Избор на смартфон

• 10 511
  • 64
  •   1
Отговори
Здравейте! 

Смятам да си сменям телефона, но не съм се спряла на нищо конкретно като марка. А и не разбирам много.
Ще се радвам ако ме посъветвате нещо. Като цена ако може да е до 300лв.  Simple Smile

# 1
Щом искаш нещо евтино , изчакай черния петък или коледните  промоции. Все пак обаче 300 лв са малко пари за читав телефон според мен .

# 2
За цена около 300лв (+- 20) мога да ти предложа Motorola Moto G3, LG K8 или Samsung Galaxy J3. И трите са със сходни характеристики и са 5 инчови (не си написала никакви изисквания).
За цена около 250лв, LG Magna или Asus Zenfone Go.
Ако те интересува нещо по-конкретно за някой от моделите или искаш сравнение, напиши какво те интересува, иначе ще стане много дълго за обяснение за 5 телефона. Simple Smile

# 3
  • Телиш/Плевен
От близо година съм с Microsoft Lumia 535 и съм много доволна. Но аз нямах почти никакви изисквания, а и това ми е първи смартфон, така че нямам база за сравнение. За 200 лева го взех, сега вероятно е по-евтин. Повечето ми приятели са с телефони с Андроид и моят (с Уиндоус) им се струва сложен.
Хубаво е да кажеш все пак на какви характеристики или функции държиш, за да има някакъв ориентир в предлагането. Peace

# 4
Лумиите са евтини -  факт, но на повечето хора са им сложни като интерфейс .

# 5
За цена около 300лв (+- 20) мога да ти предложа Motorola Moto G3, LG K8 или Samsung Galaxy J3. И трите са със сходни характеристики и са 5 инчови (не си написала никакви изисквания).
За цена около 250лв, LG Magna или Asus Zenfone Go.
Ако те интересува нещо по-конкретно за някой от моделите или искаш сравнение, напиши какво те интересува, иначе ще стане много дълго за обяснение за 5 телефона. Simple Smile

Разгледах Asus Zenfone Go като характеристики и дизайн и ми хареса. Grinning
Видях, че има и Lenovo на подобна цена и със сходни характеристики. Ти какво би ми препоръчала между двата Asus или Lenovo?  Thinking

# 6
Мнението ми за Lenovo не е добро. Имах два и не останах очарована. Вторият беше подарък, струваше точно около 250-300лв и още от началото имаше проблеми. Разбира се, това са само лични впечатления. Asus не съм ползвала, но съм чела добри отзиви за тях. Кое Lenovo гледаш?
Това е злополучният http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-LENOVO-A … 0-LTE-BK/p/578966

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 00:23 от bubbata

# 7
Ами гледах Lenovo A6010 dual sim. Но щом си ползвала Lenovo и не си доволна май ще ти се доверя в преценката  Laughing

# 8
Между А6010 и А6000, който посочих в предишния ми пост, няма почти никаква разлика освен по-нивия Андроид. Но проблемите при мен бяха на хардуера, така че версията на Андроид няма значение. 
Като сравнение между А6010 и Zenfone Go, вторият е с повече РАМ и по-хубаво видео.

# 9
Благодаря страшно много!  Grinning   Hug

# 10
   Преди близо една година, избрах си Samsung Grand Neo. Ако го използваш съвестно, батерията му издържа до 3-5 дни. Ако постоянно седиш в Интернета, всеки ден ще се зарежда този телефон. Бях се притеснила за смартфона си преди една седмица, тъй като беше паднала батерията му - от 22.00 часа при пълно зареждане на телефона до 08.00 часа. Оказа се, че причината беше антивирусната програма - 360 Security Antivirus. Деинсталирах я и засега е добре батерията.

Успех в покупката и търсете внимателно. Не бързайте с покупката!!! Разучете добре смартфоните!

# 11
# 12
  • Пловдив
Какво мислите за този тел:
https://www.olx.bg/ad/udaro-praho-vodoustoychiv-blackview-bv5000 … 3mpx-ID68S10.html

Трябва ми по-здрав тел. за тийн. Wink

# 13
А това Lenovo някой да го е ползвал?

# 14
Айфон втора рака.

Общи условия

Активация на акаунт