Son Yaz Balkanlar -1912 с Хазал Кая по Atv *Тема 2*

• 34 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро. Hug Hug Hug

Мен ме интересува с какво точно се занимават бащата на Емине и Виктор? Thinking

Какво си казаха Емине и Ферит?

Защо подпалиха точно къщата на Ариф?

aleynam, Hug предварително благодаря.    bouquet

Приятен ден. Hug

# 76
Добро утро и от мен  Hug
Снежи,точно на рекламите,когато гореше хамбара с тютюна и съм  smile3524 ,срещата между двамата я изпуснах #Splat boo
ще се опитам да изгледам този момент днес,но при мен е малко сложно(аз съм на флашка и обикновено почти нищо не мога да гледам по нета,освен да пиша)
Хамбара с тютюна беше подпален,зад всичко стои лихваря,мисля че го прави по-скоро за имуществото,което ще може да вземе срещу парите,отколкото поради други подбуди,Васил живее в селото под прикритие нещо,но не се поясни точно,но май играе двойна игра,Точно той посочи на Иван,кой хамбар да изгорят
Бащата на Емине и руснака Виктор въртят някаква нелегална работа,но не разбрах какво точно има в чувалите newsm78

# 77

Ще повтарят епизода  23:20 ч.  Peace
дано успея(ще се постарая Mr. Green)да го гледам
ще мога да отговарям и на въпроси,ако имате де  Heart Eyes
  ще се радвам ,ако ни се разяснят някой неща  Hug Hug Hug
  мен Васил ми се стори съмнителен  newsm78а май използва политическата ситуация за лична разправа.Интересно.Новия образ,който се появи и е приятел на Ариф/сцената беше на някаква поляна/
   Раговора м/у Емине и баща й в магазина  newsm78 newsm78мисля,че с майката й ,заради парите са се самозабравили,а май бащата не харесва дружбата на Емине с Али/брата на Ариф/.За Емине май ще се окаже драма....разочарованието от родителите й.За майка си е наясно,но за баща й... newsm78 newsm78
Новият образ е приятел на Ариф,живеещ в гората и който май прави опити да спре набезите на Иван,даже предложи на Ариф да се присъедини към него,но той отказа
Разговора на Емине-каза на баща си,че едвам се е отървала от майка си,която е отишла при някаква новодошла гледачка,затова бащата се възмущава на жена си,че той печели пари,а тя къде ги харчи
Емине каза,че са като братя с Али,а майката-откъде накъде сте като братя

# 78
Човека,който печаташе и който отиде да пита Хълми каква работа може да има с Виктор е чичо на Емине,брат на Хълми-имат някаква стара вражда,но още не се изясни,явно Емине много го обича,попита майка си защо се карат винаги,а тя каза,че чичо и ревнува,защото брат му е забогатял,а той не

оня пълничкия сина на Реджеб ага нае трима главорези,но защо още не се знае

Иван прати човек да извикат Васил,и когато той дойде му се сопна защо го вика посред бял ден,че ще му развали прикритието,а Иван тоава му намекна за амбициите си,че Манастир ще стане техен и те ще си направят собствена държава там,и че ще му издигнат паметник на площада един ден

# 79
aleynam, Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 80
# 81
Момичета, здравейте, фенка съм на Хазал отдавна, за Фемир да не говорим. Следя и ПЛ. Обаче мернах във фейса, че снимките на сериала са спрени, пишело го в туитър, някой има ли туитър да погледне, че много се притесних.

# 82
Момичета, здравейте, фенка съм на Хазал отдавна, за Фемир да не говорим. Следя и ПЛ. Обаче мернах във фейса, че снимките на сериала са спрени, пишело го в туитър, някой има ли туитър да погледне, че много се притесних.

Имам туитър,но не знам и езика да разбера.Доколкото виждам това са публикували:

# 83
Според мен пише, че сериалът не е копие, а продължение, ама защо спират снимките и дали го пише, не знам.

# 84
  Не съм срещнала днес инфо,че спират снимките  ooooh! newsm78
  Единствено,че Сарп Бозкурт днес има рожден ден,а на Хазал го прекара в Македония Hug

# 85
  Като гледам,че в момента Селин Боронкай си пуска снимки от Бест Модела... не мисля,че има нещо вярно в новината за спиране на серияла

# 86
Откъде тази новина? Има ли я някъде черно на бяло? Щото това е някаква статия от Месут Яр, постната от Селин Боронкай в туитъра и всички участници в сериала, плюс някои други, са я ретуитнали. Доколкото разбрах този Месут е споделил мнението си за филма. newsm78 Дано не ви подвеждам и да се появи някой, който да ни разясни написаното.

# 87
Снежи не съм видяла никъде да е публикувана и не вярвам в това.  Peace

Само прочетох във фейса коментар на английски на едно момиче,ето го:

Girls did you understand that Son yaz has been stopped, it's a latest news from twitter, as I dont have an acc., if smbody has please check and tell us, I'm very disappointed if it's true.

# 88
Снежи, не ни подвеждаш  Hug Hugако някой хора смятат Фейсбук за място за точни новини е друг въпрос  ooooh! ooooh! ooooh!

Селин ги е пуснала преди 35 мин.

не обичам да съм голословна ,а и жената не ми изглежда притеснена  newsm78 Naughty

# 89
Романтичка,   bouquet

Нищо не намерих в туитъра. Thinking Peace

Открих обаче ей това - да чакаме скоро резюмето и фрагмана на трети епизод. Hug Серията си е на 9 октомври. Wink

http://www.stargundem.com/diziler/1290085-son-yaz-balkanlar-1912 … -ve-fragmani.html

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 17:13 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт