АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Джан е сладур, ама новия Юмер е ужасен  Mr. Green

# 271
  • Toronto
Днес ли чакахме втори фрагман? newsm78
да ама пътува още по трасето  Mr. Green

Офффф, всеки път със страх го чакам. Ако видя Емир да прави същите неща, които правеше с Фериха и които бяха толкова сладки и характерни за тях - примерно как се хващаха за ръка, как я прегръщаше и притискаше до себе си със затворени очи като най-скъпото нещо на света, как я целуваше, обхванал личицето й с големите си ръце.... направо не знам как ще го преживея!

# 272
Днес ли чакахме втори фрагман? newsm78
да ама пътува още по трасето  Mr. Green

Офффф, всеки път със страх го чакам. Ако видя Емир да прави същите неща, които правеше с Фериха и които бяха толкова сладки и характерни за тях - примерно как се хващаха за ръка, как я прегръщаше и притискаше до себе си със затворени очи като най-скъпото нещо на света, как я целуваше, обхванал личицето й с големите си ръце.... направо не знам как ще го преживея!
то толкова други сходни неща има,че това ли да не се повтаря  Rolling Eyes

# 273
  • Toronto
то толкова други сходни неща има,че това ли да не се повтаря  Rolling Eyes

Ама едни такива са ми особено скъпи! Cry

Много фенки, много нещо, ето поредната... аз не знам на Чаги кога му остава време да снима филма от сесиите с фенките! Mr. Green Уморен ми изглежда обаче! newsm78

# 274
как няма да изглежда уморен то една фенка ли е ...те са много докато се изредят всичките за снимка и отиди тя   Mr. Green

# 275
  • Toronto
как няма да изглежда уморен то една фенка ли е ...те са много докато се изредят всичките за снимка и отиди тя   Mr. Green

... и отделно докато заведе всички мадами до магазина... Joy Изтощило се е момчето!

# 276
Sasy да е жив и здрав племенника ти и много щастлив Hug
Тупарова, не мисля, че характерните за Емир и Фериха моменти ще се повтарят. Този път всичко ще е различно, по-драматично, по-трудно. И за двамата с Фериха, онези моменти бяха първи трепети, така че не мисля, че романтиката в този сезон ще заема голямо място.

# 277

... и отделно докато заведе всички мадами до магазина... Joy Изтощило се е момчето!
недей така сега никакъв магазин  Mr. Green само Хазал може да води там  Heart Eyes

# 278
  • Toronto
Този път всичко ще е различно, по-драматично, по-трудно.
Оф, оф, оф.... колко още по-драматично и по-трудно... аз май направо трябва да откажа турските сериали, че много се вживявам! ooooh!

# 279
  • Toronto

недей така сега никакъв магазин  Mr. Green само Хазал може да води там  Heart Eyes

Laughing newsm10 smile3521 txtloves

# 280
Момичета много напред отидохте в сериала,не се знае още накъде ще тръгне той и дали въобще ще има някаква по-голяма близост между Емир и Джан.Аз мисля да коментирам чак като видя нещо такова с очите си  Peace

Няма как да не е уморен,горкия.Голямо напрежение си е,особено сега.

Иначе фенките са си фенки,няма как,част си е от славата.Друг е въпросът,че някой от тях прекаляват.  ooooh!

# 281
  • Toronto
Момичета много напред отидохте в сериала,не се знае още накъде ще тръгне той и дали въобще ще има някаква по-голяма близост между Емир и Джан.Аз мисля да коментирам чак като видя нещо такова с очите си  Peace

Имаше една анкета наскоро в едно от електронните им издания, за най-харесвана екранна двойка, и ги бяха хакнали двамата - Емир и Джан, а Хазал беше с Тарду и имаха по-висок рейтинг, нищо, че сериалът им дори още не беше започнал. Дори някой тук коментира, че е тъжно, защото доскоро двамата бяха една двойка, сега са конкуренти. И като прибавим слуховете и клюките... ooooh! Крушката си има опашка, за мое съжаление.

# 282
  • в подножието на планината

Тинче, да ти е жив и здрав племенника и да ви радва много! Hug

Да видим какъв фрагман са ни подготвили...някой от номерцата на Зюлял сигурно. Mr. Green

# 283

+1

Тинче, да Ви е живо и здраво детенцето!    bouquet  

Emir: Seni seviyorum  
Feriha: Bende seni seviyorum Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 18:32 от k_kiara3

# 284
  • Toronto
Emir: Seni seviyorum  
Feriha: Bende seni seviyorum Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Киара, друг любим момент ми е това! Heart Eyes Надявам се да не възразяваш да сложа малко по-хубави снимки:

Как да забрави човек тези влюбени очи?! Heart Eyes

Скрит текст:
Киара, що се отнася до предишния ти пост за снощи, не се притеснявай, тънкообидна съм, ама не чак пък толкова! Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт