Son Yaz Balkanlar -1912 с Хазал Кая по Atv *Тема 2*

• 35 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
ЕсиHug  благодаря.    bouquet

Статията е страхотна.   bouquet
Превод:
Мястото, където рейтинга  трябва да замълчи.
Чува се, че ПСБ/атв/ върви към финал, но няма нещо категорично. Но след като не са повикали Мурат Башолу да влезе в сериала в 5 еп. като беше планирано първоначално, сякаш стана ясно, че сериала ще свършва.Сега няма за говоря за историческата важност на сериала. Няма нужда да го казвам на хората, които искат да учи историята си не от книгите, а от сериалите. Трябваще да се сблъскаме с човешката трагедия от преди 100 години.
Без да очакваме любов, детски интриги. И ако само заради това, че в ПСБ ги няма тези неща да покачат рейтинга и затова върви към финал, значи сектора ни е умрял и няма кой да плаче след него.

smile3501 smile3501 smile3501

Ето това е истината и евала, че се е намерил някой да я напише. Peace

да, така е!!!

Еси, много благодаря за превода!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 646
  Еско  Hug Hugнали съм си физиономиска Embarassed Embarassedа имена не помня..май е актьор..но не мога да се сетя..утре ще се помъча,ама май нямам отправна точка...че ще е чок зор.мисля,че е актьор..но за името Crossing Arms Whistling ooooh!
А, не, остави...не е важно. Hug

Да ви кажа кажа за мен ПСБ е един от двата нови най-стойностни сериала този сезон. Мн, мн жалко, че не е оценен както трябва. Много е прав този журналист, изкривени са критериите за стойностна продукция.Sick

# 647
 Еско  Hug Hugнали съм си физиономиска Embarassed Embarassedа имена не помня..май е актьор..но не мога да се сетя..утре ще се помъча,ама май нямам отправна точка...че ще е чок зор.мисля,че е актьор..но за името Crossing Arms Whistling ooooh!

Да ви кажа кажа за мен ПСБ е един от двата нови най-стойностни сериала този сезон. Мн, мн жалко, че не е оценен както трябва. Много е прав този журналист, изкривени са критериите за стойностна продукция.Sick

Еси, а кой е другият??? Питам от любопитство Embarassed Hug

# 648
  Ей  Naughty Wink младежта/Еси..Сарпка/  по нощите се появявате Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Crazyкво е това нЯщо Wink Wink
Еси...то и ние за това си хортуваме Grinning ама...никой не ни чете..даже и тези от "Балканите" макар,че явно са задобрили с македонския  Joy Joy

# 649
  Еси  Wink е сега кво да прайм Wink  като ЛИбоФта им куца у серияла  Joy Joy нема сраст  Mr. Green

# 650
 Еско  Hug Hugнали съм си физиономиска Embarassed Embarassedа имена не помня..май е актьор..но не мога да се сетя..утре ще се помъча,ама май нямам отправна точка...че ще е чок зор.мисля,че е актьор..но за името Crossing Arms Whistling ooooh!

Еси, а кой е другият??? Питам от любопитство Embarassed Hug

Kayip Sehir- Изгубеният град. Хареса ми, защото също както ПСБ, има интересен и най-важното различен сюжет за разлика от другите сериали, които дъвчат едно и също нещо. Жалко, че не мога да го следя редовно, имам да наваксвам с гледането.

Ей  Naughty Wink младежта/Еси..Сарпка/  по нощите се появявате Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Crazyкво е това нЯщо Wink Wink
...
А, не Naughty, при мен е още рано Mr. Green... Hug

# 651
 Еси  Wink е сега кво да прайм Wink  като ЛИбоФта им куца у серияла  Joy Joy нема сраст  Mr. Green
Еми нема, ко да праИм Mr. Green, да гледаме пак бозищата ли  Thinking hahaha  Не, не...да си стоиме тука, може и да дочакаме.  Grinning

# 652
Еси,  Hug

Хм   newsm78, интересно, аз не съм запозната на другия сериал, знам обаче, че е с доста висок рейтинг.

Hug Hug Hug

Еси  Wink е сега кво да прайм Wink  като ЛИбоФта им куца у серияла  Joy Joy нема сраст  Mr. Green

Моето мнение е, че в сериалите, любовните истории са едни и същи, т.е във всеки един сериал, гледаме едно и също, различни са само имената и физиономиите!!!
Въобще не съм очаквала, че Балканите няма да успеят да спечелят турския зрител, жалко, защото ето, че макар и с мерак, няма как да променим нещата...

Мери,  Hug Hug Hug, до тук съм за тази вечер. За мен вече не е рано, преди бях на друг режим, сега вече дори предаването клю-клю не гледам, защото преди да го спрат почваше посред нощите, то и мерак и всичко ми се губеше ooooh! по това време.

Желая Ви лека нощ!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 653
  Ами този сериял, дето играе съпруга на Туба... аз там си имам пристрастия за Сумру Явруджук/сори за грешки при името/ама приема различни предизвикателства жената..но май било ала "Улица Консервна"... в турски вариянт Shocked Shockedно май каста поне им е добър  Naughty

# 654
Гери, ако имаш време, му хвърли едно око. Да кажеш после и какво мислиш.Hug

Ами този сериял, дето играе съпруга на Туба... аз там си имам пристрастия за Сумру Явруджук/сори за грешки при името/ама приема различни предизвикателства жената..но май било ала "Улица Консервна"... в турски вариянт Shocked Shockedно май каста поне им е добър  Naughty
Май говориш за Agar Roman newsm78. За този сериал почти нещо не знам, както и за актрисата. Ама и той май няма мн рейтинг.

Лека нощ и от мен Hug

# 655
Гери, ако имаш време, му хвърли едно око. Да кажеш после и какво мислиш.Hug

Ами този сериял, дето играе съпруга на Туба... аз там си имам пристрастия за Сумру Явруджук/сори за грешки при името/ама приема различни предизвикателства жената..но май било ала "Улица Консервна"... в турски вариянт Shocked Shockedно май каста поне им е добър  Naughty
Май говориш за Agar Roman newsm78. За този сериал почти нещо не знам, както и за актрисата. Ама и той май няма мн рейтинг.

Лека нощ и от мен Hug

Еси, обещавам, че когато имам повечко свободно време, ще го погледна. То даже, ако не се лъжа те го дават след Лъжовен свят, така че по-принцип съм игнорирала всички срещи, купони и партитата в петък вечер  Laughing, ще изгледам първите серии и с удоволствие, ще ти споделя мнението си. Hug Hug Hug

МЕРИ, аз също много харесвам Сумру, аз си я знам като мама Фериде от Брак с чужденец и така ще си остане, въпреки че и като Мерием от Фатмагюл си беше много , даже страхотна, култова роля, но ФЕЕРИДЕЕЕЕ си е номер 1 за мен!!! Grinning Laughing Grinning Hug

]

# 656
Аз от новите, освен нашия, следя и "Веда". Само, че си гледам картинки и не мога да дам обективно мнение.  Peace Харесва ми на пръв поглед, но почти нищо не вдявам. ooooh!

# 657
  Ей  Hug Hug Да живее зрителната ни култура Heart Eyes Grinning
 и да минавате на езици  Joy Joy JoyкО сЪ моткате по нощите и не залягате на ......само сА жалваме Wink Hug

# 658
  Ей  Hug Hug Да живее зрителната ни култура Heart Eyes Grinning
 и да минавате на езици  Joy Joy JoyкО сЪ моткате по нощите и не залягате на ......само сА жалваме Wink Hug

Трябва да започвам турския, ако мисля да следя сериали онлайн. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 659
Ами, айде, почвайте Hug
А и като стимул....ако някоя има представа колко труден език е немския.... турския не може да му стъпи на малкия пръст, мн по-лесен е.

Общи условия

Активация на акаунт