Избор на смартфон

• 10 587
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
  • София
bubbata, много благодаря. Кратко, точно и ясно.  Hug
А би ли погледнала още два апарата - Huawei P8 Lite и Samsung Galaxy J5 (2016). Кой от двата е за предпочитане? А с много ли отстъпват на предишната двойка, защото ми излизат с около стотина лева по-евтино?

# 46
Много са близки като характеристики, но аз категорично бих избрала J5. За мен е голямо преимущество батерията да не е вградена, освен това е 3100 mAh, а при P8 е 2200 mAh. Също J5 е модел от 2016, а P8 е от 2015 и аз бих се притеснявала преди колко време е произведен и къде е отлежавал от тогава.

# 47
  • София
Безценна си.
Май клоня към Huawei P9.

# 48
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И моя Самсунг е за смяна,децата само ми се подиграват на трошката,искам някой до 300лв -от същата марка.Откъде да поръчам Емаг ,Техномаркет или?

# 49
И моя Самсунг е за смяна,децата само ми се подиграват на трошката,искам някой до 300лв -от същата марка.Откъде да поръчам Емаг ,Техномаркет или?

В момента има революция на цените в Емаг, където Samsung J5 2016 е на цена от 315 лв, а принципно в Технотата струва над 350, което си е доста добра оферта отвсякъде. Има 2 гб. РАМ, и 16 гб. вградена памет, което е супер. Камерата, и батерията също са си ок, така че не се чуди, а го взимай. За този бюджет на Самсунг това е най-доброто, че даже и на промоция.   Grinning

# 50
вярно ли е че е задължително да има БГ меню а никъде по сайтовете не отбелязват кой модел има

# 51
Здравейте приятели, отдавна искам да си сменя смартфона и съм се спрял на samsung galaxy j5 и lg k10 и samsung galaxy s5? Какво мислите за тях заслужават ли си, че не мога да преценя и да се реша? Може да препоръчате и нещо друго от което сте доволни.

# 52
Самсунг имитират айфон. Няма перфектна машина. Вземи си каквото си ти харесва.

# 53
Аз гласувам за Samsung S5

# 54
Самсунг имитират айфон. Няма перфектна машина. Вземи си каквото си ти харесва.
+1. най добре айфон си вземи.

# 55
Какво мислите за този тел:
https://www.olx.bg/ad/udaro-praho-vodoustoychiv-blackview-bv5000 … 3mpx-ID68S10.html

Трябва ми по-здрав тел. за тийн. Wink
Мъжът ми е с такъв-тежък е доста,голем дисплей ,но пък прави страшни снимки .Доволен е

# 56
Аз гласувам за Samsung S5
И аз. Предполагам, че става въпрос за Galaxy S5 Neo http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6506&idPhone2=6033

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 21:32 от bubbata

# 57
И аз като се замисля повече харесвам самсунг, но не е излишно да прочета още мнения Simple Smile

# 58
вярно ли е че е задължително да има БГ меню а никъде по сайтовете не отбелязват кой модел има
Мина времето, когато се чудиш има ли или няма български. Може спокойно да се каже, че няма телефон с Android, който да няма български.

# 59
Марки, които не се внасят в България и поръчани от Амазон примерно, не съм убедена, че имат българско меню, или?

Общи условия

Активация на акаунт