Лидл ::18::

• 85 691
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • вече Пловдив
Звънче, благодаря ти за новата тема!  bouquet
И аз се оглеждам за детските ботушки. А някой купи ли си от дамските гумени боти от миналата седмица да сподели впечатления? newsm78

# 47
Видях ботушите, хубави са, но за жалост няма номер за моето, т.е. големи номера са.Суетшъртите също не са лоши, но са поларени, лошото е че точно тази материя става на топчета при повечко носене.

# 48
  • софия
Видях ботушите, хубави са, но за жалост няма номер за моето, т.е. големи номера са.
Миналата година бяхме купили, за да ходи на ски. Доволна съм. Не пропускаха. Ако не й бяха станали малки нямаше да купувам нови. Ще купя и сега.

# 49
  • Варна
Суетшъртите също не са лоши, но са поларени, лошото е че точно тази материя става на топчета при повечко носене.
зависи от полара. майка ми донесе преди 3 години две якета на сина ми от Франция, колко й се карах що е купила такива боклуци, пък те не мръднаха. хем бяха по 5 евро, не някакви скъпи...тъй че явно има различен полар. някой ако е купувал от лидълския да каже дали е качествен

иначе вчера напазарих едно гърне, един космонавт, и едно много мекичко като поларено гащеризонче с ръкавички. само дето размера не им отговаря - синът ми е 73-4см, а му взех 62/68 и му е съвсем леко голямо, ще го носи есента. ако бях взела 74/80 щеше да го носи догодина. купих и два чорапогащника с картинки на дупето, много са яки.

# 50
За кои детски ботушки става въпрос, пропуснала съм?  newsm78

В хартиената брошура ги има  Peace

# 51
# 52
  • софия
Суетшъртите също не са лоши, но са поларени, лошото е че точно тази материя става на топчета при повечко носене.
зависи от полара.
Бях купувала една поларена жилетчица-сако - тънък полар. Не мръдна. И от това съм доволна Peace

# 53
Дамските ботуши с по- високия ток само кафеви ли са?

# 54
Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря. Нека някой се смили и ми отговори.  Praynig Какво е мнението ви за парочистачката от Лидл? Някой взимал ли си е такава?

# 55
 Ах, забравих да ви питам ooooh!

Видяхте ли новите пастети на Pikok, в пластвасови кутийки по 150 г. , три вида бяха- от черен дроб , със зелен пипер и червени боровинки. Някой ако ги е пробвал да даде отзиви, че са ми много интересни. Май цената беше 1,49 лв...

# 56
  • софия
Ах, забравих да ви питам ooooh!

Видяхте ли новите пастети на Pikok, в пластвасови кутийки по 150 г. , три вида бяха- от черен дроб , със зелен пипер и червени боровинки. Някой ако ги е пробвал да даде отзиви, че са ми много интересни. Май цената беше 1,49 лв...
о-т-в-р-а-т-и-т-е-л-е-н  Sick Sick Мисля, че бях споделяла в темата. Още преди месец го видях и взех - вътре е пълен с топченца Sick Sick То ясно, че и другият сигурно има гадости, но поне са гладки Mr. Green

# 57
 E, значе не са толкова нови тея пастети...Мерси няма да взимам  Peace

# 58
  • софия
E, значе не са толкова нови тея пастети...Мерси няма да взимам  Peace
Въпрос на вкус е, но са топчести едни такива Sick Sick

# 59
Пастета Пикок с боровинки пробвахме - сладни доста и не ни допадна. Другият - с патешкия дроб, откровено не ми хареса. Peace

Детските ботуши са в хартиената брошура, от понеделник мисля.
Миналата година купихме и са разкошни. Не пропуснаха изобщо и са като нови. Сега вече са му омалели и ще се опитам да се вредя за нови.

Дамските ботуши с ток са само кафяви, да. Peace

Набелязала съм си от френската седмица доста неща, дано ги има всичките. Много ни хареса от предишния път сладкиша Chinois и маслените бисквити. Сега освен тях мисля да взема ноазети и фламкухен.

Общи условия

Активация на акаунт