Красотата на земята сме събрали във цветята! Есенно- зимни цветни раздумки

• 67 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • До морето :)
Благодаря на всички, прекрасни сте.   bouquet

# 106
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оооо, аз тази легналата снимка изобщо не я бях коментирала! hahaha Чак сега виждам, че е имало две заварени цветя в питането на Лече-Буболече. Hug

# 107
  • DE
Здравейте Hug
Аз малко се позагубих и изтървах няколко странички

Нели, здрава, усмихната, бодра и безгрижна бъди!
Съжалявам със закъснелия поздрав  bouquet
(Има те и теб във втория колаж. На първия ред в средата, жълта газания май мисля)

Мариета, това рошавото розово от третата снимка е страхотно!

От мен, да не съм само на лаф, последни май вече цветове.
Тук от петък се очаква стуууд и сняг и започвам разчистване и прибиране на саксии.

# 108
  • София
Здравейте и от мен!!!
Вчера си купих уж smile3503 последните цветя за сезона...

КАЛУНА,но не успях да намеря много инфо за това цвете,ако някой е гледам Калуна моля за малко помощ-къде зимува,какво обича и т.н.
И това слънчево цвете на което забравих името smile3511

# 109
  • София
На жълтото му казват по нашия край Димитровче

# 110
  • Kопенхаген
Привет момичета  Grinning

Да ви попитам нещо.
Имам едно Каланхое, подариха ми го миналата година цъфнало, но тази нещо се мъдри и хабер няма да напъпи дори. Да му се надявам или не?

И друго, искам да се опитам да вкореня градинска роза за саксийна, знам че сега е подходящо време имайки предвид че са прецъфтели.
Но да се допитам да вас дали някой има опит и въобще да се захващам ли с подобна акробатика, ако няма да има резултат?

Това е нов цвят на мини розата, която бях публикувала преди тук.

http://prikachi.com/images.php?images/211/5411211W.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/213/5411213r.jpg

Сузи Бузи , това на първата снимка тук го продават за градинско. А второто си е чиста Хризантема

# 111
Здравейте.
Сузи, първото цвете е ерика.
http://zadoma.rozali.com/cvetia/p9098.html
Имам същата. Второто си е хризантема.
Матце, супер си е в градинката ти.
Аз съм оставила на терасата един  спатифилиум и няколк одруги саксии, но май няма да ги прибера скоро.
Коледната звезда не съм я правила нищо и започна да почервинява.
Детето ми не е добре и не мога да стигна да покажа нищо.

# 112
  • София
Благодаря ви Момичета...

# 113
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

Как ми се иска пак да се раздвижи тази прекрасна тема...

Маце, толкова е хубаво в твоята градина! Hug А заради пейката ми се появиха романтични мисли. Simple Smile

Аз идвам с въпрос. Кога ще очупвате и прибирате сакъзчетата? Чувам, че в близките дни се задава голям студ. Дали ще се наложи да крием китките, не знам. Моите сандъчета са още на парапета . И тук там имам цвят. Но вече почти не поливам. Не съм чупила сакъзчетата, не съм подновявала. Не знам дали да го правя.

Китайските рози дали да ги крия вечер вътре? На северна неостъклена тераса са.  Thinking

Споделете всичко, което вие ще правите.  Hug

И няма как да не ви се похваля.

Скрит текст:
От вторник си имам моя кола. Знаете колко мечтаех за такава. Сега й се радвам. Heart Eyes

Всичко добро желая на всички!   bouquet

# 114
Нели,честито! Hug Да си я караш с кеф! Wink
Аз вече прибирах Китайските рози вътре,защото на моята открита тераса ,вечер си застудява доста и не им се отразяваше  добре.
Иначе съм започнала процедура по чупене на сакъзчета и мушката. Скоро мисля да ги прибирам ,ама ми е жал -още цъфтят и са красиви. ooooh!
Започнах да разчиствам и градинката и правя място за луковици . Решила съм до утре да приключа всичко,че май идва застудявянето и да не ги мисля.  Peace

# 115
Някой питаше за лалета в саксии newsm78 И аз подновявам питането, защото миналата година бях засяла в дълбоки саксии и ми пораснаха само на листа и дръжки, без цвят.

# 116
  • София
Аз моите сакъзи лекинко ги очупих, че бучнах резници, да видим колко ще се хванат Praynig И колко ще оцелеят. Тази година ще складирам при свеки - има едно антренце, което ще побере поне разсадите. Чак сега ми се обсипаха с цвят и така да не ми се прибират. Трайни застудявания няма и май ще ги подържа още навън. Китайката я прибрах преди 2 седмици иначе. Чудя се на Мандарината newsm78 Четох снощи, че издържали до -7 Shocked Та може да експериментирам. Вътре не знам колко ще оживее от домочадието. Зададоха ми вече въпрос може ли да яде от мандаринките, но не ми се рискува и казах, че не се ядат Rolling Eyes
Нели, леко и безаварийно каране Hug

# 117
Здравейте, цветарки!
Имам нужда от съвет. Искам да засадя "нещо" покрай една мрежеста оградата, която ни разделя от едни не особено доброжелателни съседи. Не държа да е вечно зелено, а и варианта за туи или др. под. съм го отхвърлила. Предпочитам да е някакво увивно растение, което да расте сравнително бързо и да не изисква особени грижи.

# 118
  • Kопенхаген
Брашлян или Дива лоза  Grinning

# 119
  • Пловдив
Честити нови придобивки- кой кола, кой цветя....  Laughing
Аз вчера се заех да подредя малко около сенполиите, събрах ги на една място и ето какво стана /тези са само от едната стая, в другите са по две-три само/

Погледнах ги и .....се почувствах като когато си подреждам гардероба- изваждам всички дрехи на огромен куп на леглото, гледам, гледам и си викам "Ми то аз никакви дрехи нямам!"  Laughing Само липсата на място ме спира. И повечето теменужки, както виждате са малки. Не ми се мисли като пораснат....
Аз моите луковици на лалета съм ги сложила в не много дълбоки саксии, но за първа година се занимавам с тях, така че нямам идея какво ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт