Лидл ::18::

• 87 292
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
При кои продукти е подреден , цена ? Не съм забелязала до сега.
Понеже всички магазини са подредени еднакво, мисля и че при вас ще е така. Хайверът и рибата са в хладилната витрина между колбасите и млечните. Хайверът е 1.29 лв. за 150 г.

Катчупът Kania е на път да ме откаже от Хайнц, особено с това, че е тройно по-евтин. На вкус е приблизително същият, но най-важното - няма нишесте. Всички български са с нишесте, а мразя да ми продават брашно за домати.

# 346
  • София

Катчупът Kania е на път да ме откаже от Хайнц, особено с това, че е тройно по-евтин. На вкус е приблизително същият, но най-важното - няма нишесте. Всички български са с нишесте, а мразя да ми продават брашно за домати.

И на мен ми хареса на вкус, но няма да взимам повече от него.  Naughty Не знам какво са набутали вътре, но лицето на дъщеря ми "пламна" след като яде от Kania. Около устата и навсякъде другаде, където се беше изцапала с кетчупа стана на ситни пъпчици. От Heinz никога не се е случвало такова нещо

# 347
Ще потърся хайвера,благодаря за отговорите!
За халатите - от тънките са , няма избор на цветове,изглеждат като проскубани.
Лично на мен не ми допадат.

# 348
Днес бананите са намалени на 1.79, както и доматите на 1.59 лв.

# 349
  • София-в сърцата на моите деца
Днес бананите са намалени на 1.79, както и доматите на 1.59 лв.
Ще тичам да купя Laughing

# 350
Еййй, голям мерак за този пасатор, че и подарък един обещан.....3 магазина и никъде го нямаше /събота и неделя ходих/, обадих се на телефона, ама май е изчерпан  Cry
Искам да попитам, ако някой е ползвал или има идея от степера на Лидъл, имало го е в началото на годината май, та моля ако някой има отзив да ми пише, че ми предлагат един неползван.
Благодаря ви предварително

# 351
  • София
 Аз нямам наблюдения над степера, но засякох един човек да връща, преди може би около 3-4 седмици  в магазина. Явно си има поне година гаранция, щом казваш, че са го пускали в началото на годината.

# 352
Сега се връщам от Лидл Младост и имаше останали 2 пасатора, единия го взеха докато обиколя щандовете така, че може до края на деня да няма.

# 353
Днес бананите са намалени на 1.79
Благодаря, че сподели  bouquet

# 354
  • София
Инфо от Изток-румънските домати се оказаха даже и вкусни. LaughingТова лято ми бяха кът вкусните домати,та даже и розовите рядко ми харесваха.

# 355
  • навсякъде
Има ли някой впечатления от това
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-7A738378-05F85B6D/lidl_bg/hs … l/index_19255.htm
Пише благородна стомана, т.е няма да ръждясва ли ?
Ние имаме едно подобно в къщи /не помня вече от кой магазин/, но много бързо му изби ръжда и искам да го сменя.

# 356
Може ли някой да ми каже какво точно представлява това?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_19098.htm
Готово ястие ли е, може ли да се сготви с нещо друго, примерно с картофи?

Гледам в сайта им, че зелето също е намалено - 59 ст за кг.

# 357
 Ами аз му четох съдържанието- нещо като доматен сос с гъби, не помня дали имаше чушки вътре  newsm78

# 358
А може ли да се сготви с месо и картофи, като яхния, нали така се казваше.

# 359
 Ами то си е доматен сос с гъби, не съм го опитвала ама защо са не може  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт