ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 993
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Ние ще пропуснем ЧХ. На екскурзия в Шумен, Мадара, Велики Преслав и Плиска ще са.  Sunglasses

# 376
Ние ще пропуснем ЧХ. На екскурзия в Шумен, Мадара, Велики Преслав и Плиска ще са.  Sunglasses
И ние ще го пропуснем ... след последния опит с Хитър Петър ...  Rolling Eyes
Но не това е основната причина, де.Ще имат зелено училище другият месец, в Троянският балкан - още не знаем подробности, но Дани отсега е приятно развълнуван.
Април24 и тези, на които наборчетата са ходили на зелено училище, споделете подробности, моля. Hug
Лек и успешен ден!  bouquet

# 377
Ние сме ходили 2 пъти + 1 път на лагер. Не се притеснявай, ще си изкарат чудесно децата.  Hug

# 378
Ние от вчера ходим на таекуон-до. Пратих таткото да провери нещата, защото преди в училище пак предлагаха, карате, но беше много несериозно и с никаква дисциплина. Таткото одобри и сега имам средство за изнудване - "ако нямаш добри оценки, няма да ходиш на тренировки"  Twisted Evil. Беше много развълнуван от първата тренировка.
Мамче, Косьо тази пролет ходи на зелено училище. Аз умрях от притеснение, но всичко мина направо чудесно. Учителката също беше доволна. Предполагам ще ви дадат някакъв списък с примерен багаж, дрехи и т.н. Ние го пратихме с 20 или 30 лв, не помня, но не ги беше изхарчил всичките. Само не се беше ориентирал да си слага мръсните дрехи в отделен плик, бях сложила, ама кой да го намери. Обаждаше ми се по телефона, което не е типично за него.  Simple Smile Питай, ако нещо по-специално те интересува, което пропускам.

# 379
  • София
Мамче, Иво ходи на зелено училище и в първи (Велинград, 3 нощувки), и във втори клас (Хисар, 4 нощувки).
В първи клас децата се изреждаха едно през друго да реват на майките си (вечер, защото през деня изобщо не се сещаха, че имат майки), във втори клас трябваше да проявявам търпение и упоритост и да звъня на Иво 100 пъти, докато понечи да ми вдигне, та да го чуя-и все се оказваше, че не се обаждам в подходящ момент. Вечер ми звънеше за "лека нощ" повече по традиция, отколкото от копнеж да ме чуе или защото се е натъжил. Simple Smile
Класната ни беше правила снимки на децата миналата година и ги беше размножила. Иво донесе над 20 снимки - всички изглеждаха много щастливи. Изобщо - добре си изкарват на зелените училища.
Водят децата по музеи и забележителности, но имат и много време за игра през деня. Вечер си правят дискотеки, пижамени партита, вечер на таланта.... Да им завиди човек. Simple Smile

# 380
  • София
   Ирка, нямаме ЧХ и СМТ в училище. Записах го в НПМГ за първото, за второто-идея нямам къде се провежда.
   И моят няма време да решава допълнително-2 езика и 2 спорта и вече ни идва тежко. На курса каквото решават-това е. Не, че е малко-2 часа седмично-но не би било лошо да се упражнява допълнително. Засилила съм математиката в девета глуха, за сметка на останалите неща, но той по математика е силен и е по-скоро като награда решаването. Simple Smile Като дръпне с езиците и започне да пише без грешки на български  Twisted Evil , ще има повече време за задачи. Не мисля да ходи в СМГ от 5 клас, та имаме време. Simple Smile

# 381
Здравейте и от нас!

Оказа се, че и моето диване се е записал на СМТ вчера, но пък изобщо не възнамерява да порешава задачи. Нека се излага да види, че без да се напъне не се получават резултати.

Вчера също паднал по стълбите, че били измити и мокри и си наранил гърба. Sad

Забележки има само две за дисциплината. Засега.

# 382
  • София
Сашето няма да ходи на СМТ, защото в театъра готвят пиеса до 15 декември и не може да отсъства в съботите. За Сашабашев също... ако бяха от по-ранни часове щеше да може да иде. Ама голяма работа ... Crossing Arms

# 383
Здравейте, момичета!

Как сте? Около нас нищо интересно - третокласникът ходи на училище, пише домашни, грабна го вече и курса - харесва му много......Последното - тържество за Хелоуин ще имат. Това е, направо нищо интересно и забележително.

За съжаление на децата при мен зелените училища все още не вървят......За сметка на това - миниваканцията ще им предложим 1200км. път - на баба и дядо на гости.

И за разтуха да предложа нещо - http://www.webcafe.bg/id_666124830_Intervyu_s_parvoklasnik_

# 384
Laughing
Разтоварих се, благодаря ти! Hug

Виви, много хубав разказ за зеленото училище.Беше ми полезен.  bouquet
Благодаря и на останалите момичета за споделеното!
Бети, като наближи момента да заминава, ако имам въпроси ще си ги задам. Hug

# 385
  • София
Маме,  Hug
Арпопо, вчера минах 2 пъти през твоя град. Оглеждах се да те видя някъде, но не беше писано.

За мини ваканцията - нямам никакви планове. Най-вече предстои наспиване.  Laughing Това ставане в 6ч. ще ме довърши. Дано да имаме късмет с времето - ще прекараме повече време на открито. Това му липсва на Иво в учебните дни. Ходим в Коколандия в петъците, в единия от дните през уикенда - в парка, гледам да остава време за половин час каране на колело след занималнята (ако не сме на плуване), но това е нищо пред времето, което аз изкарвах навън като дете. 

# 386
Маме,  Hug
Арпопо, вчера минах 2 пъти през твоя град. Оглеждах се да те видя някъде, но не беше писано.

newsm66 newsm66 newsm66

Само да кажа.......лесно място мога да предложа за среща...до магистралата е....Паркинга на Бриголажа.....има и кафе там, бива за почивка.....Само трябва да знам поне 1 час предварително,че да отреагирам, ако ми е възможно........

И друго да питам....то не че се знае дали ще дойда....но все пак.......Някаква среща на мамите от тази тема, в София напр. - дали ще може да се осъществи? През деня - да можем да дойдем, да се приберем....евентуален ден неделя........

# 387
  • с/у ОколоМръсТното
Вторник и петък английски, четвъртък - руски, понеделник и четвъртък - танци, събота - математика, неделя - пеене  Grinning.

ох, мислех си, че само моят се юрка здраво.  Hug
Ние танците ги сведохме до веднъж седмично, че много се изморява. Но ме е яд, че партньорката ни е много добро дете и леко я "спъваме" в стремежите й.
Дребен има 5 пъти хор, веднъж танци и два пъти пиано. Но искам поне още 2 пъти на пиано... А няма време  Tired
Езика го пропускаме и тази година, както не веднъж споменах. Съботната математика ми е интересна? Къде ходите, Април24?

Това ставане в 6ч. ще ме довърши.

ах и аз съм довърешна от същото, макар, че ставам в 6.40ч.
Въобще мини-ваканцията ще е хубаво нещо, ако някой хор му отпадне. Иначе гипс в Софето, че да си пеем. Жертвииииии, до откат.  Confused

# 388
Аз ви казах.Една екскурзия не съм видяла с класа, една почивка.Почивката ми беше творческата такава на Кранево. PeaceСъс семейството ми-не, те ходеха, аз оставах на репетиции, но тогава и от по-малки ни оставяха сами де.

# 389
  • с/у ОколоМръсТното
 Jizzlobber  Hug  да, знам че каза всичко по въпроса.
Обаче понякога се замислям, тези жертви дали си заслужават?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт