14-то Тортено предизвикателство

• 19 967
  • 402
  •   1
Отговори
# 45
много ми се иска да участвам,ама нещо със тоя камион тотално затъпях.Мозъка ми е на друго място и грам не мога да мисля.Още нямам ама никаква идея,прехвърчат някакви мисли които почти моментално отхвърлям.Не съм се отказала още напълно,да успея да вмъкна някакво торте м/у работата и поръчките.Но ще е за 29,така че тогава ще пращам или на 29 или 30.само дано котка не ми мине път че за 27 имам друга торта.

# 46
Привет. След дълга ваканция и развален компютър сега се нареждам пак да ви следя. Имам обещана торта на сина и съпруга. Ще събирам идеи.

# 47
  • София
Аз съм готова  Mr. Green За съжаление не бива да очаквате чудеса от храброст, но по нощите с ревящ дребяк, колкото толкова  Flutter
Ще се постарая събота неделя да подбера снимки и ги пращам. Татитче на теб ли?

# 48
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз съм готова  Mr. Green За съжаление не бива да очаквате чудеса от храброст, но по нощите с ревящ дребяк, колкото толкова  Flutter
Ще се постарая събота неделя да подбера снимки и ги пращам. Татитче на теб ли?
На мен, на мееен!  Flutter

# 49
Аз съм готова с тортата, но не мога да си намеря кабелчето, за да сваля снимките от фотоапарата. Така че през седмицата пращам снимките. Не съм доволна на 100% от това, което направих, ама на 70 го докарах, така че ще участвам.

Лятото не бях тук и изпуснах  и тортите, и коментарите, и всичко, но сега съм на линия!

# 50
  • варненка от София
Хайде и аз в кюпа. Готова съм, свалям снимки и ще пратя на Танюшката.

# 51
  • Vaudreuil Canada
Мацки не съм следила дискусията за срока - какво решихте за закъснелите - аз имам шанс да се включа, но ще съм със 2-3 дни закъснение просто за тогава ми е повода и няма как да спазя срока. Ако не става поне да знам да не се напъвам  Mr. Green

# 52
Шеметче,от моя страна няма  проблем ,но нека кажат и другите.
Аз на 28 ще съм готова и на 29 ще пращам снимки.

# 53
Мацки не съм следила дискусията за срока - какво решихте за закъснелите - аз имам шанс да се включа, но ще съм със 2-3 дни закъснение просто за тогава ми е повода и няма как да спазя срока. Ако не става поне да знам да не се напъвам  Mr. Green
Аз съм "ЗА"!   /да се понапънеш де и да участваш   Peace/

# 54
  • варненка от София
И аз ще се радвам да видя на Шеметка творбата. Много ,много се радвам!

# 55
  • София

Peace

# 56
  • София
И аз няма да успея по-рано от 2-3 ноември, защото в някой от тези дни ще празнуваме на Саша рождения ден, която ще се наложи да получи предизвикателна торта.  Rolling Eyes

# 57
  • Norge
Добре, де. Едно конструктивно предложение: да се оттегли откриването за (примерно) 4-и или 5-и.   Grinning За този, който вече е готов, няколко допълнителни дни не са проблем.
Пита се в задачката следното: дали и при това положение...таковата... newsm78 Stuck Out Tongue

# 58
Добре, де. Едно конструктивно предложение: да се оттегли откриването за (примерно) 4-и или 5-и.   Grinning За този, който вече е готов, няколко допълнителни дни не са проблем.
Пита се в задачката следното: дали и при това положение...таковата... newsm78 Stuck Out Tongue

Peace

# 59
  • Vaudreuil Canada
Нелка въпроса е че някои системно закъсняват (ноември месец оглавявам групата  Embarassed ) та ако се отлага то няма и да започне тъй че нека си седи датата 1-ви пък ние закъснелите ще се шмугнем тихичко преди да са свършили обсъжданията освен ако не искате да има пълнота на интригата и всички торти да се покажат наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт