Очаквам следващия път цигарите да са две, ще има градация
Не съм писала до сега във форума, но мисля, че е време да се включа. Решила съм от утре да спирам цигарите. Не е като да нямам опит в спирането, но досега все безуспешно. Я след месц, я след два пак ги почвам.
Реших този път да пиша тука, че малко морална подкрепа няма да ми дойде зле. Като знам какво ме очаква сега- пак никой няма да ми вярва (то не съм и за вярване де)
Надявам се като следя форумчето и като виждам, че не съм сама да ми е по-лесно. Чао и лека вечер от мен!
Още докато беше в противошокова зала си изпросих цигара от някакъв мъж в двора на болницата и така се върна отвратителния навик
Но вече нещата се нареждат, живи и здрави всичко да е ОК другата седмица ще се прибере в къщи и болбата с цигарите ще започне веднага! Надявам се пак да получа подкрепа тук и да успея да ги спра отново толкова лесно, както ги спрях декември месец!
Точно това ни отличава от непушачите. На тях не им е нужна цигара....
Аз пушех по около 8 цигари дневно, правехме си ги, купувахме си тютюн, който струва 15 евро и се правят 200 цигари от него, т.е. 10 кутии...на кутия евро и половина..
Табексът според мен само удължава агонията.
Препоръчани теми