АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 457
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Оххх, нищо не мога да видя в това препълнено Дизи. Crossing Arms
Ще чакам, няма как.

# 646
Зори днес не съм я засичала,да не си приготвя специалния тоалет за новия клуб Whistling  Simple Smile

Скрит текст:
Ами да...но от него видяхте само малка част и предимно обувките. Mr. Green

Структурата на момичето от фрагмана е на Джан.

# 647
Неси[smilie=smile3525.gif]
Sasityy smile3525
С впечатление съм,че Емир е с Джан. Peace

# 648
  • в подножието на планината
Оххх, нищо не мога да видя в това препълнено Дизи. Crossing Arms
Ще чакам, няма как.

Оф, и аз така, само зарежда и нищо не мога да видя... ooooh! ooooh! ooooh!

# 649
Като гледам Явуз, май има нужда от памперс. Joy
Не показаха мадамата с Емир, но най-вероятно е Джан според мен.

# 650
Бавно зарежда.

Общо взето фрагмана:Емир отива на партито с момиче на което дават само тялото без главата.

Емир гледа баща си,Явуз гледа Емир шокирано и момичето до него.
Джансу и Санем също ги гледат.

Според мен това е Джан,иначе Явуз нямаше да е така шашнат.   Peace

Зорриии ама защо са те скрили,казвай,че си ти,да не си правим грешни заклюения,че е Джан  Mr. Green

# 651
С тази сцена сигурно ще свърши и серията в петък.

# 652
Не ми харесаха думите на Явуз, че иска да си върне на Емир. Какво да му връща, за кое по-точно? Съдбата достатъчно го очука и му отне частица от него самия, какво по-голямо наказание от това.
Много бързо се съвзема Емир, ooooh! чак се изненадвам. Изглежда ми фантасмагорично, но нали е сериал.
Определено това е финалната сцена на предстоящия епизод.

# 653
Вани, това трябваше да е изненада. Mr. Green Нарочно са снимали телосложението на Джан ханъм, но всъщност по другата седмица ще видите, че лицето е мое. Заблуда за зрителя. Laughing

# 654
  • в подножието на планината
Не ми харесаха думите на Явуз, че иска да си върне на Емир. Какво да му връща, за кое по-точно? Съдбата достатъчно го очука и му отне частица от него самия, какво по-голямо наказание от това.
Много бързо се съвзема Емир, ooooh! чак се изненадвам. Изглежда ми фантасмагорично, но нали е сериал.
Определено това е финалната сцена на предстоящия епизод.

+ 1 Емир, наистина изглежда супер,няма лошо, но много бързо стана тази промяна... ooooh! ooooh! ooooh!

# 655
Момичета дори и като се разделиха с Фериха и тя като се появи се правеше на непукист.
Не можеш да знаеш какво му е на душата на човек само от това,което виждаш.  Peace

Зори
Скрит текст:
ще тръпнем в петък да те видим,тогава рейтинга ще удари до небето  Laughing

# 656
Забележете, че Джансу е на партито с онзи чичо.

# 657
Момичета, дано след това, което, ще прочетете да се опитате да ме разберете правилно.
Надявам се, сценаристките да не се опитат да ми внушат, като зрител, че Емир се връща към онзи живот, който живееше преди Фериха и, който почти не помни. Искрено се надявам, да не изкривят нещата и да излезне напрактика, че всъщност Фери му беше пречка да живее живота, който винаги е живял преди нея.
Дано, не излезне накрая, че Емир всъщност е като вълка от поговорката-Вълкът козината си мени, но нрава, никога и, че, ще се върне там, откъдето започна, защото ако това стане, така както искрено му съчувствам  до този момент, съм способна да се отвратя от образа му.

# 658
Това ли беше изненадата? Пфу, без коментар!

И както Фери беше казала "Партито винаги продължава". Преди с Едже, а сега с Джан, Емир се изправя срещу Явуз. Защо го правят?! Октомври месец е, лятото свърши, а мозъците на сценаристите все още са на почивка/от средата на втори сезон не си ли починаха - не знам/...

И аз ще играя на жоменка/тъй хубаво ми беше като не гледах ДжаноЕмирската сцена, където май пиеха чай/.

# 659
Да и аз това забелязах,явно схемата на Санем е сработила.

Между другото Санем ли държи половината от хотела(нали не бъркам хотел беше)и Джансу половината?Да не би Санем по някакъв начин чрез този мъж да иска да й отнеме някакви акции,въпреки,че не знам как ще стане.Иначе защо Санем ще си прави труда да се занимава с нея,освен от злоба може би  newsm78

Наде не мисля,че така ще стане.Има два варианта според мен:
1.Или Емир ще се влюби след време в някоя.
2.Ще се случи нещо,Емир ще умре.

Това според мен са двете възможности.

Общи условия

Активация на акаунт