Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 615
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Днес сте много тихи. Тръстика, а? Няма как.

И аз съм тук

Марианка, благодаря за новините и анкетата!!! Още не съм гласувала. Е, ще гласувам, но...
Скрит текст:
Снощи се замислих, като прочетох какво пише KIKI 75, на 37-ма страница в спойлера. Рядко го правя, но прехвърлих някоя и друга страница, от въпросната тема, за да разбера за какво става въпрос.
/Аз в предишен пост, по повод кахърите на Димана се изказах неподготвена, мислейки, че тя има предвид темата за К/Г. За тях важи моето определение, че "не са ни на нивото". Не харесвам стила, в който пишат./
НО, няма да скрия моето огорчение, когато видях, колко много наши най-активни съфорумки, се появиха в 20 минути. Признавам правото на всеки да прави каквото си иска, да пише където си иска!!!  Мъчно ми е, обидно ми е, като чета такива квалификации за пишещите в нашата тема. Аз имам глава на раменете си и голям житейски опит!!! Вече бях писала, че никога, ама никога, не изпадам в еуфория по някоя известна личност. Парен каша духа. Така е и с Енгин. Харесвам го, но харесвам и други. Винаги съм се стремяла в темата КВФГ да пиша и защитавам повече Берен. Много държа да съм лоялна. Берен ме доведе при вас!!! Сега при преговора на АБО, естествено отделям по голямо внимание на Енгин, но много се  старая да отделя нужното внимание и на Мелиса!!! За сега, от всичките ми клипове за двата сериала, имам само един клип за Енгин - само еднин!!! Е, смятате ли, че след всичко това, мога да подмина ей, така определението, че съм тъпа и сляпа за другите артисти, герой и ...

Каза ли някой нещо, за моите фенки?

# 571
Случайно попаднах на това детенце - чуйте за какво иде реч

# 572
Дива, сега ти замисли мен със своя спойлер.

Четох и преди това момичетата и споделеното от тях, но честно казано не коментирах защото въпросната тема не ме интересува.

Всеки има право да пише където и каквото си иска.

Виж това да правиш обидни квалификации за мен е недопустимо като поведение.  Към такива хора просто не обръщам поглед.Не се намирам в сериал където за  да  участват всички герои / добрите и лошите / трябва постоянно да се намират във всякакви абсурдни ситуации - т.е. правят що правят все се срещат някъде. Просто няма да " ходя" да се срещам с тях.  Виж ако те дойдат да се срещнат с мен - това е друго

# 573
Дива, момичета - разбирам, че ви боли заради хора, с които сте се "познавали" виртуално. Но недейте  да ги чете. Simple Smile Има ли смисъл да се ядосвате? Simple Smile Всеки от нас си има свои предпочитания към филми, книги, герои. Тук ни е събрал тандема Берен/Енгин от КВФ. Дори смея да отбележа, че този тандем ни даде много повече от Фатмагюл и Керим - той ни даде интерес към турското кино, култура, традиции, история и какво ли не. Simple Smile) Ако някой се чувства ограничен от това - прав му път. Simple Smile Да се развива където му е добре. Simple Smile)) Единствената наистина пристрастна тук съм аз и не ми дреме - за мен Енгин е бог в професията си. Simple Smile)) Кой както ще да си го чете! Simple Smile))

Мартичка, тая малката (Настя Петрик) ми скри шапката! Simple Smile)) Страхотийка! Да е жива и здрава на майка си и татко си и да ги радва и занапред! Simple Smile

# 574
Мартичка, тая малката (Настя Петрик) ми скри шапката! Simple Smile)) Страхотийка! Да е жива и здрава на майка си и татко си и да ги радва и занапред! Simple Smile

Това детенце има още клипове в Ютуб - гледам и слушам - наистина страхотен талант !

# 575
  • AMS
Ето и един мой любимец

# 576
  • Пловдив

Това с благодарност току що е сложено в Engin Akyurek USA Fans. Няма по-голяма фенска подкрепа от тази на Енгин. Дори нашият български фейс скоро празнува 10 000 фена. Анкетите говорят. Така, че тези дето се събуждаме с мисълта за него сме много. Марица,  Енгин и за мен е бог, талант, перфектен във всеки пресъздаден образ и всички суперлативи са малко относно играта и визията му.
Клипчетата за децата са прекрасни....

# 577
# 578
  • Разград

# 579
  • Пловдив

Прекрасна усмивка.

# 580
Добър вечер момичета!

Понеделник е аз се чувствам все едно е минала вече цяла седмица Whistling,но си пуснах кипчето на Марта и съм по-добре,пък и видях няколко снимки на Енгин и с това всичко вече си дойде на място Wink

Дива Heart Eyes
Скрит текст:
Мен ми стана мъчно не толкова от определенията към нас ,а от иронията и хапливостта която усетих  .А всички бяхме в кюпа и тези които харесваха или не толкова Енгин/Берен,но всички луднахме по КВФ. Ако беше от К/Г или на Къванч фенкит все тая-конкуренция все пак,но от хора с които си гризахме ноктите и скубахме косите  толкова време Sad
Но живи и здрави да са и с това аз приключвам тази тема
 Но аз ще влизам и в тази тема,защото не  обичам да  слагом всички под един знаменател,пък и ще сме партньори евентуално и дай боже м януари.

# 581

Любим момент от серията която дават в момента по БТВ.

# 582
  • Пловдив

Eто, Берен си показва брачната халка на журналистите. Явно е имало годеж ли....къна вечер ли.....От фейс Beren Saat lovers.

# 583
  • Пловдив

">#![/video]

https://www.youtube.com/watch?v=M55-k2aB0-Q&feature=player_embedded#!

Ето видеоклипчето с журналистите с пръстенът... по super STARRLIFE.  Журналистът се спънал и тя се е опитала да му помогне. На въпросът за новият сериал отговорила, че още е рано да се говори. Това е описано в арабският фейс....

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 21:41 от mariana51

# 584
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт