ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 48 003
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Мисля че Кимболина има рожден ден днес. Дано не греша. Да е жива и здрава и всичко най добро.
Лек ден от мен.

Има има. И от мен   bouquet Дано да успее да влезе днес в темата.

Хекси, много бързо ги преброихте числата до милион. Ние още броим стотиците до хиляда.

# 346
Amber, така е тук.  ooooh! От началото на  учебната година до сега учиха до 10 000, а от миналата седмица са до милион. Проблема е че ги карат от изписани с букви числа да напишат с цифри и обратно. То аз не ги знам, а как да обясня на нея.  ooooh! Вчера не знам колко време стоях при нея да ги разбере.

# 347
Косьо не го затрудниха числата до милион. Малко зор вижда с окръжностите, ама ще ги борим. Laughing
Честит празник на Кимболина!  bouquet

# 348
Честит рожден ден, Кимболина!Много здраве, щастие и дано ти предстоят само хубави моменти!

# 349
Бети, тук нали знаете че са завъртени числата. Когато е число от видът 2 000 000, няма проблем или 200 000. Обаче ако е нещо подобно 345 537 настава ужас. Ще се оправи малко упражнения трябват.

# 350
  • Русе
 То Косето е в четвърти клас. Ще ги видим нашите догодина как ще ги въртят числата.

# 351
  • София
То Косето е в четвърти клас. Ще ги видим нашите догодина как ще ги въртят числата.
Четвърти е, ама си е 2003.
Браво на детето.  Peace
ЧРД, Кимболина! Да си здрава и обичана! Hug

# 352
  • София
Четвърти е, ама си е 2003.
Браво на детето.  Peace
Хекси, какво беше при вас? Нещо завъртяно се изговаряха и изписваха, нали?
ЧРД, Кимболина! Да си здрава и обичана! Hug
Ние се стягаме за екскурзия за сряда, четвъртък и петък.
А кой ще ходи на ЧХ?

# 353
  • София
Тук съм момичета, от сутринта се опитвам да ви изчетааааа  Grinning

И влизам да ви почерпя за Рождения ден  Hug  и да се похваля , че си взех първите два изпита единият с 5, другият с 6  Peace, но сега идват следващите два МНОГО трудни  ooooh!

# 354
  • София
Нашата ученичка.  Heart Eyes
Няма да се даваш, я.  Wink

# 355
Kimbolina, браво.  Hug
Иринка завъртяни са.
Ето едно :
 дадени са то този начин fünfhundertvierunddreißigtausenddreihundertfünfundvierzig
 трябва да се напише така 534.345
Тук ще ви напиша кое число кое е
 fünfhundert (5) vier (4) unddreißig (3) tausend drei (3) hundertfünf (5) undvierzig (4)
та първото число се изговаря така - първата цифра после третата и тогава втората и т.н.  ooooh! Ами и на мен ми е трудно да ги кажа чесно.

# 356
  • Русе
 Така си е в немския. Трудно си е. Те двуцифрените не се казват като хората, а отзад напред, пък за милионите - напълно те разбирам.

# 357
Ето едно :
 дадени са то този начин fünfhundertvierunddreißigtausenddreihundertfünfundvierzig
 трябва да се напише така 534.345
Тук ще ви напиша кое число кое е
 fünfhundert (5) vier (4) unddreißig (3) tausend drei (3) hundertfünf (5) undvierzig (4)
та първото число се изговаря така - първата цифра после третата и тогава втората и т.н.  ooooh! Ами и на мен ми е трудно да ги кажа чесно.
Shocked
Хекси, това ми прозвуча като нашенското "непротивоконституционствувателствувайте". Laughing
Хич няма да ви е лесно, успех! Hug
Кимболина, браво за оценките!Все така да си вземаш изпитите!  bouquet

# 358
  • София
Малее, загубих се в немската математика.  ooooh!

# 359
  • София
Малее, загубих се в немската математика.  ooooh!

И аз така  ooooh!, тъкмо мислих да се оплача, че изпита ми е по висша математика, ама Хекси ако даде още един такъв пример по немски и ще ми се струва лесна висшата математика  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт