И октомври си дойде...Нека радост донесе!

• 4 174
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • София
мерси,Ронка - ама ние пак момче чакаме. LaughingПисано ми е да съм сто процентова свеки и това си е.

Да честитя рождените дни на батковците на Светлето и Рени -да са им живи и здрави ,много щастливи  и успехи в училище!

# 31
агаси заблудата съм си произвела значи.  Mr. Green Просто при вас картинката винаги съм си я представяла и с една мъничка красавица.  Heart Eyes Ще разчиташ на снахи явно.

# 32
Ангелче ,то не останало много до срещата ви с Бебо  :Lil:,хайде леко раждане мила . : Hug
Рони ,може път след години да се решат на 3 -то ,и то да е девойка :е:.
Слави ,и мен хич ме няма по качването на снимки Wink,иначе в фейсбук се справям ,но тук ми е много трудно.
Светли ,аз съм с дискупатия  Wink,от рентгенова снимка ми откриха остеохондроза на шийни прешлени ,и шипове в кръста ,понякога не мога да мръдна. ooooh!

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 09:28 от kroelahai

# 33
  • Варна
И тук да се появим в цялата си прелест  Heart Eyes

# 34
  • Талант на 2012,2013 г.
Първа съм, първа първа... Красавица неземна! Олицетворява всичко невинно, нежно, добро, топло, свежичко...Боже как се отплеснах... Още сто пъти да ти е жива и здрава Вяра!

Слави, не те познавам лично, но ти успя да ме развълнуваш с твоето бебче много, много...

Бях забравила какво е... И си спомних. Много бързо като видях снимчицата.

Прегръщам те...

И Благодаря за подареният миг на щастие... Hug Heart Eyes

# 35
Слави страхотна е тази малка Вяра ....пу-пу-пу  Simple Smile Това е най-хубавата и мила картинка която човек може да види през живота си. От такива картинки ставам все по-нетърпелива Mr. Green Отново цялото щастие на света ви пожелавам  Hug
Ангелче леко раждане ти пожелавам и всичко да мине като по учебник  Hug

# 36
  • Варна
Слави, аз и тук да ти пожелая да е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва  Hug Прекрасна е, оформена, изписана пу-пу  Heart Eyes Прекрасно име  Hug

# 37
Прекрасно дете, прекрасна Вяра!  Heart Eyes
Да ви е жива и здрава!

# 38
За мама Слави  bouquet ,че е родила тази прелест с име Вяра. Heart Eyes Hug

# 39
  • Варна
И тук да благодаря за хубавите думи за моето гардже  Grinning.

# 40
Наистина пpекpасно гаpдже си имате, Слави! Кpасавица е!  Heart Eyes

# 41
Прелестна е! Heart Eyes Съвършена просто!

# 42
  • Варна
Прекрасна сладка Вяра! Много целувки от мен! Simple Smile

# 43
  • на дъното
Привет и от нас.Ех че само хубави новини има тук angels_zg много се зарадвах  Heart Eyes Hugлеко раждане ти пожелавам.
Мисля,че има още някой който се скатава с коремче,но няма да го издавам Wink,а може и да се е разписала,но аз не съм влизала от доста време тук Embarassed.
При нас няма кой знае какво интересно, ходим си на градинка аз закрих сезона и чакам даже другия  Laughing Joy
Лека вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт