Звездни компромати-152

• 74 782
  • 725
  •   2
Отговори
# 135
Даже ми прилича на някоя, но не се сещам  Grinning

# 136
  • о`майна лунна нощ е
"Фродо" ми прилича много на Кати Пери, а Клинт Истууд - на Стефани от "Дързост и красота"

# 137
  • На земята, която е всъщност звезда.
"Фродо" ми прилича много на Кати Пери, а Клинт Истууд - на Стефани от "Дързост и красота"

Peace Laughing

# 138
# 139
  • Бургас
Страхотна е !  Flutter

# 140
# 141
# 142

Не беше ли точно той преди време заловен и обвинен в източване на кредитни карти, чрез бутика на жена си?
Слуховете говорят, че Бербо също не е цвете и всичките си пари профуквал в казината.

# 143
# 144
Е то те днес излезнаха нещата на Ана, ама нас много не ни огря.  Laughing
Всички, които бяха преди 10 пред магазина намазаха доста! Имаше жени, които си купиха цялата колекция (едната известна).
То ако можех и аз щях да изкупя абсолютно всичко.
Интересно ми е дали са заредили още нещо или каквото остана? Някой да е ходил пак?

# 145

Не беше ли точно той преди време заловен и обвинен в източване на кредитни карти, чрез бутика на жена си?
Слуховете говорят, че Бербо също не е цвете и всичките си пари профуквал в казината.

Да, той беше, даже им бяха правили обиск на бутика.

# 146
Алисия какво си постнала във ФБ много странен хумор, при положение, че въпросният Хриси я тунингова преди години.

# 147
А това нейния любим ли е, Ники М. ?  Thinking Значи все пак е имало нещо между тях и то докато Алисия се спрягаше с него  Thinking

# 148
Лео Меси е станал татко за първи път тази сутрин. Бебето е момче и се казва Тиаго.
Жив и здрав да е мъника!  Simple Smile

http://www.time4create.com/lionel-messi-got-his-first-son-tiago- … picture-of-tiago/

# 149

Общи условия

Активация на акаунт