Отговори
# 510
Гюней е бесен, обаче моите симпатии към Кузей не ми пречат да си припомня как Гюней  загря веднага, коя е била причината да се случи всичко в онази злощастна нощ.Когато видя отнесения, влюбен  поглед на Кузей при прослушването на Джемре, върна лентата назад и му стана ясно, че Кузей обича също Джемре.Каза му го в прав текст, обаче нашия отрича, пени се, заканва му се и т.н.Дори при Али ходи Гюней, да пита и него, да се увери.Али също дори го обвини, че как можел да си помислел такова нещо.След това Гюней ако не се лъжа се обади по телефона на Кузей извини му се и му каза , че го обича повече дори от майка си и от Джемре....помоли го да го допусне до себе си, да му бъде близък ...и всичко това след като вече беше решил да сложи точка на взаимоотношенията с Джемре...После  имаше разговор между двамата братя на една пейка на брага на морето.Тогава Кузей уверяваше Гюней, че дори и да е изпитвал нещо, след тези 4-рите години в затвора са заличили всичко...Тоест и той като любимата си отрича ли отрича.
Не е вярно , че Гюней не знае, че Кузей е направил признание.В колата докато пътуваха с Джемре и каза , че на него не му бил казал , че го обича.Вече всички знаят.И Дафне  Hug  е много права като казва , че един мъж на честта, какъвто твръди, че е Кузей, ще му иде да се гръмне след като вече всички знаят, че твърденията му са гола вода...Тоест, чест, достойнство - неща на които твърди , че държи, при него са само на думи.
Джемре с това нейно вечно навиране между двамата не се ли усещата как ще плаща ама много яка цена.Всъщност от трейлъра става ясно, че вече започва да си плаща.

newsm10

# 511
Сега ми е интересно Дениз като разбере игричките на Кузей, какво ще направи? newsm78

# 512
Предполагам, ще се прояви като достойна дъщеря на баща си.Не ми изглежда глупаво момичето.

# 513
Ами пък да ви кажа,че ако аз бях на мястото на Джемре щях да си искам любовта на Кузей !
Досадна била ? А Зейнеп не беше досадна и нахална като се навря в леглото на Кузей без той изобщо да й е казвал някога ,че я обича ????
Права си е Джемре след това признание , и света да обърне наопаки, и да прегази всички прегради между тях само и само да са заедно ! И невъзможното даже да направи, само дето тя винаги е правила и невъзможното за Кузей от мига в който се усети ,че е влюбена в него ! Та сега кой ще я спре и има ли право някой да я обвинява за това,че се бори за любовта им !?
Да обичаш и да те обичат е нещо ,което няма цена ! Каквото и да се случи,каквато и цена да бъде платена , тя ще е нищожна !

# 514
  • Тук някъде.....
Според мен Дениз е на няколко крачки пред Кузей, но да видим кой кого ще надиграе  Peace Не мисля, че Джемре се навира, където не й е работата - напротив! Ако и тя, и Кузей искат да са щастливи, трябва да се изправят рано или късно пред Гюней. Това би било възможно, ако с него можеше да се проведе нормален разговор - но не, Гюней е обсебен от идеята за пълна власт, всичко, което някога е било негово, си остава такова завинаги  newsm78 Показват го като неуравновесен и опасен, нищо, че Кузей е този, който раздава юмруците. Брат му го бие по всички параграфи като играч. Та за Джемре - тя какво да направи, когато вижда, че Кузей тича побеснял след брат си да му държи сметка за парите? Да ги остави да се избият ли? Освен това сигурно е наясно, че пред нея доста по-трудно ще се изпотрепят, отколкото ако са сами. Или да направи сеира пълен и да извика охраната, Бану, Джан?  Joy На когото му е омръзнало да гледа как Джемре плаче /той и Кузей ще си пореве след разговора с Гюлтен/, да не гледа. Това е тяхната любов - крива, права, възможна или не, слаба, силна. Друга няма да има във филма, колкото и на някои да им се иска  Peace

# 515
Та сега кой ще я спре и има ли право някой да я обвинява за това,че се бори за любовта им !?

Едно е да се бориш и отстояваш любовта си, друго е да се държиш като навлек!!! Mr. Green

# 516
Кузей и Гюней влизат , както и преди писах в открита война и причинте може да са хиляди, но в основата им е Джемре.Не могат да си я поделят. Mr. Green Както единия , така и другия се бяха отказали от нея...обаче, тя реши, че нейните чувства са най- важни на света, нищо, че ще падат глави...Не виждам защо всички трябва да се ангажират само и единствено с нейните чувства и желания.Ако толкова се искат с Кузей, нека приключват с всичко, да грабват чукала и дим да ги няма.Стига са побърквали народа около себе си, само защото поради една или друга причина не могат да си позволят на този етап да са заедно.Е, съжалявам ама не мога да изпитам и грам емпатия към тая тяхна ВНЛ.

# 517
На когото му е омръзнало да гледа как Джемре плаче /той и Кузей ще си пореве след разговора с Гюлтен/, да не гледа. Това е тяхната любов - крива, права, възможна или не, слаба, силна. Друга няма да има във филма, колкото и на някои да им се иска  Peace

София, ако обичаш, си задръж съветите кой да гледа и кой да не гледа. Брееей, който изрази мнение, че нещо не му харесва и да спирал да гледа. Моя работа си е дали ще гледам или не. Пиши си за филма и не се занимавай с хората, които пишат. Peace

# 518

Да обичаш и да те обичат е нещо ,което няма цена ! Каквото и да се случи,каквато и цена да бъде платена , тя ще е нищожна !

Не съм съгласна, но ще запомня това твое твърдение, както и това на Лор за пренаписването на Ромео и Жулиета до края на сериала...

# 519

А изобщо ли не предполагаш,че Кузей се кара с Гюней затова ,че тъпанара Гюней е спрял парите от двата магазина на Макара,който Кузей го помоли да отиват при Демет и семейството на Али ? Аз мисля,че скандала е заради това,но просто няма как да не бъде намесена Джемре,тъй като Гюней като е натясно винаги прави всичко възможно да изкара Кузей виновен.
E, едва ли заради парите на Али му идва да се гръмне.

# 520
На когото му е омръзнало да гледа как Джемре плаче /той и Кузей ще си пореве след разговора с Гюлтен/, да не гледа.
Сериала го гледам единствено и само заради някои актьори, които играят, главно Къванч.Това не означава, че трябва да понасям безкритично всякакви измишльотини, които ми се предлагат.

# 521
/той и Кузей ще си пореве след разговора с Гюлтен/,

Само да не напишеш, че К. реве задето Дж ще се жени за Баръш. Че ще умря от смях.

# 522
Да ги остави да се избият ли? Освен това сигурно е наясно, че пред нея доста по-трудно ще се изпотрепят, отколкото ако са сами.

Това сигурно е шегувка.  Peace Ако Джемре изобщо има властта да ги спре да се трепят, то това няма да стане чрез физическото и присъствие между тях.

# 523
.Е, съжалявам ама не мога да изпитам и грам емпатия към тая тяхна ВНЛ.
Аз мисля, че в  тая серия ще отслужат заупокойна молитва в памет на ВНЛ-то. 

# 524
На когото му е омръзнало да гледа как Джемре плаче /той и Кузей ще си пореве след разговора с Гюлтен/, да не гледа. Това е тяхната любов - крива, права, възможна или не, слаба, силна. Друга няма да има във филма, колкото и на някои да им се иска  Peace

София, ако обичаш, си задръж съветите кой да гледа и кой да не гледа. Брееей, който изрази мнение, че нещо не му харесва и да спирал да гледа. Моя работа си е дали ще гледам или не. Пиши си за филма и не се занимавай с хората, които пишат. Peace
Вече няма какво да пишат за ВНЛ-то и затова се занимават с другите потребители.

Общи условия

Активация на акаунт