Son Yaz Balkanlar -1912 с Хазал Кая по Atv *Тема 2*

• 34 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  Айда и аз да хвърля недоказана бомба от Фейсбук ...пусната от фенчета:На ЧРД-то на Хазал ,Сарп и е подарил пръстен и й е предложил брак  Thinking Sick

# 91
 Айда и аз да хвърля недоказана бомба от Фейсбук ...пусната от фенчета:На ЧРД-то на Хазал ,Сарп и е подарил пръстен и й е предложил брак  Thinking Sick
пълен ужас  Sick

# 92
  Айда и аз да хвърля недоказана бомба от Фейсбук ...пусната от фенчета:На ЧРД-то на Хазал ,Сарп и е подарил пръстен и й е предложил брак  Thinking Sick
пълен ужас  Sick

кое да е ужас  Crossing Arms Crossing Armsами те фенчетата може и тайно да я омъжат у Македонско Joy Joy Joy Joy

# 93
  Айда и аз да хвърля недоказана бомба от Фейсбук ...пусната от фенчета:На ЧРД-то на Хазал ,Сарп и е подарил пръстен и й е предложил брак  Thinking Sick
пълен ужас  Sick

кое да е ужас  Crossing Arms Crossing Armsами те фенчетата може и тайно да я омъжат у Македонско Joy Joy Joy Joy
ами аз Хазалчето не я давам на този Сарп хич ама хич не ме радва  Sick мда то слухове бол  #Crazy

# 94
пълен ужас  Sick

ами аз Хазалчето не я давам на този Сарп хич ама хич не ме радва  Sick мда то слухове бол  #Crazy
м-да много... тя май и затова се покри там,че... жълтото не й харесва

Grinning Grinning

# 95
Уф слава богу, много мерси за инфото. Ама това за пръстена е майтап нали!

# 96
Мери и аз не мисля,че фейсбук е надежден,просто споделих това,което съм прочела.
Както и да е...то си личеше отвсякъде,че е измислица някаква.  Peace

# 97
Здравейте  Hug Hug Hug
Снежи   bouquet
aleynam   bouquet
Какви са тези новини  Shocked Неее вярвам нямат си друга работа та си  измислят клюки  ooooh!

Песента от финала на епизода много ми хареса и реших да ви поздравя.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 19:46 от elituu

# 98
  Благодаря за песента... Hugоригинални са им музикалните решения  Hug

# 99
Добро утро. Hug Hug Hug

Дано днес имаме хубави новини - озет и фрагман на сериалчето и да си продължат да снимат.  Hug Hug Hug Дано малко се вдигне пустият рейтинг, дето е толкова важен. Wink Praynig

Хубав петък.  bouquet

# 100
  Благодаря за кафенцето  Hug Hug Hug

поздрав за хубав ден  Hug Hug Hug Hug

# 101
Доколкото разбрах,ще участват в понеделник в някакво предаване.  newsm78 Не зная доколко е вярно и дали е потвърдено:

zooza
Incidentally Very program here Monday October 8 guests: Hazal Kaya, Tardu Flordun and reciprocating Furkan at 23:30 CNNTurk

# 102
  От туитъра на серияла :Hazal Kaya, @tarduflordun , @fpalali ve @luranahmeti ,pazartesi akşamı 23.30'da Burada Laf Çok'ta Mesut Yar'ın konuğu olacak!
  наистина ще участват в предаване
 и малко за предаването  newsm78 newsm78

# 103
Здравейте Hug

Благодаря за темата и за всичко останало!  bouquet  bouquet  bouquet

Много дълга и натоварена седмица беше, даже още не съм гледала новия епизод. ooooh! Прехвърлих я набързо, видях края Heart Eyes. Разбрах и за рейтинга, не е на добре това. Но това е един мн стойностен сериал и мисля, че ще му дадат малко кредит, за да се съвземе. Пиарката на Адам Филм категорично е отрекла инфото, че снимките спират.

И сега чакаме интервюто на 8-ми с Хазал, Тарду, Фуркан в предаване по СНН от 23.30. Това е предаването , където Хазал беше казала, че 65еп е финален за АФК.

И още нещо, пред седмицата Аху Сюнгур-Айсун от АФК е гостувала в предаване и пак запяла същата песен с малко нови елементи. ooooh! По-напред в темата има статия за това. Хазал била нещастна, сама искала да напусне. Аху била обидена на Хазал, не са си говорели. Те не са казали, че ще свършва/ една доказана лъжа/, просто така се мислело и т.н. Оплаква се, че феновете обиждали нея и други от екипа в туитър.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 16:47 от Esi_3

# 104
  Еси  Hug Hug Hugти си наШто слънце..це... Hug Hug Hug
  Благодаря за преводите  Hug Hug
 и сега малко смях... Сарп на Хазал май по този начин благодари за подаръците си за ЧРД-то си

Grinning Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт