Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца !

• 24 846
  • 719
  •   1
Отговори
# 435
Почти се накланят везните за мен към това по-скоро да не правя БХС.Не вярвам на статистики.Ако лекарят, който ми прави ФМ не може да открие дефект на плода...едната статистика ли ще го направи.Лично мнение, разбира се.Днес отивам на преглед във Фемина, за пръв път ходя там.Нямам оплаквания, просто за мое спокойствие Crazy
Приятен ден на всички Hug

# 436
Момичета, извинявайте, че така малко нахълтвам, не съм чела какво сте писали, но съм много притеснена. От вчера нещо ме понаболва корем, не е силно, по-скоро тъпа болка, но сега като ходих до WC видях някакво течение тъмно жълтеникаво-кафеникаво... Изкарах си акъла и ходих вече да се гледам около 100 пъти... Не знам доколко е нормално и какво да мисля. В петък имам час за преглед, но ако до края на работния ден пак се появи това нещо може и да не чакам до тогава. На някой случавало ли се е? И тези, които сте имали кафеникаво зацапване колко кафеникаво е - като при цикъл ли? Защото моето е по-скоро като цветно течение нещо... (извинявайте много за натурализма, но умирам от ужас).

# 437
Няма ли как да идеш на лекар по-скоро?

# 438
Не знам и аз... Няма да е много лесно да си тръгна от работа, макар че ако следобяд нещата стават по-зле ще изляза задължително и не ми пука изобщо... Аз ходих досега в Токуда на прегледи, там е с едно записване на часове със седмици предварително, ама уж приемали и по спешност... най-много довечера да тичам до там. Аз даже не мога да разбера това зацапване ли е или аз се панирам излишно...

# 439
Много ли е цветно? Намалява ли, увеличава ли се? Според мен е хубаво да се прегледаш възможно най-скоро.

# 440
Не е много уж, ама си беше тъмничко... досега не съм имала такова. Аз ходя през 15 минути да се гледам, засега няма нищо повече уж... но може би все пак ще ида довечера след работа за мое успокоение... Ох, дано да не е нищо, аз така се бях успокоила, че вече влизаме в по-големите седмици...

# 441
poster
Зацапването ми на мен беше много малко и кафеникаво, тоест не беше кръв само, а някаква смесица от течност от влагалище и кръв. Беше много малко и цветно. Отиди веднага на лекар (ако можеш). Наи-юероятно не е сериозно, но трябва да те видят. На мен ми изписаха магнезии и слава богу нещата за 3 дена отшумяха.

# 442
Poster според мен е най разумно веднага да отидеш на лекар,хем и ти ще си по спокойна,хем и ако има нещо по тревожно да се вземат мерки на време.Не чакай а тръгвай!

# 443
Аз в момента съм в чуденка дали да правя скрининг?! Клоня по-скоро кум не, понейе имам доста представа от статистика, от false positives и false negatives. На 29 съм и слава богу никъде в семейството нямаме хора с увреждания (нито в това на бащата). Моля се всичко да е наред и да имам здраво бебче.

ох с някакъв килиризатор съм, извинявам се за грешките, пиша от работа.

# 444
снощи ядох фъстъци и цяла нощ имах неразположение на стомаха,беше ми много тежко.сутринта като станах ми беше лошо и даже нямах сили закуската да направя,направи я мъжа ми.

# 445
Здравейте, момичета!
Бях писала в първата темичка, после спрях и сега отново се завръщам.
Та ако е удобно да ме запишете на първа страничка с термин 6.05, втора бременност на 25 години съм. Благодаря  Simple Smile

4ere6ka- според мен момичетат добре са те посъветвали да отидеш възможно най- скоро на доктор за твое лично успокоение. Знам колко е гадно да имаш съмнения и да трябва да чакаш. Така, че има страшно много часни кабинети и болници все в някоя ще се намери един час по спешност.

За БХС
аз няма да си правя кръвния тест, но пък си записах час за 22.10 за ранен скрининг. Надявам се както с първото ми дете всичко да е наред и доктора да бъде достатъчно стриктен при прегледа.

Аз си направих първите изследвания и ми е нисък хемоглобина и ми изписаха желязо, допълнително си взех витамини и се надявам следващия път всичко да е наред.

За коремчетата при втора бременност- определено при мен е така. Аз си бях прибрала корема от първата и още в 5-тата седмица вече почна да расте наново. Незнам на какво се дължи, но на мен ми е приятно Simple Smile харесвам се с коремче Simple Smile

Е засега е това Simple Smile ще гледам да съм по редовна и да не ви изпускам

# 446
свикнала съм да спя по корем в 7г.с. съм и вече започна да ми пречи...

# 447
  • София
Момичета, извинявайте, че така малко нахълтвам, не съм чела какво сте писали, но съм много притеснена.  Защото моето е по-скоро като цветно течение нещо... (извинявайте много за натурализма, но умирам от ужас).

Не се притеснявай, това е най-важното. Naughty
И аз имах болки и зацапване, като ни приеха в болницата миналата седмица с детето, но като се успоких нещата се оправиха. Трябва да си спокойна и позитивно настроена.
Обади се в Токуда, обясни им, че имаш проблем и си притеснена, за да те вземат спешно!
Успех!

Дами, не подценявайте БХС, все повече бебета се раждат с увреждания. Страната ни е толкова мръсна... Аз лично познавам две мами които не си направиха скрининг и имат деца със синдром на Даун, а една на колежка и го установиха на време, махна го и след това си роди здарво момиченце. Според мен е много безотговорно да се пренебрегне скрининга в наши дни. Няма никаква гаранция за нищо в наши дни. Освен това не е кой знае какво като време и средства.

# 448
  • София
свикнала съм да спя по корем в 7г.с. съм и вече започна да ми пречи...

И аз така, и съм в осма вече и снощи вече усетих че не ми е много добре.  Grinning

# 449
Това за ядките ми се вижда малко пресилено, предполагам че става дума за прекаляване, а не за похапване от време на време...
За БХС - моята АГ каза, че мога да пропусна първия, но на ФМ ще ходя другата седмица.
Poster, и аз имах едно зацапване, но по-скоро тъмно-бежово беше - на прегледа се оказа, че съм имала отлепване, което за щастие е заздравяло. Не е задължително това да е при теб, но наистина е добре да идеш на лекар или поне да почиваш и да не си в сгъната поза Peace

Общи условия

Активация на акаунт