Лидл ::18::

• 85 697
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • навсякъде
Препоръчайте ми кашкавал?

# 61
 Мизия Милк, опаковка от 1 кг, с кравичка на етикета, цена 10.49 лв. Само такъв купувам, откакто го опитах по препоръка от тук  Peace

Брех, много съм активна днес в темата  Crazy

# 62
  • навсякъде
Благодаря   bouquet

# 63
  • 1st floor
За кои детски ботушки става въпрос, пропуснала съм?  newsm78

В хартиената брошура ги има  Peace
Благодаря!!! Открих ги!!! Точно същите са като нашите от миналата година!!! Simple Smile И ни пасват идеално на комбинацията от цветове на зимното му яке, което ще му става и тази година...Само остава да открия номер!!! Simple Smile От понеделник са на промоция, а дали ги има и сега? newsm78

# 64
Вчера опитахме пуешкото на Oldenhäuser. Много ни хареса.

От кашкавалите ние най-много харесваме Имисклиро Peace

# 65
Ние сме на Galereux от две години.Страхотен е.

# 66
  • о`майна лунна нощ е

Ние също го купуваме често. Нито е прекалено солен, нито стои кисел, нито е мек. С две думи - идеален за вкуса ни.

# 67

Ние също го купуваме често. Нито е прекалено солен, нито стои кисел, нито е мек. С две думи - идеален за вкуса ни.

А топи ли се хубаво на пица, сандвичи? Има някои като пластмаса, да не е такъв?
Мизията е страхотен, потвърждавам, аз като цяло съм фен на българските, чуждите нещо са ми ....странни  Rolling Eyes

# 68
  • Бургас
Още един глас за Galereux. От няколко месеца само от него купуваме.  Peace

# 69
  • о`майна лунна нощ е
Да, по моите критерии се топи точно, колкото трябва. Да стане мекичък, без да се разлива.

# 70
За мен има вкус на стария кашкавал "Витоша". Като го помиришеш, мирише на масло.Никога не е нагарчал.Дано само да не го махнат по някаква причина.

# 71
  • някъде там
За кои детски ботушки става въпрос, пропуснала съм?  newsm78

В хартиената брошура ги има  Peace
Благодаря!!! Открих ги!!! Точно същите са като нашите от миналата година!!! Simple Smile И ни пасват идеално на комбинацията от цветове на зимното му яке, което ще му става и тази година...Само остава да открия номер!!! Simple Smile От понеделник са на промоция, а дали ги има и сега? newsm78

Може ли линк,тази седмица не получих  бюлетин.... Praynig

# 72
# 73
Някой пробвал ли е отпреди готовите френски ястия в консервена кутия-огретен, рататуй?

# 74
  • Бургас
Пууу, как пък кьораво чорапогащниче или чорапки нямаше в славейсковския лидл днес на обяд Crossing Arms Или пускат по 2 чифта от размер или сутринта е имало манифестация на майки с колички в ранните зори Tired И от космонавтите само мънички номерца 3 броя! Мрън!
Картофените нещица също свършиха още в първия ден на обяд. Джолан - йок. Хубаво че са до изчерпване, ама вземете заредете поне за 2 дни да има бре Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт