чака 70 дни. Но си идваше. Друго не знам какво да ти кажа. Аз не съм пила, но и при мен не се е бавил никога.

# 687
Здравейте и честит празник Hug Нека има много обич и разбиратеклство във всеки дом и най-важното навсякъде да има детски смях.
Сас, много се радвам за добрите новини при теб Hug

# 688
  • Варна
Честит празник на християнското семейство! Hug

Сас, много се радвам, че всичко е наред с бебчо. Hug Heart Eyes А за баткото - освен, че помага, много и му се радва на Тео и понякога ми е трудно да го отлепя от него, за да го нахраня. Laughing

Феичке, стискам палчета да имаш повод за радост след 2 седмици. Praynig Praynig Praynig

Кляш, стискам палчета за нормално раждане, но и секцио да е, важно е вие с бебчо да сте добре. Hug Praynig

Благодаря ви момичета, за пожеланията към моите две звездички! Hug Hug Hug

# 689
Честит празник, момичета!  Hug
Феичке, успех този месец и дано няма гадни гъби!  Praynig
Сас, не се притеснявай от вагиналния ехограф, масово си гледат така до 12та седмица поне.  Peace При мен с коремен не се чу сърчице отначало и трябваше да ме гледат с вагиналния. А и то чудото е толкова малко отначало, че трудно се измерва с коремен.  Hug

Аз днес бях на преглед при лекарката, която ще ме изражда и резултатът е почти изгладена шийка, провери ме за разкритие и каза "колкото върха на пръста", което не разбрах разкритие ли е, не е ли... Rolling Eyes Според нея нещата ще се случват другата седмица евентуално, т.е. няма да е тази. То е ясно, че трябват и разходки, ама в това гадно време не ми се рискува много...

Общи условия

Активация на акаунт