ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 984
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честито на рождениците! Да са живи и здрави, и да радват мама и тати!

Нашият третокласник сме го оставили да се оправя сам - нито знам какво учи, нито знам кога има тестове. То не е за хвалба - просто не остава време.
Когато намеря свободно време все гледам да натисна каката да учи, че там пубертета разсейва нещата Simple Smile

Има над 10 оценки.

Единствената болка му е, когато трябва да нарисува нещо - съгласен е да реши два теста със задачи, само и само да не му се наложи да рисува. Нахитрял е - използва сестра си за тази цел.
Предвиждам сериозни проблеми след 4-ти клас с изобразителното изкуство.

# 436
  • с/у ОколоМръсТното

Единствената болка му е, когато трябва да нарисува нещо - съгласен е да реши два теста със задачи,

Ако знаеш колко тъжен тръгна днес моят син... Първите 2 часа имат рисуване и споделя: мамо, много съм зле  Tired ooooh! Нищо не мога да нарисувам...  Crazy

Успокоявам го, че е достатъчно да вложи старание... И, че той може пък да свири, пее и танцува, което другите не могат. Но нещо не можах да го убедя.
А ти пиши по-често  Hug Heart Eyes

# 437
Честит празник на всички майки деца, носещи името на Св. Димитър!

Да са здрави, щастливи и много, много усмихнати!

# 438
  • Русе
Да е жива и здрава вчерашната рожденичка Вики! Много да е щастлива и усмихната!  Hug

Да са живи и здрави именниците!  Hug

# 439
Честит Димитровден!  bouquet
Да са живи и здрави именниците!Много щастие и лични успехи!

# 440
Jizzlobber , ако позволиш само да ти подскажа...
Понякога децата правят алергични реакции към препаратите с които третират водата в басейна.

Имам братовчедче, което не спираше да подкашля и подсмърква, когато ходеше да плува.

Дали и при вас няма да се окаже нещо подобно?

ЧРД на Вики! Да расте здрава и весела  Hug

Не вярвам да е това.Знам иначе.Ми цяло лято е била по басейните и нищо. ThinkingТо нейното не е подкашляне.А направо си е криза, спазъм, продължаващ поне 5-6-7 часа, после утихва.

# 441
  • Sofia
Честито на всички деца и родители , които празнуват днес   bouquet.
 Шани, хубаво му говориш на Томи и дано скоро се успокои детенце  Hug. И Алекс хич не може да рисува, но  за сметка на това много обича да го прави. Смята , че рисува много хубаво , доста се старае , а и г-жата го хвали.
 Jizzlobber , да не става въпрос за алергия при вас? Моят син като малък правеше пристъпи , точно ноември и април, беше кошмарно. Оказа се , че има алергия към вируси и вместо да го хване грип , получаваше пристъп. Беше изпил 100 вида сиропи , плюс няколко вида антибиотици за неспиращата кашлица. Когато се разбра , че е алергия стопирахме нещата с противоалергични капки. Сега сезонът предразполага към алергии, и доста деца и родители около мен се оплакват.

# 442
  • Русе
   Jizz, и на мен симпотмите ми приличат на алергия.  newsm78

И Алекс хич не може да рисува, но  за сметка на това много обича да го прави. Смята , че рисува много хубаво , доста се старае , а и г-жата го хвали.
  Али, той и Пикасо така, колко хора са го убеждавали че не може да рисува, ама на.  Grinning

Оня ден, когато карах Светослав да пише съчинението за прабългарите и славяните с рисунки от живота им, такъв кон изпраска - нещо средно между червей  и ламя. Grinning

# 443
Да, клоня натам Вече и аз.До миналата година все си виках-кекава е, после операцията я доразкекави-лесно прихваща.Плуването и е задължително просто-освен, че иска тя, искам каляване.След този пристъп от нищото, след като миналата седмица ми направи ларингит пак ей така от нищо, два дена на училище, нищо и няма и-отново-да мине ваканцията, да спра сиропите, че в момента е и на Ериус , Вентолини и т.н.-да изчисти малко и другия месец сме в алергологията.Планирала съм го.

# 444
  • София
Да е жива и здрава вчерашната рожденичка Вики! Много да е щастлива и усмихната!  Hug
И от мен на патерица много здраве  Hug

И хайде пак ще черпя

# 445
  • Sofia
Jizzlobber , той и ларингита често е на алергична основа. Така берях ядове навремето с баткото.
 Явно си е алергия при вас, няма нищо общо с плуването. На моето дете даже му помогна  Peace.
 Аз този Ериус въобще не го харесвам. На Алекс много му помагаше Зиртек.
 A m b e r, то и моичкият би го нарисувал по подобен начин  Laughing. Гледам го , че се старае да не рисува животни и хора , но когато го прави е просто уникално  Wink. Няма такива вратове , ръце и крака, ама се радва детето , а аз го хваля  Laughing.

# 446
Леле, превзех темата с Дребна, извинете ме.... ooooh!

# 447
  • Русе
 Jizz, споделянето и вниманието е крачка към решаването на проблемите.   Hug

# 448
Честито на всички празнуващи днес!   bouquet
 У нас също настава драма като трябва да се рисува нещо ooooh!  . Успокоих се, че не е само у нас  Peace
Госпожицата беше болна около седмица. Трудно наваксахме с материала-уж всеки ден пишехме това, което са взели в час, после домашните.
Вчера имаха празник на буквите в школата по английски. Сами са си правили корони с буквите, черпили са се със сладки, после снимки...Всеки час имат писмено и устно изпитване, но този път теста е бил да си изядеш сладкишите  Laughing . Преди бяхте писали за домашните по англ. език- в школата пишат думите по 22 пъти, а в училище по 3 реда.
  Jizz, бързо да се оправя детето и да установите от какво точно кашля Peace

# 449
  • При децата ми
Здравейте!

Ох, по темата за ларингити и бронхити цяла страница мога да напиша!! Tired Имаше един момент преди три-четири години когато всеки месец бяхме или с ларингит или с бронхит. И при Марти беше точно така, като се закашля и няма спиране!! Sad Това ставаше обикновено около 3 ч. през нощта или рано сутрин. Голям чудо! Що "Ериус", "Вентолин" и "Салбутамол" е изпил само аз си знам. До инжекции сме стигали. Confused В такъв случай много помагат инхалациите, обаче той не искаше да ги прави. Нашата докторка все ми казваше, когато влезе в банята да пускам силно горещата вода и да диша парата с пълни гърди. Казваше и над тенджера с вода в която има малко сол да диша изпаренията.
Вчера пак кашля, но не чак толкова много и най-важното през нощта не е кашлял.

Честит имен ден на всички именници!  bouquet Да им е живо и здраво име!

Общи условия

Активация на акаунт