Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 143
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Разград

# 631

Много песни на Бичевская си заслужават. Особено много харесвам нейните изпълнения на песните на Окуджава, например... а любима ми е Черный ворон

">#![/video]
 bouquet

# 632
Момичета лека нощ - и сънувайте когото си искате !

# 633
Марта, супер си, чудесно си го написала!  newsm10

лека нощ на всички! Hug

# 634

Тя, мойта страст, ще свърши чак когато не ми остане ум, или пукясам... но това е друга тема. Simple Smile)

Много песни на Бичевская си заслужават. Особено много харесвам нейните изпълнения на песните на Окуджава, например... а любима ми е Черный ворон

">#![/video]
Е чак до пукясване..., а нема нужда. А за Бичевская   bouquet

# 635
  • Пловдив

# 636

Е чак до пукясване..., а нема нужда. А за Бичевская   bouquet

Въпрос на характери, мила. Simple Smile) Някои са страстни цял живот, други и отвъд смъртта. Wink)) За мен нещата без страст са безсмислени.

# 637
  • Разград

# 638

Не си прочела всичко. Не е и задължително. Темата е за всички. Защо не пишат за Берен. Аз лично слагам и следя всичко и за нея. Всеки може да пише и поства каквото иска за актьорите, забрана няма. Но че Енгин си ни е любимец - спор няма. Те и там чакат той да поеме главната роля. Аз също се надявам. Ставаше въпрос за по-различни квалификации. Но както и да е. Да смятаме въпросът за приключен.

Марица, какви спойлери бе скъпа....Няма нищо срамно да харесваш, да пишеш, да твориш.....Който го може, да го показва....

Това е последният ми коментар за "казано-речено през оградата".
Аз в други форуми не надничам по простата причина, че смятам, че съм си намерила своята тема. Simple Smile)) За мен, в личен план, нещата стоят точно така - преди и след "Каква е вината на Фатмагюл". Сериалът ми помогна да направя нещо, което не се осмелявах да сторя. Разтърси ме здраво, из основи и то за мое добро. Обичам го и така ще си остане. Simple Smile А Енгиноманията ме тръшна след като изгледах всичките филми на Енгин Акюрек. Няма друг такъв актьор за мен и не ме интересува има ли несъгласни с моето мнение. Нещата, които смятам за значими и специални, обичам да споделям с другите - така радостта от преживяването се удвоява и утроява... Спойлери ще продължавам да ползвам (когато успея да ги прикача, разбира се, щото не винаги ми се получава Simple Smile)), за да не утежнявам страниците с повторения или дълги текстове... Пристрастията си не натрапвам никому - който не харесва думите ми, може да не чете постовете ми. Simple Smile Отказвам да се съобразявам с хора, които не са на нашата страница или не искат да кажат директно какво мислят за моето участие тук. Ако някой се дразни от нещо - да си каже - не съм от хората, които ще досаждат на всяка цена. Толкоз. Simple Smile

# 639
  • Разград

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 02:27 от vania_e

# 640
Ле-ле, ле-ле момичета я се успокойте,

Мисля че Марияна сложи край на темата.
Маричке, всеки е по някаква причина тук и няма нужда да се обясняваме.
Марта, благодаря за прекрасните клипове и друг път съм го отбелязвала - можеш го.
Хубаво е че човек може да си каже мнението  Hug

# 641

Опаа - още една непозната за мен снимка. Simple Smile Благодаря, Ваня! Simple Smile  bouquet

# 642
  • Разград

# 643
Лека нощ, момичета! Simple Smile  Hug Сладки сънища! Simple Smile

# 644
  Ох, докато ви изчета, изгледам прекрасните ви клипчета, докато си преговоря и КВФ и АБО, а най-вече докато се наплача, дошло време за лека нощ. Дива,  с това "Не казвай любе лека нощ" ми разхлопа сърцето, но въпреки това - благодаря!  bouquet
  Аз по други теми не се разхождам, не ме интересува кой какво пише, защото знам - тук са най-прекрасните и талантливи момичета! Точка.Благодаря ви, че ви има Hug

Общи условия

Активация на акаунт