ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 998
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Честит празник на Кимболина!Здраве и много успехи желая!  bouquet

# 361
Малее, загубих се в немската математика.  ooooh!

И аз така  Hug.

Обаче имам проблем и българската. Оказа се, че нещо ми липсва логическата мисъл  Embarassed. Установих го с детективските задачи на детенце.

Уплътних програмата на 100 %. Вторник и петък английски, четвъртък - руски, понеделник и четвъртък - танци, събота - математика, неделя - пеене  Grinning. Горкото ми дете, но то само се записва и само иска разрешение. Снощи писахме до 9 часа. Дожаля ми.
Днес я пратих на зелено училище. И май вече ме забрави  Thinking. Черна неблагодарност  Naughty.

# 362
April, доста уплътнена програма.
Момичета питате ли ме колко пъти чета тези букви, че да схвана кое е числото.  Laughing
Миналата седмица имаха една задача която трябваше да я изпълнят с друго дете. Имат примерно 8200. Едното детенце казва това число а другото с 200 повече. И така докато стигнат примерно 9200. Може и надолу. Това добре обаче имаха със 7340 примерно със стъпка 80. Това дете като ме хвана двете да правим тази домашна. Накрая вече не можех и името си да кажа от въртене на цифрите.  hahaha Поне има един плюс, че така и аз научавам нещо ново.
Кимболина, колко ги мразех интегралите. Винаги съм обичала математиката, но те ми бяха ужасни.
Отивам да помагам и после ще имаме гостенка. Заради това дето е на аватара ми днес ще идва жената при която по принцип ходим ние.

# 363
  • sofia
И аз така  ooooh!, тъкмо мислих да се оплача, че изпита ми е по висша математика, ама Хекси ако даде още един такъв пример по немски и ще ми се струва лесна висшата математика  Mr. Green
Освен, ако не е на немски.  Mr. Green
Всяка седмица разпечатвам едни контролни по математика на немски....ама там са само "задачи с букви", дет се вика само условието да можеш да разбереш  Simple Smile
А на френски ли беше със съставните числа - 72 всъщност е 60 и 12? И там беше лудница, по смътните ми спомени от училище.
April24, ще се върне отпочинала и доволна.....а аз ще черпя, ако някой вземе да ме забрави (особено малкия)

# 364
  • Русе
Честит рожден ден, Кимба! Щастие, любов и още мн. шестици  newsm78

# 365
  • София
Веси, на френски например 98 = четири двадесет десет осем.
72 наистина е шестдесет дванадесет.

# 366
  • sofia
Имам бегли спомени от тоз език, който "учих" като втори.

# 367
  • Русе

Веси, на френски например 98 = четири двадесет десет осем.
72 наистина е шестдесет дванадесет.
   Отдавна съм с резерви към французите. Моето дете там нямаше да може да си напише задачата даже. ooooh!

# 368
  • Чикаго / София
Кимболина Честит Рожден Ден! Да си здрава, винаги с повод за усмивки, много щастлива и късметлийка! Да ти върви с лекота начинанието с което си се захванала и да се хвалиш винаги с успешно взети изпити!  bouquet

Ауууу това с числата на немски е много сложно. Направо ми се върза и езика и погледа. Хекси успех на Вики, сигурна съм, че тя ще се справи. Аз ако съм хич и няма да ги науча тези числа.

И на френски подобна завъртяна работа. Защо за Бога са го измизлили по точи сложен начин? Английските и българските числа ми се виждат проста работа.

April24 наистина доста уплътнена програма има девойката. Не знам ти как издържаш на това темпо, тя съм сигурна, че се справя.

Деница ходи на тенис, гимнастика, плуване - по веднъж в седмицата и събота сутрин на Бг училище. Аз се чувствам изтощена да я карам и разкарвам насам-натам непрекъснато, да бързаме с домашните, че и са до 3 часа на училище. Уф, добре, че първата сесия на тениса им свърши и сега има 2 седмици почивка, другата седмица пък няма да имат гимнастика и малко ще си поемем въздух.

# 369
  • Sofia
Кимболина , ЧРД и честито взимане на изпитите   bouquet.
Иринка , Алекс ще ходи на ЧХ. Време е вече да се видим на кафе  Hug.
От следващият месец и моето дете ще има една свободна вечер, в петък. Още не съм го записала на шах, използвам хубавото време да играе. След като се смени времето , обаче ще се стъмва рано и от ноември ще започне да ходи. За сега е на плуване 2 пъти в седмицата след училище , и толкова пъти на английски. Ходи с огромно желание на курсовете по математика и много си харесва г-жата  Laughing.
 Хубавото е , че след училище или тренировкка си е у дома. Има време да научи и да почине , че и на комп да поиграе.

# 370
  • София
И моето ще ходи на ЧХ.  Peace

Вчера се потресох от ЧО. На кой му е хрумнало, че за децата е по-добре да оцветяват дрехите на траките, вместо да прочетат/разкажат описание на облеклото им?! Нито дума спомената в урока, едни контури в тетрадката и оцветявай по мозайка на 2200години. И това не за 5, а за 9-годишни деца!

# 371
И моето ще ходи на ЧХ.  Ще се явява в СМГ.

# 372
  • София
Дани, ще се видим, естествено, живот и здраве.
Учудващо за мен, Павел също е очарован от курса по математика. Дано така да продължи и занапред.  Peace
С изключение на курса, нищо друго не е решавал от лятото. Да видим как ще борим състезателния маратон, който предстои.
aunt Ogg, а вие си имате ЧХ в у-ще, предполагам?

# 373
  • София
Кимболина, честит рожден ден!   bouquet Здраве и неприлично много щастие ти пожелавам.  Simple Smile
Иво ще поддържа традицията и тази година - няма да ходи на математическото състезание. Даже не съм му споменавала за него.

# 374
  • София
Kimbolina, Честит Рожден Ден!! Много здраве, щастие и любов!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Сашето също ще ходи на ЧХ, ама не решава задачи....  Confused

Общи условия

Активация на акаунт