Лидл ::18::

• 85 700
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Още един глас за Galereux. От няколко месеца само от него купуваме.  Peace
и от мен един глас, откакто го открих преди повече от година, друг не съм купувала

а за каква парочистачка споменахте по-напред, аз не виждам в брошурата такова нещо?

# 76
изпуснах, ви хора...скоро не съм ходила в лидъл.

# 77
Пробвах огретен На мен не ми хареса
bradata, извикай управителя и му кажи какво искаш, остави си телефона и ще ти се обадят, когато ти доставят стоките

# 78
# 79
  • Бургас
Gianna, тази опция я знам и съм я ползвала няколко пъти, но като не знам кой точно размер искам и какъв дизайн, не мога да поръчам на сляпо. Пък и ми е принципно възмущението, защото не е нормално да липсват стоки само след един ден или още на обяд - не могат да ме убедят, че пускат нормални количества! Както и да е. Ще провери милото в някой от другите магазини, пък ако намери нещо - ОК Peace

# 80
Да не ви изпусна...  Blush

# 81
# 82
Момичета, ботушите са от изкуствена кожа, нали? От понеделник ли ще ги има?
Мерси за новата тема   bouquet

# 83
Аз бях купила рататуй в консерва, но не ни хареса.  Peace

# 84
  • Бургас
От миналата година чакам да пуснат пяната  за почистване на фурна, че тогава я пропуснах. Сега си купих, пробвах я - не е хубава - не стои на пяна, а се разтича много бързо и има много силна миризма! От ДМ е два пъти по-скъпа, но 10 пъти по-добра.

# 85
  • София
Аз бях купила рататуй в консерва, но не ни хареса.  Peace
И на нас. Същите зеленчуци си ги правя по-вкусно. #Cussing out

# 86
  • Pb
Със сигурност, ботушите за тези пари няма да са от естествена кожа. Въпреки всичко с интерес ги очаквам утре.

# 87
Аз пък съм хвърлила око на сирената. И не знам дали е късно, но да споделя, че съм много доволна от детските пижамки, които бяха пуснали преди няколко седмици.  Peace

# 88
  • Пловдив
Peace вместо запис да похваля тампоните(24 бр.) и ежедневните превръзки(45 бр.)

Ежедневните памучни ли са и от тези най-тънките ли са   bouquet

# 89
  • о`майна лунна нощ е
Аз категорично няма да повторя с ежедневните /45 бр./. Че са тънки и удобни - да, но пропускат!

Общи условия

Активация на акаунт