МАРТенчета 2009

• 61 841
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Ел, честита нова работа! Чела съм по диагонал, явно! Да се закрепи детенце и да ти хареса много новото място, въпреки странните колежки!
Ние сме във ваканция и съм спретнала страхотна програма, въпреки че Марти е пак със хрип! При хрип вече не го спирам от никъде, то иначе годината да пропуснем! Сега ходим на логопед всеки ден, 4 пъти на хокей и иначе все в парка! Реших, че няма вече да се давам! То трябва да тича и да чисти дробовете, лекарката ми дава бележка, че не е заразен и така!
И ние ще почваме с хомеопатия!
Митачето е голям сладур!
Шая, направо си вързах очите докато схвана, какво що, на новата кола, ама честито возило! Голям зор е било!

# 571
Здравейте майки на мартенски бебета, вече момченца и момиченца. Наскоро се преместих от единия край на София почти на другия, та съм в активно издирване на приятелчета за игра. Та се записвам в темичката с Пеко роден на 07.03.2009 Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 22:27 от stevelina

# 572
 stevelina Добре дошла!

Рила какво няма да си вържеш очите, като на мен мозъка ми е вързан.

Как сте момичета, от както ви се оправи времето не сте се появявали. Тук при нас пекна за 2-3 дни  и пак стана гадно. Вали на почивки и е 12 градуса.

Ние сме добре, готвим се за училище. Напоследък имам родителски и в новото и старото. До Лондон ходихме, добре е всичко. Компанията ни се увеличи с една гъркиня (голяма сладурана) и една сръбкиня та е голям смях. Моята дружка още не е добре и возенето по доктори, пазар и тн си продължават. Боян вчера беше на мегафинали по шах, но само 2пъти спечели и не се класира за по-нататъка.Тормозя го с българския, ама е зор.

Лека нощ и успешна седмица!

# 573
Здравейте,
Аз чета само.
Иначе сме ок. Елия дивее от щастие, че ще става кака.

# 574
Шая, от както се оправи времето си наваксваме с игри на вън, та рядко успявам да стигна до компа и по-далеч от Фейсбук.
stevelina, добре дошла. Ти от кой край къде отиде, че да се ориентираме за възможни срещи и запознанства?
Митака изкара малко премеждие с очето - влязло му нещо (семенце, мушичка) и се завряло под горния клепач. Залепнало там и надрало роговицата, което си е доста болезнено. Ходихме на трима доктори в продължение на три дни, докато някой се сети да обърне клепача и да погледне, а нещото още там. В крайна сметка в петък му махнаха чуждото тяло и до днес вече заздравя раничката. Иначе още от сряда капем капки, а от четвъртък мажем с мехлемче и ходи като пират с превръзка на окото. Важното е, че мина и от утре сме на детска.
~Elg~, Елия как прие новината за свекърва ти? Дано щастливата новина да е изтласкала тази на заден план!
Ел, как е Влади? Как върви адаптацията в работата?

# 575
Танче, добре я прие. поплака, но си поговорихме. Тя отдавна знае, че е болна. пък и хората като починат отиват на небето.
Общо взето всички се окопитиха и са ок.

# 576
ТаняТ преместихме се от Овча купел в Лозенец. И от там ми идва и проблема с запознанствата... Много паркове и градинки, много хора, рядко се повтарят. В ОК имаше 5 градинки и все се засичахме едни и същи образи сега ми едно такова вакуумирано... С удоволствие бихме се срещнали с нови приятелчета.

# 577
Здравейте и от мен, ние тази седмица сме си вкъщи - Лора ми е болна, много кашля. Дано този път мине без АБ.

Шая, кога тръгвате на училище, не е ли през септември?
Таня Т, самата аз съм си патила от какви ли не неща в очита, та напълно разбирам Митко, дано бързо да минава.
stevelina, не съм в твоята част на града, трудно бихме се засекли, но добре дошла в темата ни.
Еля, споделяй по-често новости около бремеността ти, толкова е хубаво когато се случват такива неща Laughing дано мине спокойно и безпроблемно. Ще продължиш ли да ходиш на работа или болничен?

# 578
СИА- от 1 седмица съм болничен, никаква работа повече  Rolling Eyes
Мисля да изкарам една магистратура.
Иначе сега в петък съм на преглед да чуя сърце. Добре съм, не ми става зле ( даже се притеснявам защо не ми е зле).

# 579
Ели, много хубаво, че не ти е зле. Wink И аз бях така с втората бременност..почти не я усетих. Mr. Green Радвам се, че сте по-добре и Елия е приела нещата около баба ѝ така. Hug Hug Hug

Танче, много гушки за Митачето. Радвам се, че е по-добре вече.

Ел, очаквам и аз да споделиш за работата и адаптацията на Влади. Тези дни те мислих, че и аз без да искам много, много ми се наложи да отговарям на едно предложение за работа и да видим какво и как ще се случи. Rolling Eyes Та, напиши, ако искаш как са нещата при вас. Hug

sia, дано и Лора бързо се оправи! Hug

При нас тези дни много емоции, много нещо. Миналата седмица бяхме на парти с Рая и Нико в детската по случай Денят на майката и за първи път усетих каква е еуфория тук на този ден. Нямах апарат, ама пък една от майките на дечицата ми изпрати техните снимки и ще кача във фейса тези дни като ми остане време. Нико беше като отвързан при децата и не ще да си тръгва. ooooh! Игра с тях 3 часа и отгоре. Simple Smile Имаше нещо като коктейлче за майките, а децата бяха отвън сами да си игрят и аз мислих, че ще ме търси, а той изобщо не му хрумна да се обърне и да види къде съм...Рая, обаче, за сметка на това ме търси и ми маха през прозореца. ooooh! Все едно съм ги изоставила, та се обяснявахме с нея 3 мин. докато си изпия чашата вино. Mr. Green

Вчера пък имахме рожденик, та съм се овъртяла в едни торти и чудесии... че снощи празнувахме вкъщи, довечера пак, а утре сме в детски център с още 10 дечица и родители и по-голяма торта, та ни е весело. Laughing

Ето да го видите и моят пораснал прекрасник!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 01:17 от Tony_st

# 580
Тони, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet
Весел празник и много да се забавляват децата!!
А тортата е невероятна

# 581
Тони, да ти е жив и здрав! Божееее, кога мина това време! Тортата е страхотна!
И аз нямам време да се обърна, странотна програма съм спретнала на Марти!
Всеки ден ходим на логопед, че нещо не му разбираме какво говори и има доста звуци да оправя!
И продължаваме 4 пъти седмицчно тренировки по хокей, на сухо сега в НСА ги провеждат!
Освен това 2 пъти на плуване, един път на музика и останалото време запълваме с паркове!
Като се приберем към 19 часа, следва разхождане на бигъл за мен и направо съм разногледа!
Вечер ми туптят краката като прилегна  Crazy!

# 582
ЧРД на Нико и от нас. А тортата е страхотна! С какво е вътре?

Еля все забравям да ти честитя прекрасната новина и да изкажа съболезнования.
Желая ти лека бременност и много здраво бебе.

Рила браво за страхотната програма на Марти!

Сиа, септември започва, но сега се срещаме с учителите, съучениците, купуваме униформи и тн. А старото е нещо като градина в училището (но друго, не това на брат и) с програма и затова му казвам училище. Тук му казват Pre-school. Абе каквото и да е забавно е  Laughing

Танче Hug

# 583
Благодаря ви, момичета! Hug Heart Eyes

Шу, вътре е с пандишпанови блатове и 2 вида крем - крем блюле, дето стана по-радък и с него сиропирах блатовете и крем с маскарпоне и сметана, като за разкош добавих и паченца ананас. Mr. Green Ето и разрез на тортата:
Скрит текст:

Рила, ама и ти си заформила един фитнес заедно с Марти... Sunglasses Щом и до нас стигате с тренировките по хокей ще трябва да се видим като си дойдем поне в паркчето на НСА - страшно ще се радвам. Ох, на мен така вече ми се идва до България. Не съм си и представяла, че може да ми липсва толкова..но вече година и половина не сме си били там и все повече ни се затъжва... с тези работи, курсове и чудесии все още не знам кога ще сколасаме да се приберем, но искрено се надявам да е до месец, максимум два, че не се издържа. Sad

# 584
  • Варна
Лелееее, и Нико ли стана на 2!? Жив и здрав да ви е, Тони, много, много да ви радва! Как минава това време и колко неусетно се промъкват толкова неща, особено когато децата са с таква малка разлика. То идва време и аз да спрятам РД....  Напоследък се замислям, че каката беше малко по-голяма, когато се роди брат й и с всичките проблеми около него, тези й най-сладки години минаха малко покрай другото. Не че не сме й се радвали и чудили, но гледам други, дето са с едно как се наслаждават на всяко ново постижение, а при нас малко се разми. Но да са ни живи и здрави и да им се радваме още дълги години.
Танче, какво ли още ни чака? Дребният постоянно успява да си тикне нещо в окото и рукват едни секрети.... Гуш за Митачето и все леко да му се разминават лудориите.
Елг,  Hug все така леко да е до края и да си имате един хубав дундьо Simple Smile
Ние сме ергени Simple Smile За пръв път изпратихме децата на бабин/дядов дом и сега уж се опитваме да оправим къщата и други натрупани бакии. Но все някакви премеждия усложняват процеса. Къде криви тръби, къде недоглеждане с документи, къде здравословни отклонения. Както и да е, почиваме уж активно ( на работа  Tired ) и почивните дни гледаме да се позабавляваме. Или по-скоро да си припомним как се правеше  Mr. Green  Прецакаха ни плановете с концертите тази година, остана ни едната надежда за Стената август. Това пък удължи отпуската от малчуганите, които взеха вече да ни липсват.
Бяхме на почивка в Трявна по Великден всички заедно - страхотно изкарахме. Тази година останах без месене на козунаци и боядисване на яйца, но на Велика събота бяхме в Боженци и там имаше в една къща-музей боядисване, та поне малката си начеса крастата. И си имаме червено за у дома.
За сметка на това си починахме страхотно.

П.С. Тони, ако искаш пробвай някой път и комбинацията маскарпоне, сметана и дулсе де лече, а към него круши - изпитано е, струва си, ммммм Simple Smile Wink  Понеже гледам, че яко си се разтортила напоследък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт