АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 401
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • в очите на дъщеря си
Еййй, Турова, ама мн си бърза. Crossing Arms

# 31

Е как не ви писна да се подигравате на актрисите вярно Зюлял е грозна ама се ядосвам аз затова и не се вясвам много често в КГ като почнат оная мясала на лисица третата била крива ами виж себе си да не си по-красива моля ви запазете мира в темата  Praynig Praynig Praynig
Досега го е имало и беше спокойно бъдете така добри деа не правим и нашата темата второто КГ
Благодаря предварително  Hug

# 32
  • Toronto

Ми не е ли пате сега, какво? Laughing Хубаво, хайде, махам я щом се дразните! Peace
Ама на мен така ми олеква от мъката, с която ме товарят Аксой и компания!

# 33
  • в очите на дъщеря си
Тупи, на мен лично не ми пречи. Ако така се чувстваш Ок няма проблем. Peace

# 34
И на мен също ми е много симпатична. Има приятно излъчване, правилни черти. Понякога играе само с погледа си, което е добре за ролята и като Джан. Това, че имала нос, ами няма перфектни хора. И Зюлял не е перфектна, но не ми харесва. Аз затова винаги търся някакво положително присъствие и излъчване, което да ме грабне. А тя излъчва спокойствие или поне така го приемам.

# 35
# 36
Честита нова тема. Hug

Тинче,  bouquet

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 21:06 от ·٠•Snejka•٠·

# 37
На мен, пък, актрисата, която играе Джан ми е симпатична. Като глътка свеж въздух, с положително излъчване е  Peace

+1 И аз така смятам! Simple Smile

# 38
Поздравявам Ви с една песничка и Ви пожелавм лека и спокойна вечер  Hug Hug Hug http://www.youtube.com/watch?v=N3WOVnTz-Yo

# 39
Диди, не е коректно да даваш като лош пример теми, в които все пак пишеш понякога. Не искам да те засягам, но така мисля. Peace
Така е пиша само заради теб и още някой Кузейозейнепки , но искам да кажа е ме дразни тоя факт че се коментира че тая била патка третата висока замясваме на КГ лека полека само дето се чудя коя ще е
Скрит текст:
Фенката на Зюлял  Joy Joy Joy Joy

# 40
Това ми е най-любимия момент в целия сериал! Толкова обич, сила и увереност имаше в тези епизоди. Как си заслужиха щастието след всичко преживяно и как бързо отлетя...
Според мен още тогава трябваше Фериха да се съгласи да съобщят за брака си. Струва ми се, че ако това беше станало, нещата можеха да се развият по различен начин. Ако, ако.. Какво ако?  Sad

# 41
  • Toronto
Само при мисълта, че никога вече няма да видим Фериха и Емир (Хазал и Чаатай) заедно, всички ми се виждат черни! Close Close Close

Извинете ако съм ви подразнила с моя колаж, все пак не съм го слагала аз тук. Пък и откъдето го бях сложила го махнах, недоумявам защо още се вижда. Както и да е. Всеки има право да харесва или да не харесва някого, за мен Зейнеп Джамджъ е супер грешен избор, но както и да е.

# 42
Диди,честит ти аватар и подпис.
Скрит текст:
От кой сериал е аватара ти?

Тупи,която и актриса да бяха сложили ти няма да я приемеш да е до Емир.
Всеки има право на мнение и да го изказва по някакъв начин.Важното е да се запазва добрия тон.  Hug

# 43
Само при мисълта, че никога вече няма да видим Фериха и Емир (Хазал и Чаатай) заедно, всички ми се виждат черни! Close Close Close
За мен Зейнеп Джамджъ е супер грешен избор, но както и да е.

И аз първоначално мислих така и се възмущавах на сценаристите. Истината е, че който и друг да бяха сложили, щеше да ни се струва черен.

# 44
Диди,честит ти аватар и подпис.
Скрит текст:
От кой сериал е аватара ти?

Тупи,която и актриса да бяха сложили ти няма да я приемеш да е до Емир.
Всеки има право на мнение и да го изказва по някакъв начин.Важното е да се запазва добрия тон.  Hug
От Ойлето или известен в България като от Времето лети  Peace

Общи условия

Активация на акаунт